Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Duurzame oplossingen

Zonnepanelen, warmtepompen, laadpunten en meer

Duurzame oplossingen voor in en om  je huis

Wil jij duurzame stappen zetten en tegelijk flink besparen op je energienota? We helpen je graag om op weg naar een duurzame, schone toekomst. Of je nu zonnepanelen op je dak wil, een stuk minder gas wil verbruiken met een warmtepomp of je douchewater duurzaam wilt verwarmen met een zonneboiler: wij helpen je verder. En als je gewoon een nieuwe, zuinige cv-ketel zoekt? Ook dan hebben we een prima aanbod voor je.

In een gratis vrijblijvend adviesgesprek helpen we je graag verder en zoeken we samen met jou naar een oplossing die past bij jouw situatie.

Ken jij onze Duurzame DELTA Deals al?

Exclusieve klantkorting op b.v. zonnepanelen en warmtepompen

Besparen op je energiekosten

Meteen stappen zetten naar een duurzamer leven

Optimaal gebruik maken van de zon?

De zon schijnt gratis, maar kan er bovendien voor zorgen dat jouw energienota flink naar beneden gaat! Want met zonnepanelen maak je van jouw dak je eigen duurzame energiecentrale. Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van zonnepanelen. Je kunt ze bij ons huren of kopen maar je kunt ook lid worden van een energiecoöperatie. Wek zelf of samen energie op en draag jouw steentje bij aan de energietransitie!

Zonnepanelen huren óf kopen

Vangt jouw dak veel zon? Dan zijn zonnepanelen iets voor jou! Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en maten.

Heb je al zonnepanelen?

Heb je al zonnepanelen en lever je stroom terug aan het net? Dan geldt voor jou de salderingsregeling. We leggen je graag uit hoe dat zit.

Samen energie opwekken

Is jouw dak niet geschikt voor zonnepanelen of zoek je een bestemming voor je spaargeld? Sluit je dan aan bij een energiecoöperatie.

Onze partner Saman Groep

Samen met Saman Groep helpen we jou met het verduurzamen van je woning. Saman Groep is dé totaalinstallateur van Zuidwest Nederland. Als je een adviesgesprek aanvraagt helpt een ervaren energieadviseur van Saman Groep jou op weg met een persoonlijk advies. Ook verzorgen zij de plaatsing van alle duurzame installaties en doen ze het periodieke onderhoud als je bij ons een warmtepomp of cv-ketel huurt..

Je huis op een duurzame manier verwarmen?

Bij DELTA huur of koop je een cv-ketel, hybride warmtepomp of full electric warmtepomp. Twijfel je wat je moet kiezen? De ervaren adviseurs van Saman Groep helpen je in het persoonlijke adviesgesprek bij het maken van de keuzes. Wil je optimaal gebruik maken van de zon? Dan kun je bij ons ook terecht voor een zonneboiler.

Warmtepompen

Met een warmtepomp gebruik je stroom voor het verwarmen van je huis in plaats van gas. Met een warmtepomp kan je dus helemaal of deels van het gas af.

Zonneboilers

Een lagere energierekening én een duurzame stap zetten? Een zonneboiler gebruikt de zon om warm water te leveren. Zodra de zon schijnt verbruik je dus geen gas meer om water op te warmen.

Cv-ketels

Een energiezuinige cv-ketel houdt je huis warm en je stookkosten laag. Bij DELTA kun je een cv-ketel huren óf kopen. Onderhoudsabonnement nodig? Hebben we ook!

Heb je een thuislaadpunt nodig?

Dan is het alles-in-1 pakket voor elektrische rijders iets voor jou. Als je een elektrische auto least of koopt en een eigen parkeerplek hebt, dan heb je een thuislaadpunt nodig. Daar komt best wat bij kijken. Geen zorgen: wij regelen alles van a tot z.

Besparen start met inzicht in je verbruik

Als je wilt besparen op je energieverbruik is het belangrijk dat je weet wat je verbruikt. Wij helpen je graag bij het besparen van energie én geld. Daarom ontvang je iedere maand een verbruiksoverzicht van ons. Dit overzicht geeft direct feedback op het daadwerkelijke verbruik van de afgelopen maand. Ook kun je zien hoe jouw verbruik zich verhoudt tot dat van anderen.