Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Goedkope stroomleverancier

100% groene stroom en (groen) gas van DELTA

DELTA Energie als stroomleverancier

Het gebruik van lokale, duurzame energie is belangrijker dan ooit. Wil jij ook graag overstappen naar een groene stroomleverancier in Nederland? Dan kun je met DELTA Energie zeker uit de voeten. Wij zijn de elektriciteitsleverancier uit Zeeland die al haar klanten van 100% groene stroom voorziet. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor groen gas. Kortom, DELTA Energie biedt een duurzamer (t)huis, nu en in de toekomst.

Bekijk onze producten

De goedkoopste stroomleverancier, bestaat die?

Zo min mogelijk betalen voor je energierekening, wie wil dat niet? Toch is op zoek gaan naar de goedkoopste stroomleverancier niet makkelijk. Het aanbod kan dagelijks fluctueren door bijvoorbeeld kortingen, aanpassingen van tarieven, verschil in contracten of andere externe invloeden. Daarnaast is de consument zelf van grote invloed. Wanneer je stroomleveranciers vergelijkt, zul je zien dat de ene stroomaanbieder gunstige prijzen hanteert wanneer je relatief weinig stroom verbruikt. De ander biedt juist een voordelige prijs bij een relatief hoog verbruik. Kortom, de zoektocht naar de voordeligste stroomleverancier is maatwerk en begint bij jezelf. 

Wij staan al tientallen jaren bekend als betrouwbare energieleverancier. We voorzien 80% van de Zeeuwse huishoudens van groene stroom. Graag helpen we ook jou met het zetten van stappen naar een duurzamer leven. Bereken je persoonlijke aanbod voor groene stroom uit Zeeland.

Als klant van DELTA profiteer je van:

 • korting bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen, warmtepomp of cv-ketel;
 • een goed beoordeelde klantenservice met korte wachttijden;
 • de betrouwbaarheid van een energieleverancier die al tientallen jaren bestaat.

Vier adviezen voor het vergelijken van stroomaanbieders

Maar natuurlijk sta je er niet alleen voor! Om erachter te komen welke groene stroomleverancier het beste bij jou past, doe je er slim aan om stroomleveranciers te vergelijken. Maar waar let je dan op?

 1. Vergelijk stroomleveranciers aan de hand van hun GvO certificaat, kort voor Garantie van Oorsprong. Dit keurmerk toont aan dat energie op een groene manier is opgewekt. Daarnaast is het stroometiket van belang. Deze vertelt je met welke hernieuwbare bronnen de energie wordt opgewekt. Bij DELTA Energie bestaat ons etiket al sinds 2016 uit 100% groene energie!
 2. Kijk indien mogelijk een stap vooruit. Zijn de toekomstplannen van de elektriciteit leverancier duurzaam? DELTA Energie blijft op de duurzame toer. Wanneer je DELTA Groen Gas afneemt, draag je per 1000 kuub vijf euro bij aan prachtige natuurprojecten in Zeeland. Dit doen wij ieder jaar weer. Zie hier een recent voorbeeld in Nationaal Park Oosterschelde.
 3. Kijk goed naar je eigen verbruik, en dus niet naar een gemiddeld gebruik. Alleen dan kun je erachter komen of een energieleverancier en hun aanbod bij jou past.
 4. Als laatste is het nuttig om het modelcontract erbij te pakken. Alle energieleveranciers hebben zo’n contract. Bekijk hier het modelcontract van DELTA Energie en vergelijk aspecten als prijzen, opzegtermijnen en betalingsvoorwaarden met die van andere stroomaanbieders. n samen gaan we op weg naar de nummer 1 in de top 10 van energieleveranciers in Nederland. Want uit reviews op Trustpilot blijkt dat onze klanttevredenheid hoog scoort. Dat komt onder meer door onze Zeeuwse manier van werken: nuchter, efficiënt en vriendelijk.

Wat onze klanten zeggen

 

Een vast of variabel tarief

Ook de keuze tussen een vast of variabel tarief moet worden gemaakt bij het afsluiten van een contract. Of het nou om goedkope of juist groene stroom leveranciers in Nederland gaat. Bij een vast tarief betaal je voor een vooraf bepaalde periode een vast bedrag per maand, ongeacht fluctuaties in energie- en gasprijzen. Zo heb je zekerheid en zul je niet voor verrassingen komen te staan. Echter hoeft zo’n verrassing niet onaangenaam te zijn. Bij een variabel tarief profiteer je namelijk mee wanneer energie- en gasprijzen dalen. De maandpremie wordt elk half jaar aangepast met de actuele prijzen. Als het meezit betaal je dus minder. Maar, als de prijzen stijgen geldt dit ook voor jouw variabele tarief. Daarnaast is een variabel contract flexibeler wat betreft looptijd.

Zo bespaar je op je energierekening

Gelukkig zijn er meerdere dingen die je kunt doen om je energierekening te verlagen. Het meest voor de hand liggende advies: verbruik minder! Dat klinkt simpel, en dat is het ook. Met enkele gedragsaanpassingen kun je al een heel eind komen. Denk er bijvoorbeeld eens aan om deuren in huis dicht te houden. Zo ontsnapt er geen warmte. Of denk eraan om de verwarming een uur voordat je naar bed of het huis uit gaat al naar 15 graden te draaien. Ga je voor langere tijd op vakantie? Draai de verwarming dan op 10 graden, dan weet je zeker dat deze niet onnodig aanstaat. Daarnaast kun je natuurlijk ook je douchetijd verkorten, en de douchetemperatuur! Of wat dacht je van de was buiten laten drogen in plaats van in de droger; dat bespaart een hoop energie. Dit was een korte greep uit de vele aanpassingen die je zonder moeite een lagere energierekening kunnen bezorgen. Wil je meer doen, neem dan een kijkje op deze pagina, waar DELTA Energie nog veel meer tips en adviezen heeft.

Wind

Lekker uitwaaien! Of je wekt er stroom mee op.

Water

24/7 groene stroom uit de brute kracht van eb en vloed.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Waarom DELTA Energie?

Wij willen jou natuurlijk graag als klant. We doen dan ook ons uiterste best om een goedkope, voordelige stroomleverancier te zijn. Wij worden blij van tevreden klanten, die tegelijkertijd van goede én groene energie gebruik kunnen maken. Hieronder een aantal voordelen op een rij. DELTA Energie levert:

 1. 100% groene energie, zo dragen we bij aan een betere toekomst;
 2. Goede service met hoge klanttevredenheid;
 3. Advies op maat over energieverbruik en duurzame aanpassingen;
 4. Eenvoudig inzicht in jouw maandelijkse verbruik;
 5. Aantrekkelijke aanbiedingen exclusief voor klanten;
 6. Een gratis overstapservice, lekker makkelijk!

De gratis overstapservice naar stroomleverancier DELTA Energie

Na het lezen van dit artikel heb je verschillende stroomleveranciers vergeleken, de goedkoopste stroomleverancier tegenover de beste. Ook heb je de keuze gemaakt voor duurzame energie, en een vast of variabel contract. Kortom, je weet nu welke stroomleverancier het beste bij jou past. Als je, mede door de vele voordelen die we bij DELTA Energie bieden, voor ons kiest, hebben we het heel makkelijk voor je gemaakt. Via onze gratis overstapservice hoef je alleen je keuzes in te vullen; wij regelen de rest.