Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom uit Zeeland

Vanaf nu
altijd met
groen
gas

Zeeuwse groene stroom voor ondernemers

DELTA Puur Zeeuws Groen is 100% groene stroom die volledig in Zeeland wordt opgewekt. Door tientallen Zeeuwse zonnedaken, diverse Zeeuwse windmolenparken en met de brute kracht van eb en vloed in de getijdencentrale in de Oosterscheldekering. 100% groen dus, bevestigd door de groene stroomchecker van Hier.nu.

Een groot deel van de zonnedaken die stroom leveren aan DELTA Puur Zeeuws Groen ligt overigens op panden van Zeeuwse ondernemers die bewust duurzaam ondernemen. 

Ook gas nodig? Bij DELTA Puur Zeeuws Groen leveren we standaard DELTA Groen Gas: een mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas waarmee je ook nog eens een bijdrage levert aan diverse Zeeuwse natuurprojecten. Ook planten we voor elk nieuw of verlengd groen gascontract een boom in Zeeland. Hoe Zeeuws wil je het hebben?

Wil je een stap zetten naar duurzamer ondernemen? Kies dan voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Je hoeft alleen nog te kiezen voor een vaste of variabele prijs. Natuurlijk zijn de prijzen van onze zakelijke energiecontracten al net zo Zeeuws!

Wind

Lekker uitwaaien! Of je wekt er stroom mee op.

Water

24/7 groene stroom uit de brute kracht van eb en vloed.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Het afsluiten van een contract met vaste prijzen via onze website is tijdelijk niet mogelijk

Vanwege de schommelende energieprijzen is het nu niet aantrekkelijk om over te stappen en een contract voor langere tijd met vaste prijzen te kiezen. Daarom is ons aanbod tijdelijk niet op onze website beschikbaar.

De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt. Energie besparen is dus altijd goed! Ontdek hier onze energiebesparingstips.

Contract met variabele prijzen

Wil je overstappen en een contract met variabele prijzen?

Later overstappen?

Op een later moment overstappen? Meld je aan voor onze overstapwekker en we nemen contact op zodra het wél een goed moment is om over te stappen.

Klantenservice

Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereikbaar. Ga naar de servicepagina.

Kies het contract dat bij je onderneming past

1 jaar zekerheid

  • tot 75,- factuurkorting
  • 1 jaar zekerheid
  • 100% groene stroom uit Zeeland
  • mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas
  • mét bijdrage aan de Zeeuwse natuur
  • een goede keuze volgens de groene stroom checker van Hier.nu


Kan geen runtime-binding uitvoeren voor een null verwijzing

Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (6.850 kWh en 2.650 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een aansluiting op basis van 3x25 Ampère en een G4/G6-gasmeter. Bekijk de samenstelling van dit product.

Variabele prijzen

Vrij en ongebonden met een flexibele looptijd en met ieder halfjaar actuele prijzen. Je profiteert van prijsdalingen.


Ontdek hieronder de 82 locaties waar DELTA Puur Zeeuws Groen wordt opgewekt

Annemarie in zonnig Zeeland

DELTA Puur Zeeuws Groen wordt onder andere opgewekt met behulp van de Zeeuwse zon. Annemarie ging voor je kijken bij twee zonnedaken die groene stroom leveren aan DELTA Puur Zeeuws Groen. Die van Energiecoöperatie Sluis-Oostburg en van fruitteler Kees uit Kapelle. Bij die laatste valt ze met haar neus in de bloesem!

Groene stroom van Zeeuwse windmolens

In Zeeland staat (bijna) altijd wind. Daarom gebruiken we natuurlijk ook de wind om groene stroom op te wekken voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Bij de Oosterscheldekering, daar waar Zeeland de kracht van wind en water overwon, produceren windmolens groene stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Maar ook bij Ritthem, Nieuw- en Sint Joosland en op de Oesterdam draaien tientallen windmolens voor onze Zeeuwse groene stroom.

Groene stroom uit eb en vloed

Zeeland is het land van eb en vloed. Dag in, dag uit, 24 uur per dag, doen de getijden hun werk. Dat gaat gepaard met oneindige en enorme kracht. Met die kracht kan je uitstekend groene stroom opwekken met zogenaamde getijdencentrales. Zeeland telt er twee: eentje in de Oosterscheldekering en eentje in de Spuisluis in Vlissingen. DELTA is de exclusieve afnemer van alle groene getijdenstroom die in Zeeland wordt geproduceerd.

Groene stroom van zonnedaken

Tientallen zonnedaken door heel Zeeland leveren stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zonnedaken van ondernemers, maar ook van energiecoöperaties. In zo’n energiecoöperatie investeren bewoners en ondernemers uit een wijk of dorp samen in de productie van groene stroom. DELTA neemt de stroom af van tientallen Zeeuwse energiecoöperaties en levert die aan klanten met een energiecontract voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zo stimuleren we kleinschalige en lokale opwek van groene stroom.

Altijd met groen gas

Bijna iedereen heeft een energiecontract met stroom én gas. Kies je voor DELTA Puur Zeeuws Groen dan kies je automatisch ook voor DELTA Groen Gas. Dat is een mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas waarmee je ook nog eens een bijdrage levert aan het behoud van de Zeeuwse natuur. Duurzamer én Zeeuwser wordt het (op dit moment) niet. Meer weten over DELTA Groen Gas? We leggen je precies uit wat groen gas groen maakt.

Bent u grootverbruiker? Kom verder!

DELTA is strategisch energiepartner van bedrijven in de grootzakelijke markt. Samen met u gaan we graag op zoek naar een oplossing die past bij uw bedrijf. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor uw grootverbruikaansluiting aan.

Twijfelt u of u klein- of grootverbruiker bent? Neem contact met ons op, dan weet u het meteen en verbinden we u direct door met een adviseur die bij u past.