Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Op dit moment is het erg druk. De wachttijd voor de klantenservice is daardoor wat langer dan normaal.

Een zakelijk energieadvies op maat

Start met de verduurzaming van je bedrijf

vanaf 695,- excl. btw

Energie besparen in je bedrijf begint met advies

Wie serieus werk wil maken van energiebesparing kiest voor DELTA Op-maatadvies. Dit is een Energie Prestatie Advies Utiliteit (EPA-U) dat je laat zien hoe jouw gebouw presteert op energiegebied en waar de mogelijkheden liggen om energie te besparen en je pand te verduurzamen. 

Naast inzicht in de bespaarmogelijkheden bevat ons advies suggesties om je pand comfortabeler en duurzamer te maken. Daarmee komt ook een beter energielabel binnen handbereik. Met het DELTA Op-maatadvies beschik je over een professioneel energieadviesrapport waarmee je logische en gefundeerde keuzes kunt maken die passen bij je pand, doelstellingen en bedrijfsstrategie.

Het DELTA Op-maatadvies helpt je ook op weg met de Informatieplicht Energiebesparing, de verplichting die de overheid bedrijven oplegt om te rapporteren over energiebesparende maatregelen.

Het zakelijk energieadvies op maat is beschikbaar vanaf 695 euro excl. BTW. Je krijgt één duidelijk overzicht van mogelijke verbeteringen aan uw bedrijfspand om uw energieverbruik te verlagen en te verduurzamen.

Afbeelding

Zo werkt het DELTA Op-maatadvies

Geen bedrijfspand is hetzelfde. Daarom bieden wij nu het DELTA Op-maatadvies:

1. Gebouwopname
Na akkoord op de offerte maken wij een afspraak voor een 'gebouwopname'. De totale inspectie duurt gemiddeld enkele uren, afhankelijk van de omvang van het pand en begint met een intakegesprek. De adviseur stelt vragen over:
- het gebruik en energieverbruik van het gebouw
- de aanwezige isolatie
- de aanwezige installaties
- mogelijke (comfort)klachten
- doelen en wensen

2. Onze energieadviseur onderzoekt je pand
Hij maakt hierbij graag gebruik van actuele en complete gebouw- en installatietekeningen. De adviseur bekijkt ook jouw mogelijkheden voor duurzame energieopwekking.

3. Je ontvangt het adviesrapport
Na stap 1 en 2 gaat onze energieadviseur aan de slag met het schrijven van het adviesrapport. Het DELTA Op-maatadvies bevat een duidelijk overzicht van alle bespaarmogelijkheden en mogelijkheden voor duurzame opwek, inclusief investering, besparing, financieel rendement en effecten op het binnenklimaat. Met onze inzichten en analyses kun je gericht aan de slag! 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Met het DELTA Op-maatadvies krijg je een professioneel energie-adviesrapport in handen waarmee je logische en gefundeerde keuzes kunt maken. Keuzes die passen bij je pand, doelstellingen en bedrijfsstrategie.

De kosten voor een DELTA Op-maatadvies zijn afhankelijk van de grootte en het gebruik van je pand (vanaf 695,- euro excl. BTW)
.

Bij het adviesrapport wordt geen geregistreerd energielabel meegeleverd, een offerte voor een energielabel vraag je apart aan.

Je ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte. Interesse? Vul dan het aanvraagformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Ja, ik wil een zakelijk energieadvies op maat

Neem contact met ons op

 

Leverbaar in de volgende gebieden

Het DELTA Op-maatadvies is leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Informatieplicht Energiebesparing? DELTA helpt!

Het DELTA Op-maatadvies helpt je ook op weg met de Informatieplicht Energiebesparing, de verplichting die de overheid bedrijven oplegt om te rapporteren over energiebesparende maatregelen. Met het DELTA Op-maatadvies krijgt u direct inzicht in de besparingsmogelijkheden van je gebouw(en). Vraag een maatwerk energieadviesrapport inclusief energielabel (EPA-U) aan voor het terugdringen van het energieverbruik in jouw bedrijfspand.