Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Haal je energie voortaan uit Zeeland

Overstappen naar DELTA is eenvoudig

Overstappen naar DELTA is eenvoudig

Heb je een contract bij een andere energieleverancier? Wij regelen alles voor je. Het enige dat je hoeft te doen, is je voorkeuren aangeven en je bij ons aanmelden. Wij zorgen voor de rest.

Stap nu over naar DELTA

Klik op de knop voor een vrijblijvend energieaanbod op maat!

Groene stroom voor een scherpe prijs

We leveren uitsluitend 100% groene stroom. Bij ons bepaal je zelf waar die groene stroom vandaan komt: uit Nederland of volledig opgewekt in Zeeland.

Als je tevreden bent over de herkomst van je groene stroom, rest nog maar één afweging. Ga je voor de zekerheid van een vaste leveringsprijs of de flexibiliteit van een variabele prijs? Waar je ook voor kiest, je profiteert altijd van gunstige prijzen, prima service en Zeeuwse nuchterheid.  

Zo makkelijk is overstappen naar DELTA

Aanbod
Aanmelden
Bevestiging
Meterstanden
Start levering

Kies voor groene stroom uit Zeeland of uit Nederland en Europa en bereken jouw maandbedrag voor een persoonlijk aanbod. Kies vervolgens voor een vaste of variabele looptijd van jouw nieuwe energiecontract. 

Vul jouw gegevens in en de gewenste overstapdatum om de aanmelding bij DELTA te voltooien.

Je ontvangt een bevestiging en vervolgens de voorlopige startdatum van jouw contract: de overstap is geregeld, welkom bij DELTA!

Zodra jouw contract ingaat, zien wij op jouw slimme meter wat de meterstanden zijn. Geen slimme meter in jouw pand? Dan vragen wij je om de meterstanden even aan ons door te geven.

Je krijgt vanaf nu 100% groene stroom van DELTA!

Hulp nodig bij je overstap naar DELTA?

Bel ons

Wij zijn van maandag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen) bereikbaar van 08:30 uur t/m 17:00 uur.