Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Onze partner Saman Groep hanteert de landelijke richtlijnen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bekijk hier de maatregelen.

Zonnepanelen

Maak je eigen stroom

Zelf groene stroom opwekken

DELTA levert uitsluitend 100% groene stroom. Iets anders komt er je huis niet in als je stroom van ons hebt. Maar het is nog veel leuker om zelf groene stroom te maken. 

Heb je al groene stroom en gas van DELTA? En wil je ook zelf stroom opwekken via zonnepanelen? Dan hebben we nu een exclusief aanbod voor je. Wegens succes verlengd! Beslis vóór 1 juli 2021 voor extra voordeel! 

Dus vang de zon en maak je huis duurzamer!

Zonnepanelen huren
Geen grote investering, toch zonnepanelen!

2,50 euro korting per maand

  • Geen grote investering nodig

  • Geld over voor andere dingen

  • Je bent duurzaam bezig


* Deze prijzen zijn inclusief de Duurzame DELTA Deals korting.

Zonnepanelen kopen
Een duurzame investering

100 euro eenmalige korting

  • Een goede investering

  • Snel terugverdiend

  • Je bent duurzaam bezig


Kies nu voor zonnepanelen en ontvang extra voordeel!

Tijdelijk profiteert de snelle beslisser zelfs van extra voordeel. Wie vóór 1 juli 2021 beslist om zonnepanelen te huren betaalt de eerste drie maanden helemaal geen huur!

Ja, ik wil zonnepanelen!

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Wil je weten welke zonnepanelen-installatie het beste bij jouw persoonlijke situatie past? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een adviseur van Saman Groep.

Contact Us

Altijd passend bij jouw situatie

Als het om zonnepanelen gaat werkt DELTA samen met Saman Groep, het grootste installatiebedrijf van Zeeland. Zonnepanelen installeren is écht een vak en moet vooral veilig gebeuren.

Voordat jouw zonnepanelen geïnstalleerd worden heb je eerst een persoonlijk adviesgesprek. Op locatie of op afstand. Samen komen we dan tot de beste zonne-installatie in jouw situatie. Het is dus altijd maatwerk.

Zonnepanelen zijn het geld waard

Zodra je zelf groene stroom gaat maken, dan gaat je stroomrekening natuurlijk naar beneden. Hoeveel je stroomrekening naar beneden gaat hangt af van je stroomverbruik en de hoeveelheid stroom die je zelf op gaat wekken.

Als je meer stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dat aan het stroomnet. Daarvoor krijg je een vergoeding die gelijk is aan de prijs per kWh die je voor je stroom betaalt volgens je actuele energiecontract. Dat heet salderen.

Leverbaar in de volgende gebieden

Let op: Zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.