Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zonnepanelen huren

 • Geen grote investering, toch besparen!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Nu met
250 euro extra
cashback!

Zonnepanelen huren bij DELTA 

Zonnepanelen huren bij DELTA is super eenvoudig. Bovendien profiteer je nu van 250 euro extra cashback van onze zonnepaneel partner Saman Groep! Wees er snel bij, want deze actie loopt nog maar tot 15 oktober!

Hieronder zijn twee pakketten uit het assortiment van Saman Groep voor je geselecteerd voor een eerste indruk. Uiteindelijk zijn zonnepanelen altijd maatwerk. In een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren adviseur van Saman Groep stel je jouw ideale zonnepaneelinstallatie samen. 

DMEGC zonnepanelen

Voor als je de beste prijs-/kwaliteitverhouding wilt.

 

 • Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting per maand

 • 8 volledig zwarte panelen

 • 15 jaar productgarantie

 • Vermogen van 410 Wattpiek per paneel

 • 84% vermogensgarantie na 25 jaar

 • Inclusief Solis omvormer en installatiepakket


Meyer Burger Black zonnepanelen

Voor wie maximaal vermogen wil met zo min mogelijk panelen.

 

 • Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting per maand

 • 8 volledig zwarte panelen

 • Volledig Europees geproduceerd

 • 25 jaar productgarantie

 • Vermogen van 385 Wattpiek per paneel

 • 92% vermogensgarantie na 25 jaar

 • Inclusief Solis omvormer en installatiepakket


In de bovengenoemde prijzen is de Duurzame DELTA Deals korting al verwerkt. Prijzen zijn inclusief montage. Bekijk hier de algemene voorwaarden voor het huren van zonnepanelen. Wil je gebruik maken van de Duurzame DELTA Deals? Plaats dan altijd je aanvraag via de DELTA Energie website. Wij zetten je aanvraag door naar Saman Groep.

Bespaar meer dan je betaalt!

Als je zonnepanelen huurt, bespaar je per maand vrijwel altijd meer dan je aan huur betaalt. Een voorbeeld: acht zonnepanelen wekken 3.018 kWh per jaar op. Daarmee bespaar je bij een kWh-prijs van 0,38 euro dus bijna 1.150 euro per jaar. Dat is ruim 95 euro per maand.

De huurprijs van deze acht zonnepanelen bedraagt 54,50 euro per maand (na aftrek 2,50 euro Duurzame DELTA Deals korting). Je bespaart dus 41 euro per maand, oftewel bijna 500 euro per jaar!

Rekenvoorbeeld

In dit voorbeeld gaan we uit van een gemiddelde zonnepaneelinstallatie van acht panelen, waarbij de opgewekte stroom ook volledig gesaldeerd wordt, en van de huidige salderingsregeling. Een wijziging in de salderingsregeling kan van invloed zijn op de besparingen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend..

Zonnepanelen op je dak zonder grote investering?

Een lagere energierekening maar geen geld achter de hand om zonnepanelen aan te schaffen? Of hou je je spaargeld liever in je zak voor een nieuwe wasmachine of vervanging van je auto? Je kunt ook zonnepanelen huren!

Waarom zonnepanelen huren via DELTA:

 • geen grote eenmalige uitgave voor je zonnepanelen
 • voor een vast bedrag per maand direct een lagere stroomrekening
 • alles in één keer geregeld, inclusief omvormer en installatie
 • een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur van Saman Groep
 • Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting op de maandelijkse huurprijs
 • profiteer tijdelijk van 250 euro extra cashback van Saman Groep

Dus vang de zon en maak je huis duurzamer!

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Ken jij onze Duurzame DELTA Deals al?

Exclusief voor DELTA-klanten

Extra korting op b.v. zonnepanelen en warmtepompen

2,50 euro korting op de maandelijkse huurprijs

DELTA & Saman Groep

DELTA werkt samen met Saman Groep, dé totaalinstallateur van Zuidwest-Nederland en Zeeland. Voordat jouw zonnepanelen geïnstalleerd worden heb je eerst een gratis, vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Saman Groep. Daarin worden jouw  situatie en wensen besproken. Samen komen we dan tot de beste zonne-installatie die bij jouw wensen past. Het is dus altijd maatwerk.

Klanten waarderen Saman met een 8,2 via klantenvertellen.nl

Zonnepanelen huren in vijf stappen

Adviesgesprek
Keuze zonnepanelen
Ontvangst offerte
Installatie van je zonnepanelen
Zelf energie opwekken en besparen

In een vrijblijvend adviesgesprek bespreekt een adviseur van Saman Groep jouw wensen en de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

We bieden een hele reeks aan mogelijkheden. Tijdens het adviesgesprek kies je samen met de adviseur van Saman Groep de zonnepanelen die het beste bij jouw situatie passen.

Nadat je je keuze hebt gemaakt ontvang je de offerte in je mailbox. Als je nog vragen hebt, dan kun je die natuurlijk nog stellen aan de adviseur. Zodra je akkoord geeft op de offerte, plannen we de afspraak in voor installatie van jouw zonnepanelen.

 

De monteurs van Saman Groep installeren de zonnepanelen op de afgesproken dag en tijdstip. Meld je zonnepanelen direct aan bij de netbeheerder via energieleveren.nl.

Je zonnepanelen zijn direct actief! Je start dus direct met opwekken én besparen! 

Zonnepanelen huren: een goede investering!

“Als je zelf zonnepanelen gaat kopen, is dat niet alleen een flinke investering, je moet ook uitzoeken wat je precies wilt. Misschien waren we dan bij een goedkopere aanbieder uitgekomen, maar hadden we zonnepanelen gehad die minder rendement leverden."
Dat deze zonnepanelen een goede opbrengst leveren, merkte de familie al in oktober 2021. “We kregen toen een voorlopige afrekening waarbij we duizend euro terugkregen. Dat was een aangename verrassing!”

- Fam. Dieleman-Pijpelink, Zuidzande-

Zonnepanelen huren?

Wil je weten welke zonnepaneelinstallatie het beste bij jouw persoonlijke situatie past? Wanneer je je gegevens achterlaat, neemt een Saman adviseur binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op om een adviesgesprek te plannen. In dit gesprek worden je wensen besproken en wordt gekeken welke installatie het beste bij je huis en wens past.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

 • Profiteer tijdelijk van 250 euro extra cashback van Saman Groep
 • Exclusieve Duurzame DELTA Deal: 2,50 euro korting per maand
 • Geen grote investering nodig
 • Start direct met besparen

Contact Us

Vraag/opmerking
De informatie die ik hier invul wordt gedeeld met DELTA Energie B.V. en Saman Groep. Saman Groep neemt vervolgens contact met mij op voor het maken van een afspraak.
 • Duizenden DELTA klanten gingen je voor en vroegen een adviesgesprek aan.

Meest gestelde vragen

Ja, dit kan! Ook zonder energiecontract van DELTA kun je via ons zonnepanelen huren.

De stroom die je niet direct in huis gebruikt kun je terugleveren aan het stroomnet. De stroom die je van het stroomnet afneemt, wegstrepen tegen de stroom die je aan het stroomnet teruglevert. Dat is salderen. Lees hier alles over terugleveren en salderen.

Wanneer je een gratis adviesgesprek aanvraagt, komt een Saman Groep adviseur bij jou thuis kijken of je dak geschikt is.

 

Als je klant bent bij DELTA profiteer je van korting als je een cv-ketel, zonnepanelen, een warmtepomp of zonneboiler huurt of koopt bij Saman Groep. Lees hier alles over de Duurzame DELTA Deals.

Al onze systemen hebben hun eigen specifieke voordelen. Het is dus afhankelijk van je eigen wensen voor welk systeem je het beste kunt kiezen. Al onze systemen bieden je in ieder geval hoogwaardige kwaliteit en professionele service. In een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur van Saman Groep stel je uiteindelijk jouw ideale zonnepaneelinstallatie samen.

Je profiteert tijdelijk van 250 euro extra cashback van onze zonnepaneel partner Saman Groep bij het huren van zonnepanelen, de volgende actievoorwaarden zijn van toepassing:

Actievoorwaarden Saman Groep

 • Onder deze cashback actie ontvangt de klant een eenmalige uitkering van €250,- indien een overeenkomst met DELTA Energie of Saman Groep gesloten wordt voor de huur van een zonnestroomsysteem of (hybride) warmtepomp.

 • Deze actie is tijdelijk en is uitsluitend van toepassing op huurovereenkomsten die worden afgesloten in de periode van 01-05-2023 t/m 15-10-2023.

 • De actie geldt alleen voor huurovereenkomsten. Deze actie geldt uitdrukkelijk niet voor de aankoop van zonnestroomsystemen en/of warmtepomp.

 • De eenmalige uitkering geldt per zonnestroomsysteem of warmtepomp, is inclusief btw en wordt door Saman Groep aan de klant betaald middels bancaire overboeking aan het door de klant bij op de overeenkomst aangegeven bankrekeningnummer.

 • De betaling geschiedt binnen 1 maand nadat Saman Groep de betaling van de eerste huurtermijn van de klant heeft ontvangen middels automatische incasso en er geen betalingsachterstanden zijn.

 • Verrekening door de klant van het retourbedrag met te betalen huurtermijnen is niet toegestaan.

 • Deze actie mag gecombineerd worden met de  “Duurzame DELTA Deals”.

 • Deze actie is alleen van toepassing op particuliere klanten en dus niet op zakelijke klanten.

 • Saman Groep behoudt zich het recht voor deze actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

Wil je liever zonnepanelen kopen?

Dat kan uiteraard ook. Bekijk hier de mogelijkheden.

Leverbaar in de volgende gebieden

Let op: zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied. Ze zijn leverbaar in heel Zeeland.