Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Heeft u vragen over de betaling van 190 euro, het prijsplafond of wilt u meer weten rondom de hoge energieprijzen? Kijk op onze grip op energie pagina.

DELTA Groene Stroom

 100% groene stroom voor ondernemers

DELTA Groene Stroom is 100% groene stroom uit Nederland en de rest van Europa. Opgewekt door Nederlandse wind- en zonneparken, de verwerking van kippenmest in Moerdijk (NL) en windmolens in andere Europese landen.

Heeft u behalve groene stroom ook gas nodig? Bij DELTA Groene Stroom kiest u tussen groen gas, een mix van 2% biogas en 98% CO2-gecompenseerd gas, of normaal aardgas. Met groen gas ondersteunt u belangrijke Zeeuwse natuurprojecten. Bovendien planten we voor ieder nieuw of verlengd groen gascontract een boom in Zeeland. U maakt uw energiecontract bij DELTA zo groen als u zelf wilt. Kies vervolgens voor een vaste of een variabele prijs en wij regelen de rest.

Het afsluiten van een contract met vaste prijzen via onze website is tijdelijk niet mogelijk

Vanwege de hoge energieprijzen is het nu niet aantrekkelijk om over te stappen en een contract voor langere tijd met vaste prijzen te kiezen. Daarom is ons aanbod tijdelijk niet op onze website beschikbaar.

Meer achtergrond over de huidige energieprijzen vind u hier: Stijgende energieprijzen wat betekent dat voor u?

De goedkoopste energie is de energie die u niet verbruikt. Energie besparen is dus altijd goed! Ontdek hier onze energiebesparingstips.

Contract met variabele prijzen

Wilt u overstappen en wilt u een contract met variabele prijzen?

Later overstappen?

Op een later moment overstappen? Meld u aan voor onze overstapwekker en we nemen contact met u op zodra het wél een goed moment is om over te stappen.

Klantenservice

Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereikbaar. Ga naar de servicepagina.

1 jaar zekerheid

  • 75 euro factuurkorting
  • Vaste tarieven met 1 jaar zekerheid
  • 100% groene stroom uit Nederland en de rest van Europa
  • Groen gas of gewoon gas? Aan u de keus!
  • Gratis overstapservice


Kan geen runtime-binding uitvoeren voor een null verwijzing

Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (6.850 kWh en 2.650 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een aansluiting op basis van 3x25 Ampère en een G4/G6-gasmeter. Bekijk de samenstelling van dit product.

Variabele prijzen

Variabele looptijd en prijzen. U profiteert automatisch van prijsdalingen.


Zakelijke prijzen groene stroom en gas

Neem contact met ons op voor onze zakelijke tarieven. In de actievoorwaarden ziet u hoe de korting tot stand komt.

Zo wordt uw overstap zorgeloos geregeld

Aanbod
Aanmelden
Bevestiging per e-mail
Meterstanden doorgeven
Eerste nota

Of u nu wilt overstappen of een nieuw adres wilt aanmelden, controleer wanneer uw huidige leverovereenkomst afloopt of bereken uw maandbedrag van te voren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan

DELTA regelt alles voor u! U hoeft zich enkel aan te melden. Kies wat bij u en uw onderneming past en vul uw gegevens in. Binnen 5 minuten bent u klaar.

Na de aanmelding gaan wij direct voor u aan de slag. Binnen 10 dagen bevestigen we per e-mail dat uw aanvraag is verwerkt.

Op de ingangsdatum van uw contract lezen wij de meterstanden op de slimme meter uit. Als u geen slimme meter heeft, ontvang u een verzoek om de meterstanden door te geven.

Binnen vier weken na uw overstap ontvangt u van ons de eerste nota.