DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom uit Zeeland

Zeeuwse groene stroom voor ondernemers

In Zeeland houden we van aanpakken. We maken er onze eigen groene stroom uit wind, water én zon. DELTA Puur Zeeuws Groen wordt volledig opgewekt door Zeeuwse windmolens, de unieke getijdencentrale in de Oosterscheldekering en tientallen Zeeuwse zonnedaken. Wilt u ondernemen met 100% groene stroom uit Zeeland? Dan hoeft u alleen nog te kiezen voor een vaste of variabele prijs. Het zakelijke tarief is al net zo Zeeuws.

.

Wind

Lekker uitwaaien! Of u wekt er stroom mee op.

Water

24/7 groene stroom uit de brute kracht van eb en vloed.

Zon

Zonnestroom uit de zonnigste provincie van het land.

Hier wordt DELTA Puur Zeeuws Groen opgewekt

Kies het contract dat bij uw onderneming past

Tot € 300,-
factuurkorting

3 jaar vaste prijzen

  • 3 jaar geen prijsstijgingen
  • 100% groene stroom uit Zeeland
  • Mét of zonder gas


Tot € 75,-
factuurkorting

1 jaar vaste prijzen

  • 1 jaar zekerheid
  • 100% groene stroom uit Zeeland
  • Mét of zonder gas


Variabele tarieven

Vrij en ongebonden met een flexibele looptijd en met ieder halfjaar actuele prijzen. U profiteert van prijsdalingen.


Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (9.750 kWh en 2.725 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een consumentenaansluiting van Enduris B.V.. Eventuele kosten voor kabel en serviceproducten zijn niet meegerekend.

Annemarie in zonnig Zeeland

Sinds kort maken we ook gebruik van de Zeeuwse zon om u van groene stroom te voorzien. Annemarie ging voor u kijken bij twee zonnedaken die groene stroom leveren aan DELTA Puur Zeeuws Groen. Die van Energiecoöperatie Sluis-Oostburg en van fruitteler Kees uit Kapelle. Bij die laatste valt ze met haar neus in de bloesem!

Groene stroom van Zeeuwse windmolens

In Zeeland staat (bijna) altijd wind. Daarom gebruiken we natuurlijk ook de wind om groene stroom op te wekken voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Bij de Oosterscheldekering, daar waar de kracht van wind en water werd overwonnen, wekken nu drie windparken groene stroom op voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Maar ook bij Ritthem, Nieuw- en Sint Joosland en op de Oesterdam wekken tientallen windmolens stroom op voor DELTA.

Groene stroom uit de Oosterscheldekering

De Oosterscheldekering beschermt Zeeland tegen overstromingen. Maar er wordt ook stroom opgewekt. De vijf turbines van de unieke getijdencentrale wekken er elektriciteit op. Met de brute kracht van eb en vloed. Dag in, dag uit. Groene stroom uit de kracht van het water.

Groene stroom van zonnedaken

Tientallen zonnedaken door heel Zeeland leveren stroom voor DELTA Puur Zeeuws Groen. Zonnedaken van ondernemers maar ook van energiecoöperaties. In zo’n energiecoöperatie werken bewoners en ondernemers samen aan een duurzamere wereld. DELTA neemt de stroom af. Zo stimuleren we kleinschalige en lokale opwek van groene stroom.

Bent u grootverbruiker? Kom verder!

DELTA is strategisch energiepartner van bedrijven in de grootzakelijke markt. Samen met u gaan we graag op zoek naar een oplossing die past bij uw bedrijf. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor uw grootverbruik aan.

Twijfelt u of u klein- of grootverbruiker bent? Neem contact met ons op, dan weet u het meteen en verbinden we u direct door met een adviseur die bij u past.