Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Energielabel aanvragen

Voor woningen en vakantiehuizen

Energielabel nodig? Dat regelen we voor je!

Met een energielabel zie je in één oogopslag of je woning zuinig is of niet. Wil je weten welk energielabel je woning heeft? Je kunt heel eenvoudig een energielabel aanvragen via energielabelvoorwoningen.nl. Als je je woning gaat verhuren of verkopen is het meestal zelfs verplicht om een energielabel hebben.

DELTA helpt je graag

Een energieadviseur van DELTA die je energielabel controleert? Dat voelt meteen vertrouwd! Bij je aanvraag kun je onze eigen energieadviseur Sjaak Vogel kiezen als erkend deskundige. Zoek eenvoudig op ‘DELTA’ of ‘J. Vogel’ bij de zoekoptie op Energielabelvoorwoningen.nl. Sjaak zorgt voor een snelle en correcte afhandeling, uiteraard helemaal volgens de eisen van de overheid. Je energielabel blijft 10 jaar geldig.

Energielabel voor recreatiewoningen

Heb je een recreatiewoning? Ook daarvoor geldt meestal de energielabelplicht. Over de uitzonderingsgevallen lees je meer op de site van de overheid. Wij helpen je graag als je een energielabel voor je recreatiewoning nodig hebt. Stuur een mail naar duurzaam@deltaenergie.nl en vermeld je gegevens, het factuuradres en adres van de vakantiewoning. Na ontvangst van je aanvraag nemen wij snel contact met je op.