Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

De beste energieleverancier

Gas en groene stroom van DELTA Energie

De beste energieleverancier van 2024

Als consument ben je natuurlijk op zoek naar de beste stroom- en gasleverancier. DELTA Energie is een Zeeuws bedrijf, en dat komt terug in alles wat we doen. Wij geloven in onze energieproducten, die onder meer worden opgewekt met Zeeuwse wind en zon.

Of jij ons de beste energieleverancier vindt, is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je het belangrijk dat je energieleverancier groene energie levert en andere energieoplossingen biedt? Of ga jij dit keer voor de goedkoopste energieleverancier van 2024 en de beste service? Maak sowieso altijd een energievergelijking en zoek uit welk energiebedrijf voor jou het beste is. Zo weet je zeker dat je de vraag: 'wie is de beste energieleverancier die bij mij past'? zo goed en grondig mogelijk kan beantwoorden.

Bekijk onze producten

De Zeeuwse energieleverancier 

Wij streven ernaar om de beste en goedkoopste energieleverancier te zijn. Ook voor andere producten die we aanbieden, zoals zonnepanelen. Niet alleen in Zeeland, maar in heel Nederland. Op dit moment is DELTA dé Zeeuwse energieleverancier. Het grootste deel van de Zeeuwse huishoudens en bedrijven is al jarenlang klant bij ons. We groeien als energieleverancier echter ook in de rest van Nederland, want met onze Zeeuwse roots maken we het verschil. Dat betekent onder meer: 100% groene stroom voor iedere portemonnee.

Over de samenstelling van onze groene stroom zijn wij transparant. Want wij vinden het belangrijk om naast beste energieleverancier ook te worden gezien als betrouwbaarste energieleverancier. DELTA Puur Zeeuws Groen betekent 100% groene stroom uit Zeeland. Via het stroometiket kun je zien wat de exacte verdeling van de verschillende soorten groene stroom is. Dat geldt ook voor DELTA Groene Stroom. Dit is 100% groene stroom uit Nederland. Voor gas kunt u kiezen uit DELTA MixGroen Gas (een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas) of DELTA Gas (100% regulier aardgas). 

Wij staan al tientallen jaren bekend als betrouwbare energieleverancier. We voorzien 80% van de Zeeuwse huishoudens van groene stroom. Graag helpen we ook jou met het zetten van stappen naar een duurzamer leven. Bereken je persoonlijke aanbod voor groene stroom uit Zeeland.

Als klant van DELTA Energie profiteer je van:

  • korting bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen, warmtepomp of cv-ketel;
  • een goed beoordeelde klantenservice met korte wachttijden;
  • de betrouwbaarheid van een energieleverancier die al tientallen jaren bestaat.

Producten om stappen te zetten naar een duurzamer leven

Wij geloven 100% in onze producten waarmee we je helpen stappen te zetten naar een duurzamer leven. En daardoor zijn wij de beste energieleverancier voor zonnepanelen, warmtepompen, DELTA MixGroen Gas (een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas), noem maar op! Bij ons kun je namelijk zelf kiezen waar de groene stroom vandaan komt en hoe hij wordt opgewekt.

DELTA Puur Zeeuws Groen wordt helemaal opgewekt in Zeeland. Door Zeeuwse windmolens, maar ook door Zeeuwse zonnedaken. Windmolens kunnen de stijgende vraag naar groene stroom slechts gedeeltelijk opvangen. Daarom willen we dat er zoveel mogelijk dakoppervlaktes worden benut voor het opwekken van zonne-energie. We juichen de diverse lokale initiatieven dan ook van harte toe, en we nemen zoveel mogelijk stroom af van Zeeuwse energiecoöperaties en lokale ondernemers.

Bij DELTA Groene Stroom wordt de groene stroom 100% opgewekt in Nederland. We gebruiken hiervoor windmolens, zonneparken en biomassa (kippenmest).

Wind

Lekker uitwaaien! Of je wekt er stroom mee op.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Innovatieve oplossingen & partners

Om de energietransitie in Zeeland te versnellen, vormen we partnerships en samenwerkingen met mensen om ons heen. Mooie voorbeelden hiervan zijn onze partnerships met de eerdergenoemde Saman Groep, het grootste installatiebedrijf van Zuidwest Nederland, en onze isolatiepartner ISOenergy. ISOenergy is de toonaangevende isolatiespecialist in Zeeland. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Dat doen we onder meer samen met Dockwize, de Zeeuwse innovatiehub. Ook op die manier werken we er hard aan om de beste energieleverancier in Zeeland én Nederland te worden.

Modelcontract voor energie

Hoe kun je als consument eigenlijk goed beoordelen wie de beste en goedkoopste energieleverancier van Nederland is met de beste aanbiedingen? Hoe weet je welke energieleverancier je moet kiezen en wat de beste energieleverancier is voor zonnepanelen? Precies om die reden hebben alle energieleveranciers het modelcontract opgesteld. Vergelijk DELTA heel eenvoudig met andere aanbieders en bekijk ons modelcontract en krijg antwoord op de vraag ‘wat is de beste energieleverancier voor mij?’. De verschillen vind je in de prijzen, de herkomst van de energie, de betalingsvoorwaarden en de kwaliteitscriteria. Bekijk hier onze modelcontractvoorwaarden.