Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA MixGroen Gas*

 • Kies zelf je looptijd: drie of één jaar
 • Bijdrage aan diverse Zeeuwse natuurprojecten
 • Voor ieder DELTA MixGroen Gas contract planten we een boom

Bereken je persoonlijke aanbod

* DELTA MixGroenGas is een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas

In 2016 zette DELTA Energie al zijn klanten in één keer over op groene stroom. Vier jaar later introduceerden we naast DELTA Gas ook DELTA MixGroen Gas. Dat is een mix van 2% groen gas en 98% aardgas waarvan we de CO2-uitstoot compenseren.

Ook draag je met DELTA MixGroen Gas bij aan diverse Zeeuwse natuurprojecten. Kies je voor DELTA Puur Zeeuws Groen (100% groene stroom uit Zeeland), dan krijg je automatisch ook DELTA MixGroen Gas. Hoe Zeeuws wil je het hebben?

Zeeuwse natuur

Met DELTA MixGroen Gas steun je dus de prachtige natuur in Zeeland. Want per 1.000 kuub verbruikt gas dragen we vijf euro bij aan diverse belangrijke Zeeuwse natuurprojecten. Van dat geld planten we bovendien voor ieder nieuw of verlengd contract van DELTA MixGroen Gas een boom in Zeeland. De Zeeuwse natuurprojecten die we mogelijk maken:

 • zorgen voor behoud, bescherming en beheer van de natuur in Zeeland
 • zetten zich in voor meer groen in de buurt
 • willen iedereen laten genieten van de prachtige Zeeuwse natuur

Je leest hier meer over DELTA Energie en De Zeeuwse Natuur.

DELTA MixGroen Gas
Bijdrage aan Zeeuwse natuurprojecten

Mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas

Standaard bij 100% groene stroom uit Zeeland

Hoe klanten ons beoordelen:

Kies je gewenste looptijd:

3 jaar zekerheid

Meest gekozen

 • 3 jaar lang zekerheid met vaste prijzen
 • Altijd 100% groene stroom
 • Altijd inzicht in je energieverbruik
 • Exclusieve kortingen bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen of een warmtepomp


 • 1 jaar lang vaste prijzen
 • Altijd 100% groene stroom
 • Altijd inzicht in je energieverbruik
 • Exclusieve kortingen bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen of een warmtepomp


Zo makkelijk is overstappen naar DELTA Energie

Aanbod
Aanmelden
Bevestiging
Meterstanden doorgeven
Start levering

Vul je adresgegevens in en bereken je maandbedrag voor een persoonlijk aanbod.

Vul je persoonlijke gegevens in om je aanmelding bij DELTA Energie te voltooien.

Je ontvangt een bevestiging en vervolgens de voorlopige startdatum van je contract: je overstap is geregeld, welkom bij DELTA Energie!

Zodra je contract ingaat, zien wij op je slimme meter wat de meterstanden zijn. Geen slimme meter in huis? Dan vragen wij je om de meterstanden even aan ons door te geven.

Je krijgt vanaf nu 100% groene stroom van DELTA Energie!

Bereken je maandbedrag voor een energieaanbieding op maat:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Wat onze klanten zeggen:

Groen Gas

DELTA MixGroen Gas bestaat op dit moment voor 2% uit groen gas. Groen gas bestaat uit biogas dat wordt gemaakt door vergisting van mest of andere biologische afvalproducten. Dat biogas wordt daarna gezuiverd en verbeterd tot groen gas.

Op dit moment is groen gas nog schaars en dus duur. DELTA Energie vindt dat duurzaamheid betaalbaar moet blijven. Daarom is het aandeel groen gas in DELTA MixGroen Gas nu nog beperkt. We hopen dat er steeds meer groen gas geproduceerd wordt waardoor de prijzen omlaag gaan. Zodra groen gas betaalbaarder wordt voegen we meer groen gas aan DELTA MixGroen Gas toe.

CO2-gecompenseerd gas

De rest van DELTA MixGroen Gas (98%) bestaat uit normaal aardgas waarvan we de CO2-uitstoot die het verbruik ervan veroorzaakt, compenseren. Als jouw cv-ketel gas verbrandt om je huis te verwarmen, brengt je cv-ketel CO2 in het milieu. De CO2 die jij op die manier produceert, compenseren wij voor je.

We investeren daarvoor in duurzame energieprojecten die tot doel hebben om CO2-uitstoot te reduceren. In Zeeland doen we dat samen met het Zeeuws Klimaatfonds. In de rest van de wereld met het Gold Standaard-keurmerk, een betrouwbaar keurmerk voor CO2-compensatie. Dit keurmerk is een initiatief van onder meer het Wereld Natuur Fonds. In welke projecten we precies investeren lees je op onze pagina over de samenstelling van onze energie.

Bomen en planten

De hoeveelheid CO2 in ons milieu beperk je op twee manieren: minder CO2 produceren én bomen en planten beschermen. Bomen en planten halen namelijk CO2 uit de lucht en slaan het op. Daarom is het beschermen van de natuur om ons heen zo belangrijk.

Wist je dat de Zeeuwse schorren ware CO2-vreters zijn? Schorren zijn begroeide oevergebieden in bijvoorbeeld de Ooster- en Westerschelde. Eén hectare schor slaat vijf keer zoveel CO2 op als één hectare bos! Er zijn duizenden hectares schorren in Zeeland, dus reken maar uit! Schorren zijn in Zeeland heel belangrijk voor CO2-opslag. Daar moeten we zuinig op zijn.

Wat onze klanten zeggen

Als klant van DELTA profiteer je van:

 • korting bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen, warmtepomp of cv-ketel;
 • een goed beoordeelde klantenservice met korte wachttijden;
 • de betrouwbaarheid van een energieleverancier die al tientallen jaren bestaat.

Het afsluiten van een contract met vaste prijzen via onze website is tijdelijk niet mogelijk

Vanwege de schommelende energieprijzen is het nu niet aantrekkelijk om over te stappen en een contract voor langere tijd met vaste prijzen te kiezen. Daarom is ons aanbod tijdelijk niet op onze website beschikbaar.

De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt. Energie besparen is dus altijd goed! Ontdek hier onze energiebesparingstips.

Contract met variabele prijzen

Stap ook over op een contract met variabele prijzen van DELTA Energie.

Later overstappen?

Op een later moment overstappen? Meld je aan voor onze overstapwekker en we nemen contact met je op zodra het wél een goed moment is om over te stappen.

Klantenservice

Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereikbaar. Ga naar de servicepagina.