Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zoekresultaten

We hebben de volgende resultaten gevonden

Gevonden vragen en antwoorden

 • een hybride warmtepomp, in combinatie met je eigen cv-ketel 
 • een cv-ketel en warmtepomp geïntegreerd
 • een full-electric warmtepomp (je kan dan, als je ook elektrisch kookt, van het gas af)

Vanwege de overweldigende drukte is de wachttijd voor een warmtepomp flink opgelopen. Daarom neemt onze partner Saman Groep op dit moment geen nieuwe aanvragen aan. Vind je het niet erg om te wachten? Meld jezelf dan aan op de wachtlijst. Je krijgt dan voorrang wanneer de planning weer ruimte geeft voor nieuwe afspraken met de adviseurs.

Heb je groene stroom en/of (groen) gas bij ons? Dan krijg je korting als je via DELTA een warmtepomp huurt of koopt bij Saman Groep. Dat zijn de Duurzame DELTA Deals
Jaarlijks passen wij het huurbedrag van cv-ketels, warmtepompen en zonnepanelen aan aan de algemene prijsontwikkelingen. Deze indexatie gebeurt op basis van het Consumenten PrijsIndexcijfer (CPI) dat het Centraal Bureau voor de Statistiek jaarlijks publiceert.

Jaarlijks passen wij het bedrag voor het onderhoudsabonnement van de diverse energie oplossingen aan aan de algemene prijsontwikkelingen. Deze indexatie gebeurt op basis van het Consumenten PrijsIndexcijfer (CPI) dat het Centraal Bureau voor de Statistiek jaarlijks publiceert.

Via DELTA kun je een warmtepomp huren of kopen. Via onze warmtepomp pagina vraag je een vrijblijvend adviesgesprek aan met een adviseur van onze partner Saman Groep. 

Heb je groene stroom en/of (groen) gas bij ons? Dan krijg je korting als je via DELTA een warmtepomp huurt of koopt bij Saman Groep. Dat zijn de Duurzame DELTA Deals
Huren
Bij het huren van een warmtepomp ontvang je geen subsidie. Onze partner Saman Groep is de juridische eigenaar van de installatie (tot het moment dat je de warmtepomp overneemt of tot de einddatum van het huurcontract). De subsidie die zij ontvangt voor de warmtepomp verrekenen we in de maandelijkse huurprijs.

Kopen
Wanneer je een warmtepomp koopt krijg je zelf subsidie. Let op, dit geldt niet bij nieuwbouw. Meer informatie over subsidie lees je in dit artikel over subsidie.
Via DELTA kun je een warmtepomp huren of kopen. Via onze warmtepomp pagina vraag je een vrijblijvend adviesgesprek aan met een adviseur van onze partner Saman Groep. 

Heb je groene stroom en/of (groen) gas bij ons? Dan krijg je 2,50 euro korting op de huurprijs of 100 euro korting op de aanschafprijs als je via DELTA een warmtepomp huurt of koopt bij Saman Groep. Dat zijn de Duurzame DELTA Deals

Bij DELTA heb je keuze uit twee verschillende abonnementen voor het onderhoud van je warmtepomp.
 • BasisService: je betaalt alleen voor reparaties en onderdelen
 • TotaalService: het abonnement is inclusief reparaties en onderdelen 
Kijk voor meer informatie, prijzen en leveringsvoorwaarden op onze onderhoudspagina. Hier kun je ook het onderhoudsabonnement aanvragen.

Huur je een warmtepomp via DELTA? Dan is onderhoud al inbegrepen. 
Het is mogelijk om de warmtepomp over te nemen.
 
Overname na afloop van het huurcontract
De overeenkomst loopt na 12 jaar af, waarna je de warmtepomp over kunt nemen tegen een vergoeding van 450 euro (inclusief btw). Of je kunt de warmtepomp gratis door ons laten demonteren.
 
Ga je verhuizen?
We adviseren om de warmtepomp over te dragen aan de koper van de woning. Maar ook het kopen van de warmtepomp, zodat je deze vervolgens mee kunt verkopen bij de woning, is uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. 

Hyperlink
Contactgegevens klantenservice
Onze partner Saman Groep zet vijf voordelen van een warmtepomp op een rij in hun whitepaper over warmtepompen.

 1. Minder CO2-uitstoot doordat je minder tot geen gas gebruikt
 2. Lagere energiekosten 
 3. Comfortabel binnenklimaat door gelijkmatig verwarmen
 4. Geschikt voor bijna ieder type woning
 5. Interessante subsidie mogelijk

Via DELTA kun je een warmtepomp huren of kopen. Kijk voor meer informatie op onze warmtepomppagina. Heb je groene stroom en/of (groen) gas bij ons? Dan krijg je korting als je via DELTA een warmtepomp huurt of koopt bij Saman Groep. Dat zijn de Duurzame DELTA Deals
De voordelen van DELTA:

1. Altijd 100% groene stroom 
2. Keuze voor DELTA MixGroen Gas (2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas)
3. Regel online jouw energiezaken in MijnDELTA en in de DELTA Energie app
4. 24/7 inzicht in je energieverbruik
5. Altijd snel het juiste antwoord via onze klantenservice of chatbot Dina
6. Tips om minder en slimmer energie te verbruiken
7. Persoonlijke 'op maat' energieadviezen van onze ervaren adviseurs
8. Exclusieve korting op cv-ketels, warmtepompen en zonnepanelen (Duurzame DELTA Deals)
9. Exclusieve toegang tot de DELTA Energie Shop met veel energiebesparende en comfortverhogende producten tegen scherpe prijzen

Wil je meer lezen over deze voordelen? Kijk dan positieve energie pagina.

Wil je klant bij ons worden? Dat kan via onze gas en groene stroom pagina. Of bel onze Klantenservice via 0118 - 22 55 00.


Vanaf 1 juni biedt DELTA Energie weer vaste energiecontracten voor 1 of 3 jaar aan, voor zowel consument als ondernemers. Dit doen we onder de campagnenaam Zeker & Vast. Zo kun je kiezen voor zekerheid en voorkom je nieuwe prijsstijgingen voor jouw energie. Wij zijn al meer dan 100 jaar de betrouwbare, transparante en stabiele energieleverancier uit Zeeland. 80% van de Zeeuwen is al jaren tevreden klant bij ons.   

Een vast contract bij DELTA Energie betekent:  
 • 1 of 3 jaar lang vaste, scherpe prijzen  
 • 1 of 3 jaar lang geen nieuwe prijsstijgingen, ook komende winter niet  
 • Altijd 100% groene stroom  
 • Altijd inzicht in jouw energieverbruik  
 • Profiteren van exclusieve kortingen op isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en energieadvies 

Voor meer informatie ga naar www.deltaenergie.nl/zekerenvast. Bent u een bestaande klant? Kijk dan voor een aanbod in MijnDELTA