Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

De beste energieleverancier

100% groene stroom en (groen) gas van DELTA

De beste energieleverancier

Als consument bent je natuurlijk op zoek naar de beste stroom- en gasleverancier. DELTA Energie is een Zeeuws bedrijf, en dat komt terug in alles wat we doen. Wij geloven in onze duurzame producten, die onder meer worden opgewekt met Zeeuwse wind, zon en water. Wij zijn echter veel meer dan leverancier van groene energie; bij ons kun je ook terecht voor vele duurzame oplossingen in en om het huis.

Of jij ons de beste energieleverancier vindt, is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je het belangrijk dat je energieleverancier groene energie levert en duurzame oplossingen biedt? Of ga jij voor de laagste prijs en de beste service? Maak sowieso altijd een energievergelijking en zoek uit welk energiebedrijf voor jou het beste is.

Bekijk onze producten

Groen en betaalbaar

Wij streven ernaar om de beste energieleverancier van 2023 te worden. En dat betekent niet alleen de beste energieleverancier van Zeeland, maar ook van Nederland. Op dit moment is DELTA dé Zeeuwse energieleverancier. Het grootste deel van de Zeeuwse huishoudens en bedrijven is al jarenlang klant bij ons. We groeien echter ook in de rest van Nederland, want met onze Zeeuwse roots maken we het verschil. Dat betekent onder meer: 100% groene stroom voor iedere portemonnee.

Over de samenstelling van onze groene stroom zijn wij transparant. Want wij vinden het belangrijk om te worden gezien als betrouwbaarste energieleverancier. DELTA Puur Zeeuws Groen betekent 100% groene stroom uit Zeeland. Via het stroometiket kun je zien wat de exacte verdeling van de verschillende soorten groene stroom is. Dat geldt ook voor DELTA Groene Stroom. Dit is 100% groene stroom uit Nederland en uit andere delen van Europa. Wij leveren ook groen gas. Dit is een mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas. Vind je groen gas niet zo belangrijk? Bij ons kun je ook nog grijs gas krijgen.

Wij staan al tientallen jaren bekend als betrouwbare energieleverancier. We voorzien 80% van de Zeeuwse huishoudens van groene stroom. Graag helpen we ook jou met het zetten van stappen naar een duurzamer leven. Bereken je persoonlijke aanbod voor groene stroom uit Zeeland.

Als klant van DELTA profiteer je van:

  • korting bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen, warmtepomp of cv-ketel;
  • een goed beoordeelde klantenservice met korte wachttijden;
  • de betrouwbaarheid van een energieleverancier die al tientallen jaren bestaat.

Service, klanttevredenheid en groene oplossingen

Een service waar wij heel trots op zijn is het zoeken naar groene oplossingen in en om het huis. Tegelijkertijd helpen we jou om flink te besparen op je energierekening. Samen gaan we op weg naar een duurzame, schone toekomst! Wij helpen je graag met het kopen of huren van een efficiënte cv-ketel, met zonnepanelen op je dak, met de aanschaf van een warmtepomp, of met een zonneboiler zodat je jouw douchewater duurzaam kunt verwarmen.

En samen gaan we op weg naar de nummer 1 in de top 10 van energieleveranciers in Nederland. Want uit reviews op Trustpilot blijkt dat onze klanttevredenheid hoog scoort. Dat komt onder meer door onze Zeeuwse manier van werken: nuchter, efficiënt en vriendelijk.

Wat onze klanten zeggen

 

Duurzame producten

Wij geloven dus 100% in onze duurzame producten. En daardoor zijn wij de beste energieleverancier voor jou. Bij ons kun je namelijk zelf kiezen waar de groene stroom vandaan komt en hoe hij wordt opgewekt.

DELTA Puur Zeeuws Groen wordt helemaal opgewekt in Zeeland. Door Zeeuwse windmolens, maar ook door Zeeuwse zonnedaken. Windmolens kunnen de stijgende vraag naar groene stroom slechts gedeeltelijk opvangen. Daarom willen we dat er zoveel mogelijk dakoppervlaktes worden benut voor het opwekken van zonne-energie. We juichen de diverse lokale initiatieven dan ook van harte toe, en we nemen zoveel mogelijk stroom af van Zeeuwse energiecoöperaties en lokale ondernemers.

Behalve wind- en zonne-energie, hebben we in Zeeland ook nog heel veel water. En dat water is een onuitputtelijke bron van groene stroom. Dit gebeurt 24/7 via de eb- en vloedstromen van de getijdencentrale in de Oosterscheldekering.

Bij DELTA Groene Stroom wordt de groene stroom 100% opgewekt in Nederland en in de rest van Europa. We gebruiken hiervoor windmolens, zonneparken en biomassa (kippenmest).

Wind

Lekker uitwaaien! Of je wekt er stroom mee op.

Water

24/7 groene stroom uit de brute kracht van eb en vloed.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Innovatieve oplossingen & partners

Om de energietransitie in Zeeland te versnellen vormen we partnerships en samenwerkingen met mensen om ons heen. Mooie voorbeelden hiervan zijn onze partnerships met Saman Groep, het grootste installatiebedrijf van Zuidwest Nederland, en onze isolatiepartner ISOenergy. ISOenergy is de toonaangevende isolatiespecialist in Zeeland. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Dat doen we onder meer samen met Dockwize, de Zeeuwse innovatiehub. Ook op die manier werken we er hard aan om de beste energieleverancier van Zeeland én Nederland te worden.

Modelcontract voor energie

Hoe kun je als consument eigenlijk goed beoordelen wie de beste energieleverancier is met de beste aanbiedingen? Precies om die reden hebben alle energieleveranciers het modelcontract opgesteld. Vergelijk DELTA heel eenvoudig met andere aanbieders en bekijk ons modelcontract. De verschillen vind je in de prijzen, de herkomst van de energie, de betalingsvoorwaarden en de kwaliteitscriteria. Bekijk hier onze modelcontractvoorwaarden.