Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
We krijgen momenteel erg veel aanvragen voor het DELTA Op-maatadvies. En omdat we door de coronamaatregelen niet bij u langs kunnen komen, duurt het langer voordat we uw advies op kunnen stellen. Als u nu een advies aanvraagt verwachten we u pas in de loop van 2022 te kunnen helpen.

Uw bedrijf verduurzamen?

Begin met een energieadvies op maat

Energie besparen in uw bedrijf begint met advies

Wie serieus werk wil maken van energiebesparing kiest voor DELTA Op-maatadvies. Dit is een Energie Prestatie Advies Utiliteit (EPA-U) dat u laat zien hoe uw gebouw presteert op energiegebied en waar de mogelijkheden liggen om energie te besparen en uw pand te verduurzamen. 

Verduurzamen van uw bedrijfspand? Advies op maat!

Naast inzicht in de bespaarmogelijkheden bevat ons advies suggesties om uw pand comfortabeler en duurzamer te maken. Daarmee komt ook een beter energielabel binnen handbereik. Met het DELTA Op-maatadvies beschikt u over een professioneel energieadviesrapport waarmee u logische en gefundeerde keuzes kunt maken die passen bij uw pand, doelstellingen en bedrijfsstrategie.

Afbeelding
Afbeelding

Zo werkt het DELTA Op-maatadvies

Geen bedrijfspand is hetzelfde. Daarom bieden wij nu het DELTA Op-maatadvies:

1. Gebouwopname
Na akkoord op de offerte maken wij een afspraak voor een 'gebouwopname'. De totale inspectie duurt één tot twee uur en begint met een intakegesprek. De adviseur stelt u vragen over:
- het gebruik en energieverbruik van het gebouw
- de aanwezige isolatie
- de aanwezige installaties
- mogelijke (comfort)klachten
- plannen en wensen

2. Onze energieadviseur onderzoekt uw pand
Hij maakt hierbij gebruik van actuele en complete gebouw- en installatietekeningen. De adviseur bekijkt ook meteen uw mogelijkheden voor duurzame energieopwekking.

3. U ontvangt het adviesrapport (mét energielabel voor uw bedrijfspand)
Na stap 1 en 2 gaat onze energieadviseur aan de slag met het schrijven van het adviesrapport. De doorlooptijd daarvan is bespreekbaar. Het DELTA Op-maatadvies bevat een duidelijk overzicht van alle bespaarmogelijkheden, inclusief investering, besparing, financieel rendement en effecten op het binnenklimaat. Met onze inzichten en analyses kunt u gericht aan de slag! 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Met het DELTA Op-maatadvies heeft u een professioneel energie-adviesrapport in handen waarmee u logische en gefundeerde keuzes kunt maken. Keuzes die passen bij uw pand, doelstellingen en bedrijfsstrategie. De kosten voor een DELTA Op-maatadvies zijn afhankelijk van de grootte en het gebruik van uw pand. Bij het adviesrapport wordt geen geregistreerd energielabel meegeleverd, een offerte voor een energielabel vraagt u apart aan. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte. Interesse? Vul dan het aanvraagformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. DELTA is gecertificeerd, bekijk hier het certificaat.

Ja, ik wil een offerte aanvragen

Neem contact met ons op
 

Als u een DELTA Op-maatadvies (of alleen een energielabel) aanvraagt, dan verklaart u tevens op de hoogte te zijn van het volgende:

  • De gegevens die worden verzameld voor het uitbrengen van het DELTA Op-maatadvies en een energielabel worden opgenomen in een landelijk gegevensbestand voor de monitoring van deze diensten.
  • De certificatie-instelling kan eventueel een controleonderzoek uitvoeren.
  • U dient bij zo’n controleonderzoek altijd toegang te verlenen tot het gebouw waarop het advies of het energielabel betrekking heeft. Als u dat niet doet wordt het geregistreerde energielabel ingetrokken.
  • DELTA zal u zo spoedig mogelijk na een eventuele intrekking schriftelijk daarvan in kennis stellen.
  • U heeft het recht om het volledige projectdossier op te vragen.

Informatieplicht Energiebesparing? DELTA helpt!

Het DELTA Op-maatadvies helpt u ook op weg met de Informatieplicht Energiebesparing, de verplichting die de overheid bedrijven oplegt om te rapporteren over energiebesparende maatregelen. Met het DELTA Op-maatadvies krijgt u direct inzicht in de besparingsmogelijkheden van uw gebouw(en). Vraag een maatwerk energieadviesrapport inclusief energielabel (EPA-U) aan voor het terugdringen van het energieverbruik in uw bedrijfspand.

Leverbaar in de volgende gebieden

Het DELTA Op-maatadvies is leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.