Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Onze partner Saman Groep hanteert de landelijke richtlijnen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bekijk hier de maatregelen.

Zonnepanelen

Maak je eigen stroom

Zelf groene stroom opwekken

DELTA levert uitsluitend 100% groene stroom. Iets anders komt er je huis niet in als je stroom van ons hebt. Maar het is nog veel leuker om zelf groene stroom te maken. Als je een dak hebt dat genoeg zon vangt, dan zijn zonnepanelen iets voor jou! Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling ondergaan. Daardoor worden ze steeds efficiënter. Bij DELTA kun je kiezen voor het huren óf kopen van je zonnepanelen.

Je krijgt als klant van DELTA bovendien een aantrekkelijke korting met de Duurzame DELTA Deals als je via DELTA zonnepanelen huurt of koopt bij Saman Groep.

Zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Maatregelen tegen verspreiding Corona-virus

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. Om die reden hanteert onze partner Saman Groep de landelijke richtlijnen om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Bekijk hier de maatregelen.

Zonnepanelen van DELTA

Jouw voordeel:

Zelf je stroom opwekken

Groene stroom van de zon

Besparen op je stroomkosten

Direct een lagere energienota

Je bent direct duurzaam bezig

Op weg naar een duurzaam en CO2-neutraal leven

Zonnepanelen huren
Geen grote investering, toch zonnepanelen!

2,50 euro korting per maand

  • Geen grote investering nodig

  • Geld over voor andere dingen

  • Je bent duurzaam bezig


Vanaf € 47,10 per maand

Zonnepanelen kopen
Een duurzame investering

100 euro eenmalige korting

  • Een goede investering

  • Snel terugverdiend

  • Je bent duurzaam bezig


Vanaf € 2.728,40 eenmalig


Heb je stroom en gas van DELTA en huur of koop je zonnepanelen via DELTA?

Dan profiteer je automatisch van de Duurzame DELTA Deals. Je krijgt korting op de maandelijkse huurprijs of een eenmalige korting op de aanschafprijs. Mooi meegenomen toch?

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Wil je weten welke zonnepanelen-installatie het beste bij jouw persoonlijke situatie past? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een adviseur van Saman Groep.

Contact Us

Altijd passend bij jouw situatie

Als het om zonnepanelen gaat werkt DELTA samen met Saman Groep, het grootste installatiebedrijf van Zeeland. Zonnepanelen installeren is écht een vak en moet vooral veilig gebeuren.

Voordat jouw zonnepanelen geïnstalleerd worden heb je eerst een persoonlijk adviesgesprek. Op locatie of op afstand. Samen komen we dan tot de beste zonne-installatie in jouw situatie. Het is dus altijd maatwerk.

Zonnepanelen zijn het geld waard

Zodra je zelf groene stroom gaat maken, dan gaat je stroomrekening natuurlijk naar beneden. Hoeveel je stroomrekening naar beneden gaat hangt af van je stroomverbruik en de hoeveelheid stroom die je zelf op gaat wekken.

Als je meer stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dat aan het stroomnet. Daarvoor krijg je een vergoeding die gelijk is aan de prijs per kWh die je voor je stroom betaalt volgens je actuele energiecontract. Dat heet salderen.

Leverbaar in de volgende gebieden

Let op: Zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.