Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Cv-ketels in Zeeland

Huur of koop een zuinige hr-ketel

Tijdelijk met
gratis
thermostaat!

Cv-ketel huren of kopen

Bij DELTA Energie ben je aan het goede adres voor het kopen of huren van een nieuwe cv ketel. Want behalve dat je met een nieuwe, efficiënte cv-ketel minder geld uitgeeft aan energiekosten, krijg je bij onze cv-ketels ook nog eens een fikse korting.

Wanneer je een cv-ketel wilt huren in Zeeland, dan heb je bij DELTA geen grote investeringen nodig. Want soms komt de aanschaf van een nieuwe cv-ketel financieel nét even slecht uit. En daar hebben wij alle begrip voor.

Ben je vaste klant van DELTA Energie en wil je je cv-ketel laten vervangen? Dan ontvang je een exclusieve korting op de huurprijs. Vaste klanten ontvangen via onze Duurzame DELTA Deals een korting van 2,50 euro per maand op de huurprijs van een cv ketel uit Zeeland.

Wie liever een cv ketel uit Zeeland wil kopen, ontvangt bij ons ook een aantrekkelijke korting. Als vaste klant van DELTA Energie ontvang je met de Duurzame DELTA Deals bij de aankoop van een cv-ketel een leuke korting van 50 euro.

Wij verkopen alleen A-merk cv-ketels met een hoog rendement. Het zijn zeer compacte modellen met circa 15% energiekostenbesparing. Onze cv-ketels zijn bovendien Hybrid Ready! Dit betekent dat je ze kunt koppelen met een hybride warmtepomp.

Cv-ketel huren
Geen grote investering nodig

Waarom huren?

 • Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting per maand
 • Bespaar energie met een energiezuinige ketel
 • Persoonlijk adviesgesprek met een ervaren adviseur
 • Installatie, reparaties en 24/7 service inbegrepen in de maandelijkse huurprijs


Cv-ketel kopen
Betrouwbaar en zuinig

Waarom kopen? 

 • Duurzame DELTA Deals: 50 euro korting
 • A-merk cv-ketels voor een betaalbare prijs
 • Hoog rendement
 • Zeer compacte modellen
 • Tot 15% energiekostenbesparing
 • Hybrid ready


Onderhoudsabonnementen
Geniet van zorgeloze warmte

Zorgeloze warmte met onze cv-ketel onderhoudsabonnementen:

 • DELTA cv-ketel BasisService
 • DELTA cv-ketel TotaalService


DELTA & Saman Groep, dé cv installateur van Zeeland

DELTA Energie werkt samen met Saman Groep, dé Zeeuwse totaalinstallateur van zuidwest-Nederland. Voordat jouw nieuwe cv-ketel wordt geïnstalleerd, heb je eerst een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van de adviseurs van Saman Groep. Maatwerk leveren voor de installatie van een cv ketel in Zeeland is namelijk van groot belang.

Tijdens het gesprek met dé cv installateur van Zeeland worden jouw wensen uitgebreid besproken. Aan de hand daarvan komen we tot de beste oplossing voor jouw woonsituatie. Want welke cv-ketel het beste bij je past, is onder meer afhankelijk van de grootte van je woning, de behoefte aan warm water en de mate waarin je huis is geïsoleerd. Je kunt bovendien kiezen uit vele merken en modellen.

DELTA & Saman Groep

 • Vrijblijvend, gratis adviesgesprek
 • Ervaren adviseurs en monteurs uit Zeeland
 • Alles wordt voor je geregeld

Ja, ik wil gratis advies op maat

Klanten waarderen Saman Groep met een 8,5 via Klantenvertellen.nl

 

Cv-ketel onderhoud in Zeeland

Heb je gekozen voor het huren van een cv-ketel via DELTA Energie? Dan kies je meteen voor cv-ketel onderhoud in Zeeland! Want de installatie, de reparaties door een cv monteur, en de 24/7 service van de cv-ketel bij dé cv installateur van Zeeland zijn inbegrepen in de maandelijkse huur. En dat betekent geen onverwachte kosten!

Cv-ketel onderhoud zorgt ervoor dat je huis altijd heerlijk warm is. Een goed onderhouden cv-ketel gaat bovendien langer mee én hij verbruikt minder energie. En dat is nog duurzaam ook. Want minder energieverbruik is beter voor je portemonnee maar ook voor het milieu! Is er toch iets mis met je cv-ketel, dan kun je 24 uur per dag rekenen op dé cv onderhoud storingsdienst van Zeeland.

Cv-onderhoudsabonnement

Heb je gekozen voor het kopen van een cv-ketel via DELTA Energie? Dan kun je voor het onderhoud van je cv ketel in Zeeland kiezen voor een cv-onderhoudsabonnement van DELTA Energie. Voor een paar euro per maand geniet je van zorgeloze warmte, en je cv-ketel gaat bovendien veel langer mee. Bij storingen kun je de 24/7 cv onderhoud service van Saman Groep in Zeeland bellen, zodat je niet in de kou komt te zitten.

We hebben verschillende cv onderhoud abonnementen beschikbaar in Zeeland. Cv-ketel TotaalService is bedoeld voor cv-ketels die jonger zijn dan 9 jaar. Deze onderhoud cv ketel service in Zeeland is inclusief reparaties en onderdelen.

Cv-ketel BasisService is geschikt voor cv-ketels die zowel jonger als ouder zijn dan 9 jaar. Voor deze onderhoud cv ketel service in Zeeland betaal je alleen voor reparaties en onderdelen. Beide abonnementen zijn inclusief tweejaarlijks cv-onderhoud.

Bekijk de onderhoudsabonnementen

Leverbaar in Zeeland en omgeving

Let op: cv-ketels van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.