Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Uitleg verbruiksoverzicht (energierapport)

Je maandelijkse verbruiksoverzicht: hoe zit dat nu precies?

Om klanten te helpen energie -en dus geld- te besparen, ontvang je maandelijks een energierapport. Dit energierapport geeft direct feedback op het daadwerkelijke verbruik van de afgelopen maand. Daarnaast kun je zien hoe je verbruik zich verhoudt tot dat van anderen.

Dit energierapport wordt maandelijks verstuurd. Hierdoor heb je nog beter inzicht in je energieverbruik. Al deze verbeteringen passen in de doelstellingen die wij als energieleveranciers, in een convenant energiebesparing gebouwde omgeving hebben afgesproken. Je ontvangt enkel een energierapport als je een slimme meter hebt. 

Het verbruik van gas is doorgaans sterk afhankelijk van het seizoen: in de winter verbruik je veel gas, in de zomer weinig. Je kan dus niet je jaarverbruik voor gas berekenen door het gasverbruik in een willekeurige maand te vermenigvuldigen met 12.