Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA Groene Stroom

Groene stroom uit Nederland en de rest van Europa

DELTA Groene Stroom is wat je er van mag verwachten: 100% groene stroom zodat je in één klap jouw stroom duurzaam maakt. Opgewekt door Nederlandse wind- en zonneparken, de verwerking van kippenmest in Moerdijk (NL) en windmolens in andere Europese landen.

Wil je ook je gasverbruik duurzamer maken? Kies dan voor DELTA Groen Gas. Dat is een mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas waarmee je ook nog eens een bijdrage levert aan de Zeeuwse natuur. Vind je alleen groene stroom genoeg? Dan kies je voor ons ‘normale’ aardgas. De keuze is aan jou!

De vermelde maandbedragen zijn de totale maandelijkse stroomkosten op basis van een gemiddeld jaarverbruik (2.050 kWh per jaar) en de actuele prijzen.
De maandbedragen zijn exclusief de gaskosten. Bekijk de samenstelling van dit product.

Meer dan 75% van de Zeeuwen koos al voor energie van DELTA!

Zo wordt je overstap zorgeloos geregeld

Aanbod
Aanmelden
Bevestiging
Meterstanden
Start levering

Kies voor groene stroom uit Zeeland of uit Nederland en Europa en bereken je maandbedrag voor een persoonlijk aanbod. Kies vervolgens voor een vaste of variabele looptijd van je nieuwe energiecontract.

Vul je persoonlijke gegevens in en de gewenste overstapdatum om je aanmelding bij DELTA te voltooien.

Je ontvangt een bevestiging en vervolgens de voorlopige startdatum van je contract: je overstap is geregeld, welkom bij DELTA!

Zodra je contract ingaat, zien wij op je slimme meter wat de meterstanden zijn. Geen slimme meter in huis? Dan vragen wij je om de meterstanden even aan ons door te geven.

Je krijgt vanaf nu 100% groene stroom van DELTA!