Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Uitleg jaarnota

Toelichting op je jaarnota van DELTA

Via de jaarnota brengen we de door jou afgenomen producten en diensten in rekening. De maandbedragen die je reeds hebt betaald, verrekenen we met de werkelijke kosten over de afgelopen periode.

Ontvangst jaarnota

Bekijk in MijnDELTA onder mijn producten in welke maand je de jaarnota ontvangt.

In rekening gebrachte maandelijkse termijnbedragen

De maandelijkse termijnbedragen op deze jaarnota kunnen deels afwijken van de termijnbedragen die u daadwerkelijk heeft betaald. Dat is het geval als u tussentijds een eindnota ontvangen hebt. Veel klanten ontvingen in december een tussentijdse eindnota voor hun kabeltv-abonnement. De termijnbedragen die verrekend zijn op die tussentijdse eindnota ziet u niet meer terug op deze jaarnota. Als u de termijnbedragen van de tussentijdse jaarnota en deze jaarnota bij elkaar optelt, ziet het maandelijkse termijnbedrag wat u oorspronkelijk betaald heeft. Klik hier voor meer informatie over de tussentijdse eindnota voor uw kabeltv-abonnement.

Voorbeeld van een jaarnota 

Hieronder vind je een voorbeeld van de jaarnota. We gebruiken deze nota om de onderdelen van de nota voor je toe te lichten en eventuele onduidelijkheden te voorkomen. Beweeg met je muis over de roze i’tjes (of klik er via je mobiel met je vinger op) om de toelichting te lezen. Doordat dit een voorbeeld nota is, kunnen hier ook voorbeelden van onderdelen in voorkomen welke je zelf niet bij ons afneemt.