Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Passend energieaanbod voor zzp'ers

DELTA geeft zzp'ers positieve energie

Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Eén product met de voordelen van een zakelijk én een consumentencontract: DELTA ZZP Energie

Profiteer van de gunstige voorwaarden die passen bij jouw onderneming.


Naast groene stroom meer stappen zetten naar het verduurzamen van je bedrijf? Profiteer van onze Duurzame DELTA Deals voor korting op zonnepanelen, laadpalen en ledverlichting. Ook bieden we een energieadvies op maat.


Regel zelf allerlei zaken in MijnDELTA of bekijk de servicepagina om de vaak gegeven antwoorden te vinden. Wij helpen je graag.


Alle informatie over zakelijke energiecontracten

DELTA Energie helpt ondernemers bij het zetten van duurzame stappen én het houden van grip op je energiekosten. Dat alles doen we op z’n Zeeuws: nuchter, efficiënt en vriendelijk, óók voor zzp'ers!

 

Vragen?

Bel tijdens werkdagen met onze zzp servicedesk: 0118 - 33 41 44 of stuur een WhatsApp bericht

De voordelen van DELTA Energie

  • altijd 100% groene stroom
  • altijd korting op zonnepanelen, ledverlichting en laadpalen
  • 24/7 inzicht in je energieverbruik via MijnDELTA

Duurzame oplossingen voor zzp'ers

Naast groene stroom of mixgroen gas je bedrijf verder verduurzamen? Profiteer van onze Duurzame DELTA Deals voor korting op zonnepanelen, laadpalen en ledverlichting. Of kies voor een energieadvies op maat en maak serieus werk van energiebesparing.

Bekijk duurzame oplossingen: voor thuis / voor je bedrijfsruimte

Bespaar direct energie met onze besparingstips: voor thuis / voor je bedrijfsruimte


Een jaar lang gratis lid van Het Ondernemerscollectief *

Als je als zzp'er een zakelijk energiecontract bij DELTA afsluit krijg je gratis een jaar lang lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief cadeau! Je kunt daarmee gratis van diverse helpdesks gebruik maken, profiteren van veel aantrekkelijke kortingen en je weet dat je belangen goed behartigd worden in Den Haag.

* Deze actie is niet geldig voor reeds bestaande leden van Het Ondernemerscollectief.

Wat onze zakelijke klanten zeggen

"Je kunt de btw over energie alleen kan aftrekken als je een eigen bedrijfsruimte hebt met een aparte ingang. Dat moet je maar net weten!"
Mariëla van La Belle Vie schoonheidssalon.

 

"Ik heb zonnepanelen en ledverlichting laten installeren. Nu bespaar ik flink op de energiekosten."
Menno Jongepier van M.J. Consultancy

"Ik koos bewust voor zonnepanelen. Als de zon schijnt, kan ik de opgewekte stroom direct in huis en de studio gebruiken om mijn werk te doen. Dat blijft toch een bijzonder gevoel.” Femke van Femke de Vos Photography

Zet het gratis zzp-Prijsalert aan!

Door externe omstandigheden is de energiemarkt al geruime tijd onrustig. Daardoor kunnen we op dit moment geen contracten met vaste prijzen aanbieden. Maar dat moment gaat zéker weer komen. Zet daarom nu al je ‘Prijsalert’ aan, een handige dienst waarmee we je direct op de hoogte brengen zodra de prijzen zodanig dalen dat we weer vaste contracten aanbieden.