Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA Puur Zeeuws Groen zakelijk

  • 100% groene stroom uit Zeeland
  • Exclusieve kortingen op zonnepanelen en ledverlichting
  • Overstapservice: wij regelen je overstap

Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
Type onderneming:
 

Zeeuwse groene stroom voor ondernemers

DELTA Puur Zeeuws Groen is groene stroom die volledig in Zeeland is opgewekt. Met behulp van de wind én de zon. Door bijvoorbeeld verschillende Zeeuwse windmolenparken én zonnedaken van Zeeuwse ondernemers. 100% groene stroom dus, bevestigd door de stroomchecker van Hier.nu.

Een groot deel van de zonnedaken die stroom leveren aan DELTA Puur Zeeuws Groen ligt overigens op panden van Zeeuwse ondernemers. 

Ook gas nodig? Bij DELTA Puur Zeeuws Groen leveren we standaard DELTA MixGroen Gas: een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas waarmee je ook nog eens een bijdrage levert aan diverse belangrijke Zeeuwse natuurprojecten. Ook planten we voor elk nieuw of verlengd contract van DELTA MixGroen Gas een boom in Zeeland. Hoe Zeeuws wil je het hebben?

Wil je energie uit Zeeland voor je onderneming? Kies dan voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Je hoeft alleen nog te kiezen voor een vaste of variabele prijs. Natuurlijk zijn de prijzen van onze zakelijke energiecontracten al net zo Zeeuws!

Wind

Lekker uitwaaien! Of je wekt er stroom mee op.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Hoe klanten ons beoordelen:

Kies je gewenste looptijd:

Meest gekozen

  • Altijd 100% groene stroom uit Zeeland
  • Opgewekt door wind en zon
  • Exclusieve kortingen op zonnepanelen en ledverlichting


  • Altijd 100% groene stroom uit Zeeland
  • Exclusieve kortingen op zonnepanelen en ledverlichting
  • Klantenservice met ondernemersspirit


Zo wordt je overstap zorgeloos geregeld

Aanbod
Aanmelden
Bevestiging per e-mail
Meterstanden doorgeven
Levering van energie

Of je nu wilt overstappen of een nieuw adres wilt aanmelden, bereken je maandbedrag en kies de gewenste looptijd.

Keuze gemaakt? Vul je bedrijfsgegevens in en bevestig je aanmelding. Binnen 5 minuten ben je klaar!

Na de aanmelding gaan wij direct voor je aan de slag. Binnen 5 werkdagen bevestigen we per e-mail dat je aanvraag is verwerkt.

Op de ingangsdatum van je contract lezen wij de meterstanden op de slimme meter uit. Als je geen slimme meter hebt, ontvang je een verzoek om de meterstanden door te geven.

Je contract gaat in op de aangegeven startdatum. Je krijgt nu energie uit Zeeland!

Kies het contract dat bij je onderneming past

Variabele prijzen

Variabele looptijd en prijzen. Je profiteert automatisch van prijsdalingen.


Onze Zeeuwse energiebronnen

Hier wordt onze Zeeuwse groene stroom, DELTA Puur Zeeuws Groen, opgewekt. Met behulp van de wind én de zon!

Annemarie in zonnig Zeeland

DELTA Puur Zeeuws Groen wordt onder andere opgewekt met behulp van de Zeeuwse zon. Annemarie ging voor je kijken bij twee zonnedaken die groene stroom leveren aan DELTA Puur Zeeuws Groen. Die van Energiecoöperatie Sluis-Oostburg en van fruitteler Kees uit Kapelle. Bij die laatste valt ze met haar neus in de bloesem!

Groene stroom van Zeeuwse windmolens

In Zeeland staat (bijna) altijd wind. Daarom gebruiken we natuurlijk ook de wind om groene stroom op te wekken voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Bij de Oosterscheldekering, daar waar Zeeland de kracht van wind en water overwon, produceren windmolens groene stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Maar ook bij Ritthem, Nieuw- en Sint Joosland en op de Oesterdam draaien tientallen windmolens voor onze Zeeuwse groene stroom.

Groene stroom van zonnedaken

Tientallen zonnedaken door heel Zeeland leveren stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zonnedaken van ondernemers, maar ook van energiecoöperaties. In zo’n energiecoöperatie investeren bewoners en ondernemers uit een wijk of dorp samen in de productie van groene stroom. DELTA neemt de stroom af van tientallen Zeeuwse energiecoöperaties en levert die aan klanten met een energiecontract voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zo stimuleren we kleinschalige en lokale opwek van groene stroom.

Altijd met DELTA MixGroen Gas

Bijna iedereen heeft een energiecontract met stroom én gas. Kies je voor DELTA Puur Zeeuws Groen dan kies je automatisch ook voor DELTA MixGroen Gas. Dat is een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas waarmee je ook nog eens de Zeeuwse natuur steunt. Meer weten over DELTA MixGroen Gas? Lees verder.

Ben je grootverbruiker? Kom verder!

DELTA is strategisch energiepartner van bedrijven in de grootzakelijke markt. Samen met jou gaan we graag op zoek naar een oplossing die past bij jouw bedrijf. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor jouw grootverbruikaansluiting aan.

Twijfel je of je klein- of grootverbruiker bent? Neem contact met ons op, dan weet je het meteen en verbinden we je direct door met een adviseur die bij je past.