Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom uit Zeeland

Vanaf nu
altijd met
groen
gas

Zeeuwse groene stroom voor ondernemers

DELTA Puur Zeeuws Groen is 100% groene stroom die volledig wordt opgewekt in Zeeland. Met de kracht van eb en vloed, door Zeeuwse windmolens en door tientallen Zeeuwse zonnedaken. Een groot deel van die zonnedaken ligt op de bedrijfspanden van Zeeuwse ondernemers die bewust duurzaam ondernemen.

Heeft u ook gas nodig? Bij DELTA Puur Zeeuws Groen leveren we standaard DELTA Groen Gas: een mix van biogas en CO2-gecompenseerd gas waarmee u ook nog eens een bijdrage levert aan behoud van de Zeeuwse natuur.

Wilt u een flinke stap maken naar duurzaam ondernemen? Kies dan voor DELTA Puur Zeeuws Groen. U hoeft alleen nog te kiezen voor een vaste of variabele prijs. De prijzen van onze zakelijke contracten zijn al net zo Zeeuws.

Wind

Lekker uitwaaien! Of u wekt er stroom mee op.

Water

24/7 groene stroom uit de brute kracht van eb en vloed.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Kies het contract dat bij uw onderneming past

Nu tot
300,-
factuur-
korting

3 jaar zekerheid

  • 3 jaar geen prijsstijgingen
  • 100% groene stroom uit Zeeland
  • mix van biogas en CO2-gecompenseerd gas
  • mét bijdrage aan behoud van de Zeeuwse natuur
  • gratis overstapservice


€ 315,99 per maand

1 jaar zekerheid

  • tot 75,- factuurkorting
  • 1 jaar zekerheid
  • 100% groene stroom uit Zeeland
  • mix van biogas en CO2-gecompenseerd gas
  • mét bijdrage aan behoud van de Zeeuwse natuur


€ 319,45 per maand

Variabele tarieven

Vrij en ongebonden met een flexibele looptijd en met ieder halfjaar actuele prijzen. U profiteert van prijsdalingen.


Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (9.750 kWh en 2.725 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een aansluiting op basis van 3x25 Ampère en een G4/G6-gasmeter.

Hier wordt DELTA Puur Zeeuws Groen opgewekt

Annemarie in zonnig Zeeland

Sinds kort maken we ook gebruik van de Zeeuwse zon om u van groene stroom te voorzien. Annemarie ging voor u kijken bij twee zonnedaken die groene stroom leveren aan DELTA Puur Zeeuws Groen. Die van Energiecoöperatie Sluis-Oostburg en van fruitteler Kees uit Kapelle. Bij die laatste valt ze met haar neus in de bloesem!

Groene stroom van Zeeuwse windmolens

In Zeeland staat (bijna) altijd wind. Daarom gebruiken we natuurlijk ook de wind om groene stroom op te wekken voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Bij de Oosterscheldekering, daar waar de kracht van wind en water werd overwonnen, wekken nu drie windparken groene stroom op voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Maar ook bij Ritthem, Nieuw- en Sint Joosland en op de Oesterdam wekken tientallen windmolens stroom op voor DELTA.

Groene stroom uit de Oosterscheldekering

De Oosterscheldekering beschermt Zeeland tegen overstromingen. Maar er wordt ook stroom opgewekt. De vijf turbines van de unieke getijdencentrale wekken er elektriciteit op. Met de brute kracht van eb en vloed. Dag in, dag uit. Groene stroom uit de kracht van het water.

Groene stroom van zonnedaken

Tientallen zonnedaken door heel Zeeland leveren stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zonnedaken van ondernemers maar ook van energiecoöperaties. In zo’n energiecoöperatie werken bewoners en ondernemers samen aan een duurzamere wereld. DELTA neemt de stroom af. Zo stimuleren we kleinschalige en lokale opwek van groene stroom.

Altijd met groen gas

Bijna iedereen heeft een energiecontract met stroom én gas. Kiest u voor DELTA Puur Zeeuws Groen dan kiest u automatisch ook voor DELTA Groen Gas. Dat is een mix van biogas en CO2-gecompenseerd gas waarmee u ook nog eens een bijdrage levert aan het behoud van de Zeeuwse natuur. Duurzamer én Zeeuwser wordt het niet. Meer weten over DELTA Groen Gas? We leggen u precies uit wat groen gas groen maakt.

Bent u grootverbruiker? Kom verder!

DELTA is strategisch energiepartner van bedrijven in de grootzakelijke markt. Samen met u gaan we graag op zoek naar een oplossing die past bij uw bedrijf. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor uw grootverbruik aan.

Twijfelt u of u klein- of grootverbruiker bent? Neem contact met ons op, dan weet u het meteen en verbinden we u direct door met een adviseur die bij u past.