Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA Groene Stroom

 100% groene stroom voor ondernemers

DELTA Groene Stroom is 100% groene stroom uit Nederland en de rest van Europa. Opgewekt door Nederlandse wind- en zonneparken, de verwerking van kippenmest in Moerdijk (NL) en windmolens in andere Europese landen.

Heeft u behalve groene stroom ook gas nodig? Bij DELTA Groene Stroom kiest u tussen groen gas, een mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas, of normaal aardgas. U maakt uw energiecontract bij DELTA zo groen als u zelf wilt. Kies vervolgens voor een vaste of een variabele prijs en wij regelen de rest.

Tot
300,-
factuur-
korting!

3 jaar zekerheid

  • 3 jaar geen prijsstijgingen
  • 100% groene stroom uit Nederland en de rest van Europa
  • Groen gas of gewoon gas? Aan u de keus!
  • Gratis overstapservice: wij regelen uw overstap


1 jaar zekerheid

  • 75 euro factuurkorting
  • Vaste tarieven met 1 jaar zekerheid
  • 100% groene stroom uit Nederland en de rest van Europa
  • Groen gas of gewoon gas? Aan u de keus!
  • Gratis overstapservice


Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (6.850 kWh en 2.650 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een aansluiting op basis van 3x25 Ampère en een G4/G6-gasmeter. Bekijk de samenstelling van dit product.

Variabele prijzen

Variabele looptijd en prijzen. U profiteert automatisch van prijsdalingen.


Zakelijke prijzen groene stroom en gas

Neem contact met ons op voor onze zakelijke tarieven. In de actievoorwaarden ziet u hoe de korting tot stand komt.

Zo wordt uw overstap zorgeloos geregeld

Aanbod
Aanmelden
Bevestiging per e-mail
Meterstanden doorgeven
Eerste nota

Of u nu wilt overstappen of een nieuw adres wilt aanmelden, controleer wanneer uw huidige leverovereenkomst afloopt of bereken uw maandbedrag van te voren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan

DELTA regelt alles voor u! U hoeft zich enkel aan te melden. Kies wat bij u en uw onderneming past en vul uw gegevens in. Binnen 5 minuten bent u klaar.

Na de aanmelding gaan wij direct voor u aan de slag. Binnen 10 dagen bevestigen we per e-mail dat uw aanvraag is verwerkt.

Op de ingangsdatum van uw contract lezen wij de meterstanden op de slimme meter uit. Als u geen slimme meter heeft, ontvang u een verzoek om de meterstanden door te geven.

Binnen vier weken na uw overstap ontvangt u van ons de eerste nota.