Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Energie vergelijken

De goedkoopste energieleverancier voor bedrijven

Zakelijk energie vergelijken? DELTA helpt ondernemers met het zetten van stappen naar een duurzamere onderneming 

Ben je ondernemer? Dan is energiekosten vergelijken voor zakelijk gebruik hoogstwaarschijnlijk iets wat je regelmatig doet. Tegenwoordig kijk je daarbij niet alleen naar de kosten. Ook de manier waarop de energie gewonnen wordt, telt mee bij het vergelijken van zakelijke energieleveranciers.

Wij hebben niet de goedkoopste zakelijke tarieven voor energie, maar helpen je wel graag met het zetten van stappen naar een duurzamere onderneming. 

Energie zakelijk bekeken: ons aanbod voor bedrijven

Wij houden ons onder andere bezig met het totaalplaatje van het energiecontract voor zakelijke gebruikers. DELTA Energie is een goede keuze, want niet alleen bieden wij concurrerende tarieven voor stroom en gas, we helpen je ook nog met het zetten van stappen naar een duurzamere onderneming. 

Vergelijk onze producten: 

DELTA Groene Stroom zakelijk

Meest gekozenDELTA Energie als zakelijke partner in energie

Voor bedrijven die zakelijke energiekosten vergelijken en een energiecontract willen afsluiten is DELTA een fijne partner, omdat wij als Zeeuwse energieleverancier echt maatwerk kunnen leveren. Jouw zakelijke energiecontract komt bij ons niet op de grote hoop terecht. Je krijgt de individuele behandeling die je verdient. Wij denken graag met je mee over jouw energiebehoefte en helpen je graag met het zetten van stappen naar een duurzamere onderneming. 

Wil je serieus werk maken van energiebesparing? Kies dan voor een DELTA Op-maatadvies. Eén van onze gediplomeerde energieadviseurs komt dan bij jou langs en inventariseert welke mogelijkheden er zijn om jouw pand te verduurzamen.

DELTA Energie helpt je bezuinigen op energie

Als ondernemer kun je de zakelijke energiekosten aftrekken. Dat mag echter nooit een reden zijn om dan maar in het wilde weg energie te gaan verbruiken. De beste manier om je winst te verhogen ligt immers bij het bezuinigen op inkoop, waar elke euro besparing geheel ten goede komt aan de marge. Om nog maar niet te spreken over je maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Duurzamer ondernemen is een belangrijk onderdeel van elke moderne bedrijfsfilosofie. Daarom kijk je naast de vergelijking van energietarieven en ook naar de herkomst van stroom en gas voor jouw bedrijfsprocessen.

DELTA denkt met je mee over het terugdringen van je energiegebruik. Bovendien adviseren wij zakelijke energiegebruikers over investeringen in groene stroom, de eventuele hieraan verbonden subsidies plus de fiscale aspecten. Maar deze diensten komen vaak niet naar voren wanneer je als ondernemer zakelijke stroom gaat vergelijken.

Zelf energie opwekken en besparen op energie

Een onderneming heeft legio mogelijkheden om zelf energie te produceren. Dat kan bijvoorbeeld door warmte uit het bedrijfsproces terug te winnen en te gebruiken bij het verwarmen van kantoren. Of door daken van bedrijfspanden vol te leggen met zonnepanelen. Wellicht heb je zelfs een parkeerterrein dat je (deels) kunt overkappen met zonnepanelen! Je accountmanager bij DELTA denkt met je mee en helpt je bij het vergelijken van leveranciers en het berekenen van het rendement van zonnepanelen. Daarbij brengen we je graag in contact met onze partners in groene energieproductie, die je een aantrekkelijke aanbieding met Duurzame DELTA Deals korting kunnen doen.

 

Wij bieden drie mogelijkheden voor zakelijke energieproductie

 

Leverbaar in Zeeland en omgeving

Let op: zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Zakelijke inzet elektrische auto's en laadpalen

Je eigen elektrische auto of die van je klanten opladen bij jou op de zaak? Geen probleem! In samenwerking met ons moederbedrijf Vattenfall biedt DELTA de laadpaal InCharge Smart Two aan. Een representatief laadpunt voor twee elektrische auto’s dat bijdraagt aan een duurzamer imago én voor extra inkomsten voor jou als ondernemer kan zorgen. Heb je een energiecontract bij DELTA? Dan laadt je de elektrische auto’s aan je laadpaal gewoon met onze 100% groene stroom.

Ons groene aanbod in zakelijke energiecontracten

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom uit Zeeland

  • Zeeuwse windmolens
  • Zeeuwse zonnedaken

Standaard met DELTA MixGroen Gas:

Een goede keuze volgens de groene stroom checker van Hier.nu!


DELTA Groene Stroom

100% groene stroom uit Nederland

  • Nederlandse wind- en zonneparken
  • Verwerking van kippenmest in Moerdijk (NL)

DELTA MixGroen Gas (een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas) of DELTA Gas? De keuze is aan jou!


Energiecontracten vergelijken = overstappen naar DELTA Energie

Wanneer je de zakelijke energietarieven uitvoerig hebt vergeleken zul je waarschijnlijk tot de conclusie zijn gekomen dat DELTA Energie een ideale energieleverancier is voor zakelijke gebruikers.

Dat neem je niet blindelings aan, want zoals gezegd heb je immers de energieprijzen voor duurzame stroom en gas op de zakelijke markt vergeleken.

Daarnaast zijn we prima bereikbaar en bieden we onder meer volop ondersteuning bij het zo zuinig mogelijk omgaan met energie. We verwelkomen je dan ook graag als klant en helpen je vol enthousiasme energie te besparen en met het zetten van stappen naar een duurzamere onderneming. 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op en stel ons al je vragen. Of stap direct over!

Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (6.850 kWh en 2.650 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een aansluiting op basis van 3x25 Ampère en een G4/G6-gasmeter. Bekijk de samenstelling van dit product.