Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
De vraag naar warmtepompen is enorm. Daardoor is er een tekort aan onderdelen en monteurs. Ook onze installatiepartner Saman Groep merkt dat: de wachttijd voor een warmtepomp is enorm opgelopen. U kunt daarom tijdelijk geen warmtepomp aanvragen. Aanmelden voor de wachtlijst kan wel. Je krijgt dan voorrang zodra er meer capaciteit is.

​Warmtepompen

duurzamer verwarmen

Duurzame
DELTA Deals
korting

Langere levertijd op warmtepompen

Van het gas af is een veelgehoorde kreet tegenwoordig. Met een warmtepomp gebruik je stroom voor het verwarmen van je huis in plaats van gas. Er is steeds meer vraag naar warmtepompen vanwege de hoge gasprijzen. Door de toename aan aanvragen is er een tekort ontstaan aan onderdelen en monteurs. Dit raakt onze installatiepartner Saman ook. Hierdoor is de wachttijd opgelopen. Zij nemen op dit moment geen nieuwe warmtepompaanvragen aan.

Wil je aan de slag zodra het weer mogelijk is? Meld jezelf dan aan voor de wachtlijst. Je krijgt dan voorrang wanneer de SAMAN planning weer ruimte geeft.

Waarom je huis verwarmen met een warmtepomp?

Minder gas verbruiken en niet inleveren op comfort in huis. Dat kan met een warmtepomp. Drie redenen om een warmtepomp te installeren:

 • Een lagere energierekening

  Een warmtepomp is een duurzame oplossing om minder gas te verbruiken. Je stroomgebruik neemt toe, maar je gasverbruik neem meer af. Dat merk je direct aan je energierekening.

 • Subsidie van de overheid

  De overheid stimuleert het duurzaam verwarmen van je huis door subsidies te verstrekken. Zo is het financieel ook aantrekkelijk. En als DELTA klant profiteer je ook nog eens van Duurzame DELTA Deals korting. Mooi meegenomen toch?

 • Hogere woningwaarde

  Verduurzaming heeft invloed op de waarde van je woning. Zeker in een markt waarin er meer aanbod is dan vraag, hebben huizen met een hoog energielabel beslist een streepje voor.

Ken jij onze Duurzame DELTA Deals al?

Exclusieve klantkorting op b.v. zonnepanelen en warmtepompen

Besparen op je energiekosten

Meteen stappen zetten naar een duurzamer leven

Met een warmtepomp van het gas af

Van het gas af is een veelgehoorde kreet tegenwoordig. Met een warmtepomp gebruik je stroom voor het verwarmen van je huis in plaats van gas. Maak de overstap van verwarmen met een cv-ketel naar een duurzamere manier van verwarmen met een warmtepomp. Bij DELTA kun je een warmtepomp huren of kopen.

Warmtepomp huren
Duurzaam voor een vast bedrag per maand

Waarom huren?

 • Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting per maand

 • Een vast bedrag per maand betalen

 • Geen grote investering nodig

 • Voor iedere situatie een warmtepomp


Warmtepomp kopen
Een duurzame investering

Waarom kopen?

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • Een duurzame investering in je huis

 • Direct jouw eigendom

 • Op weg naar een duurzaam en CO2-neutraal leven


Warmtepomp huren
Duurzaam voor een vast bedrag per maand

Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting per maand

 • Een vast bedrag per maand betalen

 • Geen grote investering nodig

 • Voor iedere situatie een warmtepomp


Warmtepomp kopen
Een duurzame investering

Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • Een duurzame investering in je huis

 • Direct jouw eigendom

 • Op weg naar een duurzaam en CO2-neutraal leven


In deze prijzen is de Duurzame DELTA Deals korting al verwerkt. De vermelde prijzen zijn inclusief montage en na aftrek subsidie. Subsidie is enkel van toepassing wanneer je een warmtepomp koopt. Wil je gebruik maken van de Duurzame DELTA Deals? Plaats dan altijd je aanvraag via de DELTA Energie website. Wij zetten je aanvraag door naar Saman Groep.

Ontvang persoonlijk advies op maat

Wanneer gebruik je welke warmtepomp? En wat moet er in huis allemaal voor gebeuren? Warmtepompen roepen vaak veel vragen op. Vraag daarom een persoonlijk adviesgesprek aan.

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Contact Us

Hoe kunnen wij je helpen?

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Ontvang persoonlijk advies op maat: Wanneer gebruik je welke warmtepomp? En wat moet er in huis allemaal voor gebeuren? Warmtepompen roepen vaak veel vragen op. Vraag daarom een persoonlijk adviesgesprek aan.

Ja, ik wil gratis persoonlijk advies!

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Ken jij onze Duurzame DELTA Deals al?

Exclusieve klantkorting op b.v. zonnepanelen en warmtepompen

Besparen op je energiekosten

Meteen stappen zetten naar een duurzamer leven

Gijs en Jiska gingen je al voor

Annemarie ontdekt hoeveel voordeel het verduurzamen van je huis op kan leveren. En ze legt uit hoe je nóg meer voordeel behaalt als je energie hebt van DELTA en via DELTA een cv-ketel, zonnepanelen of warmtepomp huurt óf koopt bij Saman Groep. Maak kennis met de Duurzame DELTA Deals!

Ben je geïnteresseerd?

DELTA werkt samen met Saman Groep, dé totaalinstallateur van zuidwest-Nederland. Voordat jouw warmtepomp wordt geïnstalleerd heb je eerst een gratis, vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Saman Groep.. Daarin worden jouw situatie en wensen besproken. Samen komen we dan tot de beste installatie die bij jouw wensen past. Het is dus altijd maatwerk.

DELTA & Saman Groep

 • Vrijblijvend, gratis adviesgesprek
 • Ervaren adviseurs en monteurs
 • Alles wordt voor je geregeld

Veel gestelde vragen over Warmtepompen

Ben je je aan het oriënteren om je woning duurzaam te verwarmen met een
warmtepomp? Om je te helpen in je keuze zet onze partner Saman Groep vijf voordelen van een warmtepomp op een rij in hun whitepaper.

 1. Minder CO2-uitstoot doordat je minder tot geen gas gebruikt
 2. Lagere energiekosten
 3. Comfortabel binnenklimaat door gelijkmatig verwarmen
 4. Geschikt voor bijna ieder type woning
 5. Interessante subsidie mogelijk

Er zijn verschillende soorten warmtepompen:

 • een hybride warmtepomp, in combinatie met je eigen cv-ketel
 • een cv-ketel en warmtepomp geïntegreerd
 • een full-electric warmtepomp (je kan dan, als je ook elektrisch kookt, van het gas af)

Elk systeem heeft zijn eigen specifieke voordelen. Het is dus afhankelijk van je eigen wensen voor welk systeem je het beste kunt kiezen. Al onze systemen bieden je in ieder geval hoogwaardige kwaliteit en professionele service.  We geven hier drie voorbeelden van de beste en meest populaire warmtepompen. In een persoonlijk adviesgeprek met een adviseur van onze partner Saman Groep kom je uiteindelijk tot de keuze voor de beste warmtepomp voor jou.

Huren
Bij het huren van een warmtepomp ontvang je geen subsidie. Onze partner Saman Groep blijft de juridische eigenaar van de installatie tot het moment dat je de warmtepomp overneemt of tot de einddatum van het huurcontract. De subsidie die Saman Groep ontvangt voor de warmtepomp verrekenen we uiteraard wel in de maandelijkse huurprijs.

Kopen
Wanneer je een warmtepomp koopt krijg je zelf subsidie. Let op, dit geldt niet bij nieuwbouw. Meer informatie over de subsidie kun je hier nalezen.

 

 

Ja, het is mogelijk om de warmtepomp over te nemen.

Overname na afloop van het huurcontract
De overeenkomst loopt na 12 jaar af, waarna je de warmtepomp over kunt nemen tegen een vergoeding van 450 euro (inclusief btw). Of je kunt de warmtepomp gratis door ons laten demonteren.

Ga je verhuizen?
We adviseren om de warmtepomp over te dragen aan de koper van de woning. Maar ook het kopen van de warmtepomp, zodat je deze vervolgens mee kunt verkopen bij de woning, is uiteraard mogelijk. De waarde van de warmtepompinstallatie tel je in dat geval op bij de vraagprijs van de woning.

Als je energie hebt van DELTA profiteer je van korting als je een cv-ketel, zonnepanelen, een warmtepomp of zonneboiler huurt of koopt bij Saman Groep. Lees hier alles over de Duurzame DELTA Deals.

 

 

Leverbaar in de volgende gebieden

Let op: warmtepompen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.