Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Duurzame oplossingen

Cv-ketels, laadpunten, zonnepanelen en meer

Heb je stroom en gas van DELTA en huur of koop je een of meerdere van onderstaande producten via DELTA?

Dan profiteer je automatisch van de Duurzame DELTA Deals. Je krijgt korting op de maandelijkse huurprijs of een eenmalige korting op de aanschafprijs. Mooi meegenomen toch?

Zonnepanelen

Als je een dak hebt dat genoeg zon vangt, dan zijn zonnepanelen iets voor jou!

  • Nu tijdelijk een gratis cadeaubon van 25 euro cadeau per paneel! Te besteden bij Wehkamp, Omoda of Bol.com

Warmtepompen

Van het gas af is een veelgehoorde kreet tegenwoordig. Met een warmtepomp gebruik je stroom voor het verwarmen van je huis in plaats van gas. 

  • Nu exclusieve korting via de Duurzame DELTA Deals wanneer je koopt óf huurt
  • Nu tijdelijk een gratis cadeaubon van 150 euro cadeau wanneer je koopt óf huurt! Te besteden bij Wehkamp, Omoda of Bol.com

Cv-ketels

Een moderne, energiezuinige cv-ketel houdt je huis warm en je stookkosten lekker laag. In combinatie met een slimme thermostaat kun je flink besparen op je energierekening.

Koop of huur een nieuwe cv-ketel via DELTA. Een nieuwe cv-ketel in combinatie met een onderhoudsabonnement zorgt voor zorgeloze warmte in huis.

  • Nu exclusieve korting via de Duurzame DELTA Deals wanneer je koopt óf huurt
  • Nu tijdelijk een gratis cadeaubon van 150 euro cadeau wanneer je koopt óf huurt! Te besteden bij Wehkamp, Omoda of Bol.com

Zonneboilers

Wil je een lagere energierekening én een duurzame stap zetten? Dan is een zonneboiler een prima optie. Een zonneboiler gebruikt de zon om warm water te leveren. Zodra de zon schijnt verbruikt je cv-ketel dus geen gas om water op te warmen. Tel uit je winst!

Elektrisch rijden

Het alles-in-1 pakket voor elektrische rijders. Als je een elektrische auto leaset of koopt en een eigen parkeerplek hebt, dan heb je een thuislaadpunt nodig. Daar komt best wat bij kijken. Maar geen paniek: wij regelen alles van a tot z.

Energielabel aanvragen

Energielabel voor de verkoop of verhuur van je woning of vakantiehuis? DELTA helpt je graag verder.

Op-maatadvies

Gericht starten met energie besparen? Dan is het DELTA Op-maatadvies écht iets voor jou. Met dit maatwerkadvies kun je gericht beginnen met besparen.