Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom uit Zeeland

Vanaf nu
altijd met
groen
gas

Zeeuwse groene stroom voor ondernemers

DELTA Puur Zeeuws Groen is 100% groene stroom die volledig in Zeeland wordt opgewekt. Door tientallen Zeeuwse zonnedaken, diverse Zeeuwse windmolenparken en met de brute kracht van eb en vloed in de getijdencentrale in de Oosterscheldekering. 100% groen dus, bevestigd door de groene stroomchecker van Hier.nu.

Een groot deel van de zonnedaken die stroom leveren aan DELTA Puur Zeeuws Groen ligt overigens op panden van Zeeuwse ondernemers die bewust duurzaam ondernemen. 

Ook gas nodig? Bij DELTA Puur Zeeuws Groen leveren we standaard DELTA Groen Gas: een mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas waarmee u ook nog eens een bijdrage levert aan natuurbehoud en natuureducatie in Zeeland. Hoe Zeeuws wilt u het hebben?

Wilt u een stap zetten naar duurzamer ondernemen? Kies dan voor DELTA Puur Zeeuws Groen. U hoeft alleen nog te kiezen voor een vaste of variabele prijs. Natuurlijk zijn de prijzen van onze zakelijke energiecontracten al net zo Zeeuws!

Wind

Lekker uitwaaien! Of u wekt er stroom mee op.

Water

24/7 groene stroom uit de brute kracht van eb en vloed.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Kies het contract dat bij uw onderneming past

Nu tot
300,-
factuur-
korting

3 jaar zekerheid

 • 3 jaar geen prijsstijgingen
 • 100% groene stroom uit Zeeland
 • mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas
 • mét bijdrage aan de Zeeuwse natuur
 • gratis overstapservice
 • een goede keuze volgens de groene stroom checker van Hier.nu


1 jaar zekerheid

 • tot 75,- factuurkorting
 • 1 jaar zekerheid
 • 100% groene stroom uit Zeeland
 • mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas
 • mét bijdrage aan de Zeeuwse natuur
 • een goede keuze volgens de groene stroom checker van Hier.nu


Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (6.850 kWh en 2.650 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een aansluiting op basis van 3x25 Ampère en een G4/G6-gasmeter. Bekijk de samenstelling van dit product.

Variabele prijzen

Vrij en ongebonden met een flexibele looptijd en met ieder halfjaar actuele prijzen. U profiteert van prijsdalingen.


Hier wordt DELTA Puur Zeeuws Groen opgewekt

Annemarie in zonnig Zeeland

DELTA Puur Zeeuws Groen wordt onder andere opgewekt met behulp van de Zeeuwse zon. Annemarie ging voor u kijken bij twee zonnedaken die groene stroom leveren aan DELTA Puur Zeeuws Groen. Die van Energiecoöperatie Sluis-Oostburg en van fruitteler Kees uit Kapelle. Bij die laatste valt ze met haar neus in de bloesem!

Groene stroom van Zeeuwse windmolens

In Zeeland staat (bijna) altijd wind. Daarom gebruiken we natuurlijk ook de wind om groene stroom op te wekken voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Bij de Oosterscheldekering, daar waar de kracht van wind en water werd overwonnen, produceren drie windparken groene stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Maar ook bij Ritthem, Nieuw- en Sint Joosland en op de Oesterdam draaien tientallen windmolens voor onze Zeeuwse groene stroom.

Groene stroom uit de Oosterscheldekering

De Oosterscheldekering beschermt Zeeland tegen overstromingen. Maar in deze wereldberoemde waterkering wordt ook groene stroom opgewekt. Dag in, dag uit, 24 uur per dag, wekt hier de unieke getijdencentrale elektriciteit op. Stroom opwekken met de oneindige kracht van eb en vloed is iets dat natuurlijk uitstekend bij Zeeland past. Daarom is DELTA ambasseur van getijdenenergie.

Groene stroom van zonnedaken

Tientallen zonnedaken door heel Zeeland leveren stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zonnedaken van ondernemers, maar ook van energiecoöperaties. In zo’n energiecoöperatie investeren bewoners en ondernemers uit een wijk of dorp samen in de productie van groene stroom. DELTA neemt de stroom af van tientallen Zeeuwse energiecoöperaties en levert die aan klanten met een energiecontract voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zo stimuleren we kleinschalige en lokale opwek van groene stroom.

Altijd met groen gas

Bijna iedereen heeft een energiecontract met stroom én gas. Kiest u voor DELTA Puur Zeeuws Groen dan kiest u automatisch ook voor DELTA Groen Gas. Dat is een mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas waarmee u ook nog eens een bijdrage levert aan het behoud van de Zeeuwse natuur. Duurzamer én Zeeuwser wordt het (op dit moment) niet. Meer weten over DELTA Groen Gas? We leggen u precies uit wat groen gas groen maakt.

Bent u grootverbruiker? Kom verder!

DELTA is strategisch energiepartner van bedrijven in de grootzakelijke markt. Samen met u gaan we graag op zoek naar een oplossing die past bij uw bedrijf. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor uw grootverbruikaansluiting aan.

Twijfelt u of u klein- of grootverbruiker bent? Neem contact met ons op, dan weet u het meteen en verbinden we u direct door met een adviseur die bij u past.