Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Duurzame oplossingen

Zonnepanelen, warmtepompen, laadpunten en meer

Duurzame oplossingen voor in en om je huis

Wil jij duurzame stappen zetten en tegelijk flink besparen op je energienota? We helpen je graag om op weg naar een duurzame, schone toekomst. Of je nu zonnepanelen op je dak wil, een stuk minder gas wil verbruiken met een warmtepomp of je douchewater duurzaam wilt verwarmen met een zonneboiler: wij helpen je verder. En als je gewoon een nieuwe, zuinige cv-ketel zoekt? Ook dan hebben we een prima aanbod voor je.

In een gratis vrijblijvend adviesgesprek helpen we je graag verder en zoeken we samen met jou naar een oplossing die past bij jouw situatie.

Ken jij onze Duurzame DELTA Deals al?

Exclusieve klantkorting op b.v. zonnepanelen en warmtepompen

Besparen op je energiekosten

Meteen stappen zetten naar een duurzamer leven

De warmte binnenshuis houden?

Start met isoleren! Verduurzamen en besparen begint met isoleren. Wanneer je je huis isoleert voorkom je dat de warmte in je huis naar buiten verdwijnt. Er zijn meerdere mogelijkheden om je huis te isoleren. Zo kun je je spouwmuren, vloeren of dak isoleren. Een combinatie hiervan kan natuurlijk ook, dan bespaar je optimaal!

Spouwmuurisolatie

Wil jij de warmte binnenshuis houden? Spouwmuurisolatie is een eenvoudige manier om de buitenmuren te isoleren. Een spouwmuur isoleren vraagt geen verbouwing en is relatief goedkoop.

Vloerisolatie

Altijd warme voeten? Met vloerisolatie behoren koude voeten voorgoed tot de verleden tijd! Bij vloerisolatie wordt er een laag isolatie tegen de onderkant van de vloer aangebracht.

Dakisolatie

Wil je je dak isoleren en de warmte niet laten ontsnappen? Dakisolatie is belangrijk! Zo'n 25% van de warmte gaat in huis verloren via het dak.

 

Optimaal gebruik maken van de zon?

De zon schijnt gratis, maar kan er bovendien voor zorgen dat jouw energienota flink naar beneden gaat! Want met zonnepanelen maak je van jouw dak je eigen duurzame energiecentrale. Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van zonnepanelen. Je kunt ze bij ons huren of kopen maar je kunt ook lid worden van een energiecoöperatie. Wek zelf of samen energie op en draag jouw steentje bij aan de energietransitie!

Zonnepanelen huren óf kopen

Vangt jouw dak veel zon? Dan zijn zonnepanelen iets voor jou! Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en maten.

Heb je al zonnepanelen?

Heb je al zonnepanelen en lever je stroom terug aan het net? Dan geldt voor jou de salderingsregeling. We leggen je graag uit hoe dat zit.

Samen energie opwekken

Is jouw dak niet geschikt voor zonnepanelen of zoek je een bestemming voor je spaargeld? Sluit je dan aan bij een energiecoöperatie.

Je huis op een duurzame manier verwarmen?

Bij DELTA huur of koop je een cv-ketel, hybride warmtepomp of full electric warmtepomp. Twijfel je wat je moet kiezen? De ervaren adviseurs van Saman Groep helpen je in het persoonlijke adviesgesprek bij het maken van de keuzes. Wil je optimaal gebruik maken van de zon? Dan kun je bij ons ook terecht voor een zonneboiler.

Warmtepompen

Met een warmtepomp gebruik je stroom voor het verwarmen van je huis in plaats van gas. Met een hybride warmtepomp kan je tot 70% van het gas af.

Zonneboilers

Een lagere energierekening én een duurzame stap zetten? Een zonneboiler gebruikt de zon om warm water te leveren. Zodra de zon schijnt verbruik je dus geen gas meer om water op te warmen.

Cv-ketels

Een energiezuinige cv-ketel houdt je huis warm en je stookkosten laag. Bij DELTA kun je een 'hybrid ready' cv-ketel huren óf kopen. Onderhoudsabonnement nodig? Hebben we ook!

Airconditioning

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting
 • Comfortabel koelen of verwarmen
 • Altijd een perfect binnenklimaat

Wil jij je eigen laadpaal thuis?

Als je een elektrische auto leaset of koopt en een eigen parkeerplek hebt, dan heb je een laadpunt thuis nodig. Wij hebben twee laadoplossingen voor je geselecteerd. Bij beide laadoplossingen profiteer je als DELTA klant van de Duurzame DELTA Deals korting.

Besparen start met inzicht in je verbruik

Als je wilt besparen op je energieverbruik is het belangrijk dat je weet wat je verbruikt. Wij helpen je graag bij het besparen van energie én geld. Daarom ontvang je iedere maand een verbruiksoverzicht van ons. Dit overzicht geeft direct feedback op het daadwerkelijke verbruik van de afgelopen maand. Ook kun je zien hoe jouw verbruik zich verhoudt tot dat van anderen.

De Duurzame DELTA Deals kortingen

 1. Spouwmuurisolatie (100 euro korting)
 2. Vloerisolatie (100 euro korting)
 3. Dakisolatie (100 euro korting)
 4. Zonnepanelen (100 euro korting)
 5. Cv-ketel (50 euro korting)
 6. Warmtepomp (100 euro korting)
 7. Zonneboiler (100 euro korting)
 8. Laadpaal (100 euro korting)
 9. Airconditioning (100 euro korting)
 10. Op-maatadvies (tot 100 euro korting)

Voor de huur van zonnepanelen, cv-ketels en warmtepompen geldt een korting van 2,50 op de huurprijs per maand*.

Duurzaamhuis Zonnepanelen Warmtepomp Zonnebolier Laadpaal Advies op maat Spouwmuurisolatie Dakisolatie Airconditioning Vloerisolatie Cv-ketel

De Duurzame DELTA Deals kortingen

 1. Spouwmuurisolatie (100 euro korting)
 2. Vloerisolatie (100 euro korting)
 3. Dakisolatie (100 euro korting)
 4. Zonnepanelen (100 euro korting)
 5. Cv-ketel (50 euro korting)
 6. Warmtepomp (100 euro korting)
 7. Zonneboiler (100 euro korting)
 8. Laadpaal (100 euro korting)
 9. Airconditioning (100 euro korting)
 10. Op-maatadvies (tot 100 euro korting)

Voor de huur van zonnepanelen, cv-ketels en warmtepompen geldt een korting van 2,50 op de huurprijs per maand*.