Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom uit Zeeland!

Vanaf nu
altijd met
groen
gas

Duurzaam én Zeeuws!

DELTA Puur Zeeuws Groen is groene stroom die volledig in Zeeland is opgewekt. Met behulp van alles wat Zeeland zo aantrekkelijk maakt: de wind, het water én de zon. 

Bovendien krijg je er standaard DELTA Groen Gas bij: een mix van biogas en CO2-gecompenseerd gas waarmee je ook nog eens een bijdrage levert aan behoud van de Zeeuwse natuur. Hoe duurzaam en Zeeuws wil je het hebben?

DELTA Puur Zeeuws Groen wordt opgewekt uit de kracht van eb en vloed, door Zeeuwse windmolens én door tientallen zonnedaken verspreid door heel Zeeland. Groene stroom van om de hoek voor een eerlijke prijs!

Wind

Lekker uitwaaien! Of je wekt er stroom mee op.

Water

24/7 groene stroom uit de brute kracht van eb en vloed.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Kies je looptijd

Met 3 jaar zekerheid kies je voor 3 jaar lang geen prijsstijgingen

3 jaar zekerheid

  • 3 jaar geen prijsstijgingen
  • 100% groene stroom uit Zeeland
  • mix van biogas en CO2-gecompenseerd gas
  • mét bijdrage aan behoud van de Zeeuwse natuur


€ 133,98

per maand

1 jaar zekerheid

  • 1 jaar geen prijsstijgingen
  • 100% groene stroom uit Zeeland
  • mix van biogas en CO2-gecompenseerd gas
  • mét bijdrage aan behoud van de Zeeuwse natuur


€ 137,81 per maand

Bereken vrijblijvend je persoonlijke aanbod:

Bereken je maandbedrag voor een energieaanbieding op maat:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

De vermelde maandbedragen zijn de totale maandelijkse energiekosten op basis van een gemiddeld jaarverbruik (2.050 kWh en 1.250 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Bekijk de actuele tarieven.

Hier wordt DELTA Puur Zeeuws Groen opgewekt

Annemarie in zonnig Zeeland

DELTA Puur Zeeuws Groen wordt onder andere opgewekt met behulp van de Zeeuwse zon. Annemarie ging voor je kijken bij twee zonnedaken die groene stroom leveren aan DELTA Puur Zeeuws Groen. Die van Energiecoöperatie Sluis-Oostburg en van fruitteler Kees uit Kapelle. Bij die laatste valt ze met haar neus in de bloesem!

Groene stroom van Zeeuwse windmolens

In Zeeland staat (bijna) altijd wind. Daarom gebruiken we natuurlijk ook de wind om groene stroom op te wekken voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Bij de Oosterscheldekering, daar waar de kracht van wind en water werd overwonnen, wekken nu drie windparken groene stroom op voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Maar ook bij Ritthem, Nieuw- en Sint Joosland en op de Oesterdam wekken tientallen windmolens stroom op voor DELTA.

Groene stroom uit de Oosterscheldekering

De Oosterscheldekering beschermt Zeeland tegen overstromingen. Maar er wordt ook stroom opgewekt. De vijf turbines van de unieke getijdencentrale wekken er elektriciteit op. Met de brute kracht van eb en vloed. Dag in, dag uit.
Groene stroom uit de kracht van het water.

Groene stroom van zonnedaken

Tientallen zonnedaken door heel Zeeland leveren stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zonnedaken van ondernemers maar ook van energiecoöperaties. In zo’n energiecoöperatie werken bewoners en ondernemers samen aan een duurzamere wereld. DELTA neemt de stroom af. Zo stimuleren we kleinschalige en lokale opwek van groene stroom.

Altijd met groen gas

Bijna iedereen heeft een energiecontract met stroom én gas. Kies je voor DELTA Puur Zeeuws Groen dan kies je automatisch ook voor DELTA Groen Gas. Dat is een mix van biogas en CO2-gecompenseerd gas waarmee je ook nog eens een bijdrage levert aan het behoud van de Zeeuwse natuur. Duurzamer én Zeeuwser wordt het (op dit moment) niet. Meer weten over DELTA Groen Gas? We leggen je precies uit wat groen gas groen maakt.