Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zoekresultaten

We hebben de volgende resultaten gevonden

Gevonden vragen en antwoorden

Op MijnDELTA vind je alle relevante gegevens over de diensten die je bij DELTA afneemt. Om dit overzicht te bekijken heb je een account met inloggegevens nodig.

Heb je al een account? Dan kun je hier inloggen.
Wil je een MijnDELTA-account aanmaken? Klik hier

Hyperlinks
Inloggen
Account maken
Als je ook stroom en gas van ons hebt, dan krijg je 2,50 euro korting per maand op het maandelijks huurbedrag. Huur je meerdere producten, bijvoorbeeld een cv-ketel én zonnepanelen? Dan krijg je twee keer 2,50 euro korting. Dit zijn de Duurzame DELTA Deals!
Dit is enkel voor zakelijke klanten mogelijk. Neem contact met ons op, dan kunnen we de voorwaarden met je doornemen.
Aanmelden
Ontvang je graag per e-mail de nieuwsbrief van DELTA, met belangrijke informatie over producten en diensten van DELTA? Meld je dan hier aan. De nieuwsbrief wordt één keer per maand verzonden.

Afmelden
Wil je geen bericht meer van ons ontvangen? Klik simpelweg op de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief.
Aanmelden
Ontvang je graag per e-mail de nieuwsbrief van DELTA, met belangrijke informatie over producten en diensten van DELTA? Meld je dan hier aan. De nieuwsbrief wordt één keer per maand verzonden.

Afmelden
Wil je geen bericht meer van ons ontvangen? Klik simpelweg op de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief.


Bij DELTA kun je een BasisService abonnement afsluiten voor het onderhoud van je airconditioning. Je airconditioning wordt tweejaarlijks onderhouden. Je betaalt alleen voor reparaties en onderdelen. 

Kijk voor meer informatie, prijzen en leveringsvoorwaarden op onze onderhoudspagina. Hier kun je ook het onderhoudsabonnement aanvragen. 
DELTA Puur Zeeuws Groen wordt opgewekt uit duurzame bronnen in Zeeland. DELTA Groene Stroom wordt opgewekt uit duurzame bronnen die niet noodzakelijk in Zeeland/Nederland zijn gevestigd.

Welke stroom van DELTA je ook hebt, hij is altijd 100% groen! Op onze website vind je meer informatie over de samenstelling van onze producten.
DELTA gaat klanten de komende jaren helpen bij CO2-neutraal en duurzaam leven. Onze stroom is al volledig groen, dus de introductie van Groen Gas is een belangrijke vervolgstap.

Om DELTA Groen Gas betaalbaar te houden, bestaat het op dit moment voor slechts circa 2% uit biogas. De rest van DELTA Groen Gas bestaat uit CO2-gecompenseerd gas. Dat is ‘normaal’ gas waarvan we de CO2-uitstoot compenseren. We streven ernaar in de komende jaren meer biogas toe te voegen aan DELTA Groen Gas. Daarmee wordt DELTA Groen Gas steeds ‘groener’.

Op onze website vind je meer informatie over de samenstelling van onze producten. 
Er zijn verschillende oorzaken waardoor je niet al je gegevens in MijnDELTA kunt zien.

Verkeerde Mijn-omgeving
Het kan zijn dat je in de Mijn-omgeving zit van internet, tv en telefonie. Je wisselt eenvoudig naar de Mijn-omgeving van je energieproducten door rechtsboven in je scherm op het pijltje/poppetje te klikken en 'Ga naar DELTA Energie' te kiezen.

Verkeerde adres
Controleer ook of je het juiste adres hebt geselecteerd. Je kunt een ander adres bovenaan de pagina kiezen.

Verkeerde klantnummer
Ben je opnieuw klant bij ons geworden, met een nieuw klantnummer? Het kan zijn dat je MijnDELTA gekoppeld is aan je oude klantnummer. Controleer je klantnummer via 'Beheer accountgegevens' bij 'Gekoppelde klantgegevens'. Daar kun je indien nodig je nieuwe klantnummer koppelen. Om de wijziging te verwerken, is het belangrijk om even uit te loggen en je cookies te verwijderen. Daarna kun je weer inloggen en je gegevens bekijken.

Belangen behartigt door een ander
Daarnaast kan je toegang tot MijnDELTA veranderen als iemand anders je belangen behartigt, zoals een bewindvoerder of budgetbeheerder.

Krijg je inderdaad begeleiding bij je financiële zaken? Neem dan contact op met de verantwoordelijke persoon of instantie om nadere gegevens op te vragen.

Contact
Heb je géén externe hulp en zou je dus zelf alles moeten kunnen regelen via MijnDELTA? Neem dan contact met ons op.
Er komen overal in Europa steeds meer zonnepanelen, windmolens en andere installaties voor het opwekken van groene stroom. Alle groene stroom wordt geregistreerd met certificaten. Door deze certificaten in te kopen, betaalt DELTA mee aan de productie van groene stroom.

Met behulp van de certificaten kunnen we heel specifiek groene stroom uit een bepaalde bron inkopen. Zo kopen wij certificaten van stroom uit de windmolens van onder andere aan de Oesterdam en van tientallen zonnedaken in heel Zeeland, om vervolgens de bijpassende hoeveelheid stroom aan te bieden als DELTA Puur Zeeuws Groen.

De stroom van DELTA Puur Zeeuws Groen is volledig afkomstig uit duurzame energiebronnen in Zeeland. De stroom die we DELTA Groene Stroom noemen komt ook uit duurzame bronnen, maar dan volledig uit Nederland. 

Welke stroom van DELTA je ook hebt, hij is altijd 100% groen! Op onze website vind je meer informatie over de samenstelling van onze producten.
Ben je op zoek naar informatie over internet, tv en/of bellen? Boven het DELTA-logo (linksboven op deze website) staat ‘Internet, tv en bellen’. Klik daarop en je komt op delta.nl, de website over de digitale producten en diensten van DELTA.

Bekijk je deze website op je smartphone, dan vind je deze optie onderaan in het menu.

Je vindt op delta.nl alle informatie en veelgestelde vragen over:
  • Internet
  • Interactieve televisie
  • Vaste telefonie
  • DELTA Mobiel
  • Actuele storingen
  • en meer...
Je ontvangt je jaarnota één keer per jaar. Ben je net nieuw bij DELTA? Dan ontvang je de eerste jaarnota 12 maanden na de startdatum van je contract. Daarna ontvang je je jaarnota voortaan altijd in die maand.

Bekijk in MijnDELTA onder Mijn producten in welke maand je jouw jaarnota ontvangt.

Let op: Als je meerdere leveradressen hebt, kan het zijn dat je de jaarnota per adres op een ander moment ontvangt.

Hyperlinks