Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Heeft u vragen over de betaling van 190 euro, het prijsplafond of wilt u meer weten rondom de hoge energieprijzen? Kijk op onze grip op energie pagina.

Haal uw energie voortaan uit Zeeland

Overstappen naar DELTA is eenvoudig

Overstappen naar DELTA is eenvoudig

Heeft u een contract bij een andere energieleverancier? Wij regelen alles voor u. Het enige dat u hoeft te doen, is uw voorkeuren aangeven en u bij ons aanmelden. Wij zorgen voor de rest.

Groene stroom voor een scherpe prijs

We leveren uitsluitend 100% groene stroom. Bij ons bepaalt u zelf waar die groene stroom vandaan komt: uit Nederland en Europa of volledig opgewekt in Zeeland.

Als u tevreden bent over de herkomst van uw groene stroom, rest nog maar één afweging. Gaat u voor de zekerheid van een vaste leveringsprijs of de flexibiliteit van een variabele prijs? Waar u ook voor kiest, u profiteert altijd van gunstige prijzen, prima service en Zeeuwse nuchterheid.  

Zo makkelijk is overstappen naar DELTA

Aanbod
Aanmelden
Bevestiging
Meterstanden
Start levering

Kies voor groene stroom uit Zeeland of uit Nederland en Europa en bereken uw maandbedrag voor een persoonlijk aanbod. Kies vervolgens voor een vaste of variabele looptijd van uw nieuwe energiecontract. 

Vul uw gegevens in en de gewenste overstapdatum om de aanmelding bij DELTA te voltooien.

U ontvangt een bevestiging en vervolgens de voorlopige startdatum van uw contract: de overstap is geregeld, welkom bij DELTA!

Zodra uw contract ingaat, zien wij op uw slimme meter wat de meterstanden zijn. Geen slimme meter in uw pand? Dan vragen wij u om de meterstanden even aan ons door te geven.

U krijgt vanaf nu 100% groene stroom van DELTA!

Hulp nodig bij uw overstap naar DELTA?

Bel ons

Wij zijn van maandag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen) bereikbaar van 08:30 uur t/m 17:00 uur.