Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Veelgestelde vragen

Met welke vraag kunnen we je helpen? Bekijk de vaak gegeven antwoorden

De klantenservice heeft de meest gestelde vragen van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Veel gestelde vragen op dit moment

Zodra je gekozen hebt welk stroomproduct je wilt, kom je op de pagina om het gasproduct te kiezen. Je kunt doorklikken tot het moment van bevestigen en altijd weer terug naar de vorige pagina als je iets wilt aanpassen.

Als je op het winkelmandje bovenin klikt in MijnDELTA zie je daar het totale bedrag staan.

Het maandbedrag dat wordt getoond bij het aanbod in MijnDELTA is gebaseerd op je historisch jaarverbruik over een periode van 3 jaar. Let op: dit is een inschatting van je termijnbedrag bij de huidige prijs. Als je kiest voor het verlengingsaanbod, dan kies je voor de huidige prijs en zet je deze voor 1 of 3 jaar vast. Je termijnbedrag wordt niet automatisch aangepast. Het termijnbedragadvies is gebaseerd op je werkelijke verbruik van de afgelopen zes maanden van je huidige contract én de in rekening gebrachte termijnbedragen in deze periode. Het advies geeft aan of de verhouding tussen het verbruik en de kosten overeenkomen zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij je jaarnota.

Het maandbedrag dat wordt getoond bij het aanbod in MijnDELTA is gebaseerd op je historisch jaarverbruik over de periode van drie jaar. Dit kan betekenen dat dit verbruik kan afwijken van je meest recente verbruik. Zo zitten hier bijvoorbeeld ook de koude maanden in van begin 2021. Het berekende maandbedrag op je jaarnota is gebaseerd op je verwachte jaarverbruik. Dit sluit meer aan op het afgerekende verbruik van de afgelopen 12 maanden.

Wij kunnen niet voorspellen hoe de prijzen op de energiemarkt zich gaan ontwikkelen de komende tijd. Met een contract met vaste prijzen heb je 1 of 3 jaar geen last van prijsstijgingen en kies je voor zekerheid. Met een variabel contract gaat je prijs omlaag met prijsdalingen, maar omhoog met prijsstijgingen. Je kiest zelf wat het beste bij jouw situatie past.

Vraag & antwoord per onderwerp

Ben je een zakelijke klant? Bekijk de veel gestelde vragen op onze zakelijke pagina.