Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Energie aanbieding

Energiebedrijven en hun tarieven voor gas en stroom

Zakelijk energie aanbiedingen alleen op tarief vergelijken?

Wanneer je als ondernemer de zakelijke aanbiedingen van energiebedrijven vergelijkt, is het verleidelijk om vooral naar de kosten te kijken: wat zijn de actuele tarieven voor stroom en gas? Welke korting krijg je op energie voor zakelijk gebruik? Welke aantrekkelijke energie acties krijg je zakelijk? Maar denk je hierbij alleen aan facturen, of ook aan andere factoren? In dit blog laten we je zien dat ook de manier van energiewinning, duurzaamheid, klantenservice, reactiviteit en ondersteuning bij bezuinigen op verbruik een belangrijke rol spelen bij je beslissing over zakelijke energie aanbiedingen.

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom uit Zeeland

  • Zeeuwse windmolens
  • Zeeuwse zonnedaken

Standaard met DELTA MixGroen Gas:

Een goede keuze volgens de groene stroom checker van Hier.nu!


DELTA Groene Stroom

100% groene stroom uit Nederland

  • Nederlandse wind- en zonneparken
  • Verwerking van kippenmest in Moerdijk (NL)

MixGroen Gas of gewoon gas? De keuze is aan jou!


Onze energie-aanbieding voor de zakelijke markt

DELTA Energie heeft als belangrijk voordeel dat wij een relatief kleine speler zijn, met wortels in de Zeeuwse klei. Ons moederbedrijf Vattenfall behoort tot de grootste spelers in de markt betreffende de aanbieding van gas en stroom, maar onze klantenservice staat op eigen benen. Als zakelijke klant profiteer je dus van korte lijnen en een eigen accountmanager met verstand van energie en ondernemerschap. Bij DELTA zijn we klein genoeg om mee te blijven denken over de beste manieren om onze energie-aanbieding zakelijk interessant te maken voor jouw bedrijf. We kunnen snel schakelen en leveren echt maatwerk binnen onze energie acties voor zakelijk gebruik.

Meer over Op-maatadvies voor zakelijke energie

Bezuinigen en verdienen

Een slimme ondernemer probeert aan alle kanten winst te boeken. Wij snappen dat. Daarom helpen we je niet alleen met aantrekkelijke zakelijke energie aanbiedingen, maar ook met maatregelen om je verbruik terug te dringen en zo te bezuinigen op energiekosten. Bijvoorbeeld met LED-verlichting, isolatie of intelligente verwarming en luchtbehandeling. Aan de andere kant kun je in plaats van te wachten op een korting voor energie zakelijk, misschien ook zélf energie opwekken en terug leveren, bijvoorbeeld met zonnepanelen op de daken of op het terrein.

 

Zakelijk energie terugleveren? Dit is ons aanbod:

Leverbaar in Zeeland en omgeving

Let op: zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Zakelijke inzet elektrische auto's en laadpalen

Het een en ander is overigens prima te combineren met een vloot elektrische auto’s op de zaak en/of eigen laadpalen op zonne-energie. DELTA is er niet alleen voor zakelijke energie aanbiedingen, maar weet ook wat er kan en mag. We kennen de regels en de mogelijkheden voor subsidies en helpen je graag hier optimaal gebruik van te maken.

Meer over de InCharge Smart Two

Over de volle breedte de beste

In de volatiele energiemarkt kan DELTA niet altijd de goedkoopste zijn. Ook niet als het gaat om aanbiedingen van energie voor bedrijven. Wél zijn wij in veel gevallen de beste keuze als leverancier van energie. Met onder meer een uitstekende aanbieding groene zakelijke energievoorziening.

Onze aanbieding: energie steken in jouw zakelijk succes!

Belangrijke onderdeel van onze zakelijke aanbieding is dat we zélf als DELTA-team energie steken in jouw contract voor afname en verbruik van gas en stroom. Een dynamische samenwerking die dus veel verder gaat dan alleen een financiële deal. Meer weten? Neem gerust contact met ons op en stel ons al je vragen. Of stap direct over!

Kies je gewenste looptijd:

3 jaar zekerheid

Meest gekozen

  • Altijd 100% groene stroom
  • Altijd inzicht in je energieverbruik
  • Exclusieve kortingen op zonnepanelen en ledverlichting


  • Altijd 100% groene stroom
  • MixGroen Gas als jij dat wil
  • Klantenservice met ondernemersspirit


Bereken uw persoonlijke aanbod voor energie op de zaak:

Postcode
Huisnr. Huisnummer
Toev. Toevoeging
 

Vermelde maandbedragen zijn de energiekosten excl. btw op basis van een gemiddeld jaarverbruik (6.850 kWh en 2.650 m3 gas per jaar) en de actuele prijzen. Voor de netbeheerkosten is gerekend met de kosten van een aansluiting op basis van 3x25 Ampère en een G4/G6-gasmeter. Bekijk de samenstelling van dit product.