Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zonnepanelen

Maak je eigen groene stroom

Zelf groene stroom opwekken

DELTA levert uitsluitend 100% groene stroom. Iets anders komt er je huis niet in als je stroom van ons hebt. Maar het is nog veel leuker om zelf groene stroom te maken.

Als je een dak hebt dat genoeg zon vangt, dan zijn zonnepanelen iets voor jou! Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling ondergaan. Ze zijn lang niet meer zo duur, worden steeds efficiënter en de terugverdientijden worden steeds korter.

Wacht niet langer en doe de Zonnepanelen Check! Zo ontdek je snel wat er op jouw dak mogelijk is, hoeveel stroom je op kunt wekken en wat de kosten en opbrengsten zijn.

Zonnepanelen van DELTA

De voordelen:

Zelf je stroom opwekken

Groene stroom van de zon

Besparen op je stroomkosten

Dat scheelt in de portomonnee

Je bent direct duurzaam bezig

Op naar een duurzaam en CO2-neutraal leven!

Zonnepanelen van DELTA

Hieronder geven we je drie voorbeelden van onze beste en meest verkochte zonnepanelen.

Meer weten? Doe dan de Zonnepanelen Check zodat je snel een eerste indruk hebt van wat er op jouw dak mogelijk is. Samen met de specialist van onze partner Feenstra stel je vervolgens jouw eigen zonnepaneelinstallatie definitief samen.

High power
Trina Solar

  • 320 Wp vermogen
  • 10 jaar productgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie

Excellent power
Jinko

  • 310 Wp vermogen
  • 10 jaar productgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie

Premium power
LG

  • 340 Wp vermogen
  • 25 jaar productgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie

Maatwerk

Als het om zonnepanelen gaat werkt DELTA samen met Feenstra, één van de grootste en beste installatiebedrijven van Nederland. Zonnepanelen installeren is écht een vak en het moet vooral veilig gebeuren.

Voordat jouw zonnepanelen worden geïnstalleerd komt er altijd eerst een specialist van Feenstra bij je langs. Samen komen we dan tot de zonne-installatie die het beste bij jouw situatie past. Het is dus altijd maatwerk.

Lagere stroomrekening

Zodra je zelf groene stroom gaat maken, dan gaat je stroomrekening natuurlijk naar beneden. Hoeveel je stroomrekening naar beneden gaat hangt af van je stroomverbruik en de hoeveelheid stroom die je zelf op gaat wekken.

Als je meer stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dat aan het stroomnet. Daarvoor krijg je een vergoeding die gelijk is aan de prijs per kWh die je voor je stroom betaalt volgens je actuele energiecontract. Dat heet salderen.