Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

MijnDELTA: Regel je energiezaken eenvoudig online

Op je persoonlijke MijnDELTA-pagina regel je je energiezaken 24/7 snel en makkelijk online!

Direct inloggen

Met een DELTA-account heb je toegang tot MijnDELTA. Je beheert eenvoudig en snel onder andere de volgende energiezaken:

    • Meterstanden doorgeven
    • Termijnbedrag aanpassen
    • Verhuizing doorgeven
    • Nota's en verbruik inzien
    • en nog veel meer

Heb je nog geen MijnDELTA account?

Maak een DELTA-account aan en beheer je energiezaken online. Voor het aanmaken van een account heb je eenĀ  klantnummer nodig. Per 1 december 2022 heeft iedereen een nieuw klantnummer. Je ontvangt dit klantnummer in december 2023 per post. Het nieuwe klantnummer begint met een '7'. Ook in alle overige correspondentie vanaf december 2023 staat het klantnummer benoemd. Het oude klantnummer, beginnend met een 'K', is niet meer bruikbaar.

Meestgestelde vragen over MijnDELTA

In MijnDELTA heb je met een slimme meter inzicht in je energieverbruik. Standaard tonen wij het maandverbruik vanaf de laatste jaarnota in 2022. Als je toestemming geeft voor het uitlezen van de dagstanden zullen deze enkele dagen later voor het eerst worden getoond. Daarna wordt deze dagelijks, met een dag vertraging worden bijgewerkt. In de grafiek heb je de mogelijkheid om naar links en rechts te scrollen.

Als je nog geen account hebt voor MijnDELTA moet je een account aanmaken. Daarvoor heb je het klantnummer nodig. Per 1 december 2022 heeft iedereen een nieuw klantnummer. Je ontvangt dit klantnummer in december 2023 per post. Het nieuwe klantnummer begint met een '7'. Ook in alle overige correspondentie vanaf december 2023 staat het klantnummer benoemd. Het oude klantnummer, beginnend met een 'K', is niet meer bruikbaar.

De nieuwe MijnDELTA is volledig geschikt gemaakt en geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Daardoor is er geen app nodig. MijnDELTA is dus enkel toegankelijk via de browser (Chrome, Safari, Edge, etc) en niet te downloaden via de app store.

Op MijnDELTA staat een overzicht van alle nota's. Het kan zo zijn dat de meest recente nota's nog niet kan downloaden. Deze nota's zijn te downloaden vanaf het moment dat je deze per mail of post hebt ontvangen. Betaal je via automatische incasso? Je kunt de nota dan openen wanneer het bedrag is afgeschreven.