Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Alleen stroom

100% groene stroom uit Zeeland!

Alleen stroom afnemen? Dat kan!

DELTA levert gas en stroom. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om alleen stroom af te nemen. Bijvoorbeeld als je stadsverwarming, blokverwarming of een warmtepomp gebruikt en er geen cv-ketel, geiser of boiler in je woning aanwezig is. Je kunt ook de keuze maken voor ‘alleen stroom’ als je helemaal geen gas meer nodig hebt om te koken of om je huis te verwarmen. En je mag bij ons ook alleen stroom afnemen als je al een gascontract hebt bij een andere energieleverancier.

100% groene stroom van DELTA

Wanneer je alleen elektra en geen gas wilt laten leveren, dan kies je meteen voor 100% groene stroom. Dat wordt ook bevestigd door de groene stroomchecker van Hier.nu. Wij leveren al jaren geen grijze stroom meer. En het mooie is: jij bepaalt waar de groene stroom vandaan komt. Wil je groene stroom uit Zeeland of wil je groene stroom uit andere delen van Nederland of Europa? Jij bent de baas. Je kunt kiezen uit DELTA Puur Zeeuws Groen en DELTA Groene Stroom.

Waarom DELTA?

Bij DELTA krijg je altijd groene stroom, wanneer je kiest voor alleen stroom. We doen dit al sinds 2016. In dat jaar hebben we namelijk in een keer al onze klanten overgezet op groene stroom. We zijn gevestigd in Zeeland, en daar zijn we supertrots op. Want hier hebben we alles wat ons groene hartje begeert. De groene stroom van DELTA Puur Zeeuws Groen wordt opgewekt door Zeeuwse wind, Zeeuwse zon en Zeeuws water. Want dat hebben we hier in Zeeland in overvloed!

Duurzaamheid en natuurbehoud staan bij ons hoog in het vaandel, maar ook open communicatie en transparantie over onze stroomproducten vinden we heel belangrijk. De groene stroom die we opwekken heeft een stroometiket. Op die manier is het meteen duidelijk waar onze groene stroom vandaan komt. Waarom zou je kiezen voor DELTA? We zetten een paar redenen voor je op een rijtje:

  • We hebben Zeeuwse roots en dat merk je in alles wat we doen;
  • DELTA Energie is al meer dan 100 jaar dé energieleverancier in Zeeland;
  • We leveren altijd 100% groene stroom;
  • Je kunt gebruikmaken van onze gratis overstapservice;
  • 80% van de Zeeuwse huishoudens gebruikt onze energie;
  • Wij bieden een maandelijks inzicht in je energieverbruik;
  • Klanten ontvangen korting op duurzame producten, zoals zonnepanelen, warmtepompen en isolatie.

Wij staan al tientallen jaren bekend als betrouwbare energieleverancier. We voorzien 80% van de Zeeuwse huishoudens van groene stroom. Graag helpen we ook jou met het zetten van stappen naar een duurzamer leven. Bereken je persoonlijke aanbod voor groene stroom uit Zeeland.

Als klant van DELTA profiteer je van:

  • korting bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen, warmtepomp of cv-ketel;
  • een goed beoordeelde klantenservice met korte wachttijden;
  • de betrouwbaarheid van een energieleverancier die al tientallen jaren bestaat.

Wat onze klanten zeggen

 

Stroom opweklocaties

Als je bij ons kiest voor alleen stroom, dan kun je zelf de producten met elkaar vergelijken: DELTA Puur Zeeuws Groen versus DELTA Groene Stroom. Je ziet dan dat de manier van opwekken verschilt. Groene stroom van DELTA Puur Zeeuws Groen wordt 100% opgewekt door Zeeuwse windmolenparken, Zeeuwse zonnedaken van ondernemers en energiecoöperaties, en een Zeeuwse getijdencentrale.

DELTA Groene Stroom wordt 100% opgewekt in Nederland en Europa. Hiervoor gebruiken we Nederlandse zonnedaken en Nederlandse- en Europese windmolens. Er wordt ook stroom opgewekt uit biomassa. Dit gebeurt in de biomassacentrale in het Nederlandse Moerdijk. Hier wordt stroom opgewekt door de verwerking van kippenmest. Op het stroometiket op onze website kun je de exacte verdeling lezen.

Wind

Lekker uitwaaien! Of je wekt er stroom mee op.

Water

24/7 groene stroom uit de brute kracht van eb en vloed.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.