Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zonnepanelen in Sint Annaland

Huur of koop zonnepanelen via DELTA Energie

Tijdelijk met
aantrekkelijke
kortingen!

Zonnepanelen in Sint Annaland

Is je dak geschikt voor zonnepanelen en ben je klant bij DELTA? Dan kun je zonnepanelen voordelig kopen of huren via de Duurzame DELTA Deals.

Daarom zonnepanelen via DELTA

Levert DELTA bij jou thuis in Sint Annaland de energie? Dan ontvang je 100 euro korting via de Duurzame DELTA Deals. Wil je zonnepanelen huren? Dan bedraagt de korting 2,50 per maand.

Zonnepanelen kopen of huren

Wanneer je interesse hebt in zonnepanelen, kun je ervoor kiezen om ze te kopen of te huren. Kopen heeft het voordeel dat de zonnepanelen jouw bezit zijn. Zodra ze bij jou thuis in Sint Annaland op het dak liggen, begint het terugverdienen. Maar misschien is een groter bedrag uitgeven aan een zonnepaneelinstallatie niet mogelijk. In dat geval is huren een uitstekende optie. Is jouw dak niet geschikt voor zonnepanelen? Dan kun je ook nog kiezen voor een energiecoöperatie. De verschillende keuzes hebben we hieronder overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Zonnepanelen huren
Geen grote investering, toch zonnepanelen!

Met 250 euro cashback!

Waarom huren?

 • Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting per maand

 • Geen grote investering nodig

 • Je bespaart direct op je energienota

 • Alles in één keer goed geregeld

 • Langere garantie op de goede werking van je systeem


Zonnepanelen kopen
Verduurzamen én snel terugverdienen

Met 10 procent korting!

Waarom kopen?

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • De zonnepanelen zijn direct van jou zelf

 • Je start direct met snel terugverdienen

 • Geen extra maandelijkse lasten

Energiecoöperaties
Samen energie opwekken

Wanneer is een energiecoöperatie interessant?

 • Je hebt geen eigen dak

 • Je eigen dak is niet geschikt voor zonnepanelen

 • Je zoekt een betere besteding voor je geld dan een spaarrekening


Op zoek naar een zonnepanelen installateur in Sint Annaland?

Via DELTA zonnepanelen laten installeren is heel eenvoudig. We werken samen met Saman Groep, dé totaalinstallateur voor Zuidwest Nederland. Eerst is er een gratis, vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Saman Groep. Daarin bekijk je de mogelijkheden en bespreek je de wensen met de adviseur. Zo heb je zekerheid dat je de juiste keuze maakt. Daarna regelt Saman Groep de offerte en de installatie bij jou in Sint Annaland. Vraag je via DELTA zonnepanelen aan? Dan is het grote voordeel dat je profiteert van korting via de Duurzame DELTA Deals.

DELTA & Saman Groep

 • Vrijblijvend, gratis adviesgesprek
 • Ervaren adviseurs en monteurs uit Zeeland
 • Alles wordt voor je geregeld

Ja, ik wil gratis advies op maat

Klanten waarderen Saman Groep met een 8,5 via Klantenvertellen.nl

 

Leverbaar in Zeeland en omgeving

Let op: zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Wat onze klanten zeggen

 

Meer weten over zonnepanelen kopen of huren bij DELTA

Saman Groep heeft alvast drie pakketten voor je geselecteerd. Volg de links voor een eerste indruk, als je zonnepanelen wil kopen of huren. Het uiteindelijke plaatsen van zonnepanelen is altijd een kwestie van maatwerk. In het persoonlijke gesprek met de adviseur van Saman Groep stel je jouw ideale zonnepaneelinstallatie samen. Jullie bespreken de optimale afstemming met je stroomverbruik, de situering op het dak en je persoonlijke wensen.

Meest gestelde vragen over zonnepanelen

Ja, dit kan! Ook zonder energiecontract van DELTA kun je via ons zonnepanelen kopen of huren. Je komt dan alleen niet in aanmerking voor de Duurzame DELTA Deals.

Wanneer je een gratis adviesgesprek aanvraagt, bekijkt een adviseur van Saman Groep of je dak geschikt is.

Als je energie geleverd krijgt van DELTA profiteer je van korting bij huur of koop van een cv-ketel, zonnepanelen, een warmtepomp of zonneboiler. Lees hier alles over de Duurzame DELTA Deals.

De stroom die je niet direct in huis gebruikt lever je terug aan het stroomnet. De stroom die je van het stroomnet afneemt, kun je wegstrepen tegen de stroom die je aan het stroomnet teruglevert. Dat is salderen. Lees hier alles over terugleveren en salderen.

Als je energie geleverd krijgt van DELTA profiteer je van korting bij huur of koop van een cv-ketel, zonnepanelen, een warmtepomp of zonneboiler. Lees hier alles over de Duurzame DELTA Deals.