Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zonnepanelen in Zeeland

Huur of koop zonnepanelen via DELTA Energie

Zonnepanelen in Zeeland

​Woon je in Zeeland, heb je een eigen huis en is je dak geschikt voor zonnepanelen en dus voor het opwekken van zonne-energie in Zeeland? Dan kun je zonnepanelen voordelig kopen of huren via de Duurzame DELTA Deals.

Waarom zonnepanelen in Zeeland?

Zonnepanelen worden steeds beter én goedkoper. Bovendien wordt de terugverdientijd steeds korter. Je zult flink besparen op je energierekening als je zonnepanelen gaat kopen in Zeeland.

Zonnepanelen verhogen de waarde van je huis. Je energielabel kan een positieve boost krijgen als je zonne-energie in Zeeland gaat opwekken. En er is een grote kans dat je huis – dankzij de duurzamere stroom die je zelf opwekt – in de toekomst makkelijker te verkopen is.

Zonnepanelen kopen of huren

Overweeg je om zonnepanelen te kopen in Zeeland, bijvoorbeeld zonnepanelen voor je woning in Walcheren? En zoek je naar een installateur van zonnepanelen in Zeeland? Het kopen van zonnepanelen heeft als voordeel dat de zonnepanelen direct van jou zijn. Je begint meteen met terugverdienen. Mogelijk geeft de overheid subsidie bij de aanschaf van de zonnepanelen. Is het uitgeven van een groot bedrag ineens even niet mogelijk, ondanks eventuele subsidie die je voor zonnepanelen in Zeeland ontvangt? Dan is huren ook een prima mogelijkheid. Misschien woon je niet in een koophuis, of is je dak ongeschikt voor zonnepanelen. In dat geval kan een energiecoöperatie iets voor jou zijn. Twijfel je nog? We hebben alle voordelen van huren en kopen hieronder overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Zonnepanelen huren
Geen grote investering, toch zonnepanelen!

Waarom huren?

 • Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting per maand

 • Geen grote investering nodig

 • Je bespaart direct op je energienota

 • Alles in één keer goed geregeld

 • Langere garantie op de goede werking van je systeem


Zonnepanelen kopen
Verduurzamen én snel terugverdienen

Waarom kopen?

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • De zonnepanelen zijn direct van jou zelf

 • Je start direct met snel terugverdienen

 • Geen extra maandelijkse lasten

 • Je kunt de btw (21%) terugvragen

Energiecoöperaties
Samen energie opwekken

Wanneer is een energiecoöperatie interessant?

 • Je hebt geen eigen dak

 • Je eigen dak is niet geschikt voor zonnepanelen

 • Je zoekt een betere besteding voor je geld dan een spaarrekening


Alles geregeld met DELTA & Saman Groep

Zonnepanelen laten installeren via DELTA is super eenvoudig. Voor de plaatsing van je zonnepanelen werken we samen met Saman Groep, een gerenommeerde installateur in Zeeland. Je hoeft zelf dus niet op zoek te gaan naar een installateur van zonnepanelen in Zeeland. Je hebt eerst een gratis, vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Saman Groep. Daarin bekijken jullie samen de mogelijkheden en je wensen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor de hoeveelheid zonnepanelen en het type zonne-installatie. Saman Groep verzorgt vervolgens de offerte en de installatie bij jou thuis in Zeeland. Vraag je zonnepanelen aan via DELTA? Dan is het grote voordeel dat je profiteert van korting via de Duurzame DELTA Deals.

DELTA & Saman Groep

 • Vrijblijvend, gratis adviesgesprek
 • Ervaren adviseurs en monteurs uit Zeeland
 • Alles wordt voor je geregeld

Ja, ik wil gratis advies op maat

Klanten waarderen Saman Groep met een 8,5 via Klantenvertellen.nl

 

Leverbaar in Zeeland en omgeving

Let op: zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Wat onze klanten zeggen

 

Daarom zonnepanelen via DELTA in Zeeland

Krijg je als inwoner van Zeeland energie geleverd door DELTA? Dan krijg je automatisch korting als je via DELTA investeert in verduurzaming, oftewel: als je voor zonnepanelen in Zeeland gaat. Je krijgt 100 euro korting als je zonnepanelen koopt met de Duurzame DELTA Deals. Huur je liever zonnepanelen? Dan is de korting 2,50 per maand. Duurzame DELTA Deals zijn er trouwens ook voor isolatie, warmtepompen, zonneboilers en laadpalen. 

Ontdek de Duurzame DELTA Deals


Meer weten over zonnepanelen kopen of huren bij DELTA?

Saman Groep heeft alvast drie pakketten voor je geselecteerd. Volg de links voor een eerste indruk, als je zonnepanelen wil kopen of huren. Het uiteindelijke plaatsen van zonnepanelen door een zonnepanelen installateur in Zeeland is altijd een kwestie van maatwerk. In het persoonlijke gesprek met de adviseur van Saman Groep stel je jouw ideale zonnepaneelinstallatie samen. Jullie bespreken de optimale afstemming met je stroomverbruik, de situering op het dak en je persoonlijke wensen. Daarna gaat een installateur van zonnepanelen in Zeeland voor jou aan de slag.

Ook een mogelijkheid: energiecoöperaties in Zeeland

Zonnepanelen hoeven niet op je eigen dak te liggen om er toch profijt van te hebben. Je kunt ook samen met andere bewoners in jouw buurt, dorp of stad groene stroom opwekken op een groot dak met zonnepanelen ergens in Zeeland. Zo’n samenwerking is een energiecoöperatie. Een energiecoöperatie is een mooie optie als:

 • je geen eigen dak hebt
 • je eigen dak niet geschikt is voor zonnepanelen (vanwege de ligging bijvoorbeeld)
 • je een betere besteding zoekt voor je geld dan een spaarrekening