Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Energietarieven

Beoordeel aanbiedingen van energieleveranciers
op het totaalplaatje

Zakelijke energietarieven – is een lage energieprijs doorslaggevend

Je bent als ondernemer op zoek naar het voordeligste energiecontract voor jouw onderneming. Uiteraard vergelijk je dan zoveel mogelijk de zakelijke tarieven van energiebedrijven. Maar is het voldoende om bij die energietarieven alleen naar de energiekosten voor bedrijven te kijken? Of is het verstandig om ook op andere factoren te letten, zoals de aard van de energiewinning, duurzaamheid, klantenondersteuning, reactiviteit of advies bij het besparen op verbruik? In dit blog vertellen we je graag of de goedkoopste energie voor zakelijk gebruik wel doorslaggevend is.

Brede dienstverlening overstijgt energieprijs zakelijk gebruik

Bij DELTA Energie proberen we onze zakelijke klanten steeds de beste energietarieven te bieden. In deze ingewikkelde markt kunnen we echter niet altijd de laagste energieprijs leveren voor zakelijk gebruik. Wél zijn wij in veel gevallen de beste keuze als leverancier van energie. Met onder meer uitstekende zakelijke tarieven voor aardgas en  100% groene stroom:

 

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom uit Zeeland

  • Zeeuwse windmolens
  • Zeeuwse zonnedaken

Standaard met DELTA MixGroen Gas:

Een goede keuze volgens de groene stroom checker van Hier.nu!


DELTA Groene Stroom

100% groene stroom uit Nederland

  • Nederlandse wind- en zonneparken
  • Verwerking van kippenmest in Moerdijk (NL)

MixGroen Gas of normaal aardgas? De keuze is aan jou!!


DELTA Energie biedt zakelijke klanten méér dan lage energieprijzen voor bedrijven

Een belangrijk voordeel van DELTA Energie is dat wij een relatief kleine zakelijke partner zijn. Ons moederbedrijf Vattenfall behoort tot de grootste spelers in de markt, maar onze klantenservice is zelfstandig actief. Als zakelijke energie-afnemer profiteer je dus van korte lijnen en een eigen accountmanager met verstand van energiekosten voor bedrijven en ondernemerschap. Bij DELTA zijn we klein genoeg om mee te blijven denken over de beste manieren om ons aanbod interessant te maken voor jouw bedrijf. We kunnen snel schakelen en leveren maatwerk. Dan merk je dat het belang van de laagste zakelijke energietarieven heel relatief is.

Meer over Op-maatadvies zakelijk

Energietarieven en energieverbruik

Stel, je vindt bij een leverancier het allerlaagste zakelijke tarief voor energie. De prijs voor stroom per kwh voor zakelijk gebruik is echt fantastisch! Maar vervolgens beperkt de relatie met deze ‘energiepartner’ zich tot het innen van facturen. Wat levert dat dan onder de streep op?

DELTA Energie is geen prijsvechter. We houden ons niet bezig met de goedkoopste energieprijzen voor bedrijven. Wij strijden voor kwaliteit en stappen naar verduurzaming. We helpen je proactief om je verbruik terug te dringen en zo te bezuinigen op energiekosten (= uiteindelijk een lagere energieprijs voor zakelijk gebruik!). Bijvoorbeeld met het switchen naar LED-verlichting, het toepassen van isolatie of het installeren van intelligente systemen voor verwarming en luchtbehandeling.

Bovendien denken we met je mee over zelf energie opwekken en terugleveren, bijvoorbeeld met zonnepanelen op de daken of op het terrein. Diensten en producten waarvoor je via DELTA Energie aantrekkelijke korting kunt krijgen. Kijk, dát zijn nog eens nuttige, groene zakelijke investeringen in energie.

Wij bieden drie mogelijkheden voor eigen energieproductie:

 

Leverbaar in Zeeland en omgeving

Let op: zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Zakelijke inzet elektrische auto's en laadpalen

De drie mogelijkheden voor een eigen energieproductie zijn eventueel te combineren met een vloot elektrische auto’s op de zaak en/of eigen laadpalen op zonne-energie. Wat denk je dat dit voor je zakelijk stroom tarief betekent? Wat vermoed je dat een kwh op die manier zakelijk kost? Wij kunnen antwoord geven op jouw vele vragen over deze tarieven voor elektriciteit op zakelijk gebied. DELTA Energie weet wat er kan en mag. We kennen de regels en de mogelijkheden voor subsidies en helpen je graag hier optimaal gebruik van te maken.

Meer over de InCharge Smart Two

Onze aanbieding: energie steken in jouw zakelijk succes!

Belangrijke onderdeel van ons aanbod is dat we zélf als DELTA-team energie steken in jouw contract voor afname en verbruik van gas en stroom.

Een dynamische samenwerking die dus veel verder gaat dan alleen de allerlaagste zakelijke tarieven. Die ook veel verder gaat dan vragen beantwoorden zoals ‘wat kost een kwh zakelijk?’ of ‘wat zijn de energieprijzen voor bedrijven?’. Meer weten? Neem gerust contact met ons op en stel ons al je vragen. Of stap direct over!

Kies je gewenste looptijd:

3 jaar zekerheid

Meest gekozen

  • Altijd 100% groene stroom
  • Altijd inzicht in je energieverbruik
  • Exclusieve kortingen op zonnepanelen en ledverlichting


  • Altijd 100% groene stroom
  • MixGroen Gas als jij dat wil
  • Klantenservice met ondernemersspirit


Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (6.850 kWh en 2.650 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een aansluiting op basis van 3x25 Ampère en een G4/G6-gasmeter. Bekijk de samenstelling van dit product.