Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

ZZP energie

ZZP Energie zakelijk stroom en gas vergelijken 

ZZP zakelijke energie van DELTA

Ben jij een ZZP’er die thuis privé energie gebruikt? Dan kun je daarvoor altijd aankloppen bij DELTA Energie. Wij leveren namelijk ook zakelijk energie aan ZZP’ers. Dat doen we in de vorm van een zakelijk energiecontract, speciaal voor jou als ZZP’er! Laat DELTA je helpen om voor jouw eenmanszaak slim energie in te kopen. 

Energie voor een eenmanszaak

Heel veel ZZP’ers werken vanuit een kantoor aan huis. Dat maakt het fiscaal afschrijven van energie als zakelijke kosten iets ingewikkelder. Het is namelijk zo dat je maar een beperkt deel van je zakelijke stroom als ZZP’er kunt aftrekken van de belasting. Dat geldt trouwens voor zakelijke stroom én gas! Houd hierbij ook rekening met het feit dat een laptop op de eettafel geen kantoor aan huis is. Die energiekosten zijn dus niet aftrekbaar, want het is geen zakelijke energie voor ZZP’ers. Je moet als ZZP’er dus een écht kantoor hebben ingericht, en dan wordt het wel aangemerkt als zakelijk stroom voor ZZP’ers.

Ook investeringen in bijvoorbeeld een laadpaal of zonnepanelen bij een particuliere woning kun je als ZZP’er niet zomaar 100% op de zaak schrijven en aftrekken als zakelijke kosten voor ZZP’ers. Ook hierbij geldt dat je echt een separaat pand of gebouw(tje) moet hebben van waaruit je je eenmanszaak runt. Je kunt dan ook een ZZP energie contract afsluiten bij een energieleverancier met zakelijke tarieven voor energie voor ZZP’ers. Want elke situatie is anders. Bij DELTA zijn we graag bereid je te helpen met maatwerk voor jouw eenmanszaak.

Meer over Op-maatadvies voor ZZP energie

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom uit Zeeland

  • Zeeuwse windmolens
  • Zeeuwse zonnedaken

Standaard met DELTA MixGroen Gas:

Een goede keuze volgens de groene stroom checker van Hier.nu!


DELTA Groene Stroom

100% groene stroom uit Nederland

  • Nederlandse wind- en zonneparken
  • Verwerking van kippenmest in Moerdijk (NL)

DELTA MixGroen Gas (een mix van 2% groene stroom en 98% CO2-gecompenseerd aardgas.) of DELTA Gas? De keuze is aan jou!


DELTA helpt je bezuinigen op energie

Als ZZP’er kun je dus (een deel van) je energiekosten aftrekken als zakelijke kosten. Maar de beste manier om bij het zakelijk energie inkopen meer marge over te houden is door minder kosten te maken. Dus: kiezen voor de scherpe tarieven van DELTA én zuinig omgaan met energie. DELTA denkt met je mee over manieren om je energiegebruik terug te dringen en kan je ook adviseren over DELTA MixGroen Gas Zakelijk en elektra voor ZZP’ers, inclusief eventuele subsidies en de fiscale aspecten.

Als eenmanszaak energie produceren

Het kan ook interessant zijn om vanuit je positie als ZZP’er energie te gaan produceren, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Zeker wanneer je als eenmanszaak zonnestroom ook direct in je productieprocessen kunt toepassen. Produceer je meer dan je zelf gebruikt? In dat geval komt je energierekening op nul uit en kun je jouw energie voor ZZP’ers terugleveren aan het net. Je kunt de energie zelfs verkopen! Zeer interessant voor ZZP’ers dus!

Stroom verkopen met een zakelijk energiecontract voor ZZP’ers

Wil je zakelijk energie terugleveren? Dit is het aanbod van DELTA:

Leverbaar in Zeeland en omgeving

Let op: zonnepanelen van DELTA Energie zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

ZZP, elektrische auto's en laadpalen

Je eigen elektrische auto of die van je klanten opladen bij jou op de zaak? Geen probleem! In samenwerking met ons moederbedrijf Vattenfall biedt DELTA de laadpaal InCharge Smart Two aan. Een representatief laadpunt voor twee elektrische auto’s dat bijdraagt aan een duurzamer imago én voor extra inkomsten voor jou als ondernemer kan zorgen. Heb je een energiecontract bij DELTA? Dan laadt je de elektrische auto’s aan je laadpaal gewoon met onze 100% groene stroom.

.Meer over de InCharge Smart Two

Energiebewuste ZZP'ers vergelijken en stappen over naar DELTA

Groot genoeg om zekerheid te bieden, klein genoeg voor maatwerk. DELTA is echt de ideale energieleverancier voor ZZP’ers. Wil je toch liever eerst energie vergelijken? Prima. Geen probleem! Want als je de energieprijzen voor ZZP vergelijkt en je telt daar onze prima bereikbaarheid en ondersteuning bij op, dan kun je niet anders dan concluderen dat DELTA jou als ZZP’er energie helpt besparen en je helpt om stappen te zetten naar een duurzamere onderneming. Wij staan graag voor je klaar. Meer weten? Neem gerust contact met ons op en stel ons al je vragen. Of stap direct over!

Kies je gewenste looptijd:

3 jaar zekerheid

Meest gekozen

  • Altijd 100% groene stroom
  • Altijd inzicht in je energieverbruik
  • Exclusieve kortingen op zonnepanelen en ledverlichting


  • Altijd 100% groene stroom
  • Klantenservice met ondernemersspirit


Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (6.850 kWh en 2.650 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een aansluiting op basis van 3x25 Ampère en een G4/G6-gasmeter. Bekijk de samenstelling van dit product.