Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA Puur Zeeuws Groen

 • 100% groene stroom uit Zeeland
 • Opgewekt door wind en zon
 • Overstapservice: wij regelen je overstap

Bereken je persoonlijke aanbod

Groen én Zeeuws!

DELTA Puur Zeeuws Groen is groene stroom die volledig in Zeeland is opgewekt. Met behulp van de wind én de zon. Door bijvoorbeeld verschillende Zeeuwse windmolenparken én zonnedaken van Zeeuwse ondernemers. 100% groen dus, bevestigd door de groene stroomchecker van Hier.nu.

Bovendien krijg je er standaard DELTA MixGroen Gas bij, bestaande uit een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas waarmee je ook nog eens een bijdrage levert aan natuurprojecten in Zeeland. Per 1.000 kuub verbruikt gas dragen we namelijk vijf euro bij aan diverse belangrijke Zeeuwse natuurprojecten. Van dat geld planten we bovendien voor ieder nieuw of verlengd DELTA MixGroen Gas contract een boom in Zeeland.

Wind

Lekker uitwaaien! Of je wekt er stroom mee op.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Hoe klanten ons beoordelen:

Kies je gewenste looptijd:

3 jaar zekerheid

Meest gekozen

 • 3 jaar lang zekerheid met vaste prijzen
 • Altijd 100% groene stroom uit Zeeland
 • Altijd inzicht in je energieverbruik
 • Exclusieve kortingen bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen of een warmtepomp


 • 1 jaar lang vaste prijzen
 • Altijd 100% groene stroom uit Zeeland
 • Altijd inzicht in je energieverbruik
 • Exclusieve kortingen bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen of een warmtepomp


Zo makkelijk is overstappen naar DELTA

Aanbod
Aanmelden
Bevestiging
Meterstanden doorgeven
Start levering

Vul je adresgegevens in en bereken je maandbedrag voor een persoonlijk aanbod.

Vul je persoonlijke gegevens in om je aanmelding bij DELTA te voltooien.

Je ontvangt een bevestiging en vervolgens de voorlopige startdatum van je contract: je overstap is geregeld, welkom bij DELTA!

Zodra je contract ingaat, zien wij op je slimme meter wat de meterstanden zijn. Geen slimme meter in huis? Dan vragen wij je om de meterstanden even aan ons door te geven.

Je krijgt vanaf nu 100% groene stroom van DELTA!

Bereken vrijblijvend je persoonlijke aanbod:

Bereken je maandbedrag voor een energieaanbieding op maat:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Bekijk de actuele tarieven of bekijk de samenstelling van dit product.

Wat onze klanten zeggen:

 

 

96 opweklocaties

Hier wordt onze Zeeuwse groene stroom, DELTA Puur Zeeuws Groen, opgewekt. Met behulp van de wind én de zon!

Annemarie in zonnig Zeeland

DELTA Puur Zeeuws Groen wordt deels opgewekt met behulp van de Zeeuwse zon. Annemarie ging voor je kijken bij twee zonnedaken die groene stroom leveren voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Dat van Energiecoöperatie Sluis-Oostburg en van fruitteler Kees uit Kapelle. Bij die laatste valt ze met haar neus in de bloesem!

Groene stroom van Zeeuwse windmolens

In Zeeland staat (bijna) altijd wind. Daarom gebruiken we natuurlijk ook de wind om groene stroom op te wekken voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Bij de Oosterscheldekering, daar waar Zeeland de kracht van wind en water overwon, produceren windmolens groene stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Maar ook bij Ritthem, Nieuw- en Sint Joosland en op de Oesterdam draaien tientallen windmolens voor onze Zeeuwse groene stroom.

Groene stroom van zonnedaken

Tientallen zonnedaken door heel Zeeland leveren stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zonnedaken van ondernemers, maar ook van energiecoöperaties. In zo’n energiecoöperatie investeren bewoners en ondernemers uit een wijk of dorp samen in de productie van groene stroom. DELTA neemt de stroom af van tientallen Zeeuwse energiecoöperaties en levert die aan klanten met een energiecontract voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zo stimuleren we kleinschalige en lokale opwek van groene stroom.

Altijd met DELTA MixGroen Gas

Bijna iedereen heeft een energiecontract met stroom én gas. Kies je voor DELTA Puur Zeeuws Groen dan kies je automatisch ook voor DELTA MixGroen Gas. Dat is een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas waarmee je ook nog eens een bijdrage levert aan Zeeuwse natuurprojecten. Meer weten over DELTA MixGroen Gas? We leggen je hier alles uit.