Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
We krijgen momenteel erg veel aanvragen voor het DELTA Op-maatadvies. En omdat we door de coronamaatregelen niet bij je langs kunnen komen, duurt het langer voordat we je advies op kunnen stellen. Als je nu een advies aanvraagt verwachten we je pas in de loop van 2022 te kunnen helpen.

DELTA Op-maatadvies

Energieadvies op maat: start met gericht besparen!

Energieadvies op maat

Wil je serieus aan de slag met energiebesparing, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is een DELTA Op-maatadvies iets voor jou!

Jij en je woning zijn uniek, daarom is maatwerk nodig! Wij brengen voor jou in kaart welke woningverbeteringen het meeste resultaat opleveren. Wat heeft bij jou in huis het meeste effect? Isoleren, dubbel glas of andere energiebesparende maatregelen? We kijken naar de kosten om iets aan te pakken, wat het je oplevert en hoe snel je je investering terugverdient.

Het DELTA Op-maatadvies levert je één duidelijk totaaloverzicht op van alles wat je aan je huis kunt verbeteren om je energieverbruik te verlagen en duurzamer te worden. Bij het adviesrapport wordt geen geregistreerd energielabel meegeleverd, een offerte voor een energielabel vraag je apart aan.

Het DELTA Op-maatadvies is leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Zo werkt het DELTA Op-maatadvies

Aanvragen
Opdracht en afspraak
Bezoek adviseur
Rapport
Start besparen

Vul het onderstaande formulier in, vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte

Na ontvangst van je aanvraag neemt een van onze energieadviseurs contact met je op voor het maken van een afspraak voor de woningopname.

De energieadviseur bezoekt je woning en toetst de mogelijke energiebesparende maatregelen.

Je ontvangt vervolgens het rapport met tips en adviezen om je woning energiezuiniger te maken.

Volg de tips en adviezen op en je start direct met besparen!

Vraag hier een vrijblijvende offerte voor een maatwerkadvies aan

Let op: Deze service is momenteel alleen beschikbaar voor woningen in bepaalde gebieden. Met deze aanvraag, verzoek je ons een offerte uit te brengen voor een DELTA Op-maatadvies. 

Heb je een ander verzoek voor ons? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

Contact Us

 

Als je een DELTA Op-maatadvies (of alleen een energielabel) aanvraagt, dan verklaar je tevens op de hoogte te zijn van het volgende:

  • De gegevens die worden verzameld voor het uitbrengen van het DELTA Op-maatadvies en een energielabel worden opgenomen in een landelijk gegevensbestand voor de monitoring van deze diensten.
  • De certificatie-instelling kan eventueel een controleonderzoek uitvoeren.
  • Je dient bij zo’n controleonderzoek altijd toegang te verlenen tot het gebouw waarop het advies of het energielabel betrekking heeft. Als je dat niet doet wordt het geregistreerde energielabel ingetrokken.
  • DELTA zal je zo spoedig mogelijk na een eventuele intrekking schriftelijk daarvan in kennis stellen.
  • Je hebt het recht om het volledige projectdossier op te vragen.
  • Bekijk hier onze certificaten: Energielabel woningen en maatwerkadvies

Energiebesparingstips 

Voorbeelden om minder energie te verbruiken en energie te besparen. Energietips waar je echt iets aan hebt.

Bekijk de tips

Energie Prestatie Advies (EPA) van DELTA

Het DELTA Op-maatadvies is in feite een Energie Prestatie Advies (EPA). Het energieadvies op maat wordt ook samengesteld door een van onze eigen, ervaren en gediplomeerde energieadviseurs. Wij zijn hiervoor BRL 9500 gecertificeerd. Google die termen maar eens, waar het op neer komt is dat je echt gespecialiseerd advies krijgt over de bespaarmogelijkheden van je woning.

Subsidiemogelijkheden

Bekijk de actuele subsidiemogelijkheden op energiesubsidiewijzer.nl

Leverbaar in de volgende gebieden

Het DELTA Op-maatadvies is leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.