Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Besparen op je energiekosten met isolatie?

Start met verduurzamen!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Duurzame
DELTA Deals
korting

Welke soorten isolatie zijn er mogelijk?

Er zijn drie soorten isolatie die er voor zorgen dat je woning geen warmte meer verliest: spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Je kunt gaan voor één van deze soorten isolatie, maar je kunt ze ook combineren. Samen met de adviseur van onze partner ISOenergy kijk je wat er bij jouw situatie past. Isoleer je via DELTA Energie, dan doen we alles voor je. Van persoonlijk advies tot de installatie en het aanvragen van je subsidie. Hoe meer isolatie je toepast, hoe meer je ook nog eens bespaart. Net alleen op je energiekosten, maar ook via onze Duurzame DELTA Deals! Wij staan voor je klaar!

Spouwmuurisolatie
Houdt de warmte binnenshuis

Waarom spouwmuurisolatie?

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • Houdt tot wel een kwart meer warmte binnen

 • Duurzaam isolatiemateriaal

 • Hoger energielabel mogelijk

 • Deskundige hulp bij de subsidieaanvraag


Vloerisolatie
Altijd warme voeten

Waarom vloerisolatie?

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • Minder koude vloeren, meer wooncomfort

 • Een passende oplossing voor iedere vloer

 • Deskundige hulp bij de subsidieaanvraag


Dakisolatie
Laat de warmte niet ontsnappen

Waarom dakisolatie?

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • Aangenamer klimaat op zolder

 • Een passende oplossing voor ieder dak

 • Deskundige hulp bij de subsidieaanvraag


Kies je voor een combinatie van bijvoorbeeld spouwmuur- en vloerisolatie? Dan krijg je, als je al energie van DELTA hebt,  200 euro aanschafkorting! Mooi meegenomen toch? Bekijk hier de voorwaarden van de Duurzame DELTA Deals. Wil je gebruik maken van de Duurzame DELTA Deals? Plaats dan altijd je aanvraag via de DELTA Energie website. Wij zetten je aanvraag door naar onze partner ISOEnergy.

Verduurzamen begint met isolatie

Met isolatie voorkom je dat de warmte in je huis naar buiten verdwijnt. Daarom kan je met isolatie flink op je energiekosten besparen, want je cv-ketel verbruikt dan minder gas.

Waarom isoleren? Nou, daarom:

 • Direct besparen op je stookkosten
 • Comfortabeler wonen: minder vocht en tocht
 • Binnen een paar jaar terugverdiend
 • Het verhoogt de waarde van je huis
 • Je krijgt (onder voorwaarden) tot wel 30% overheidssubsidie

Ja, ik wil gratis persoonlijk advies!

Jouw voordeel als je al energie hebt van DELTA:

 • Exclusieve Duurzame DELTA Deals korting: 100 euro korting per isolatievorm

Isolatie is maatwerk. Daarom komt er altijd eerst een adviseur van ISOenergy, de toonaangevende Zeeuwse isolatiespecialist, bij je langs om samen te kijken welke isolatievorm het beste past bij jouw wensen en situatie.

Ken jij onze Duurzame DELTA Deals al?

Exclusief voor DELTA-klanten

Extra korting op bijv. isolatie en zonnepanelen

100 euro aanschafkorting per isolatievorm

DELTA & ISOenergy

ISOenergy, de toonaangevende isolatiespecialist in Zeeland, is de isolatiepartner van DELTA. ISOenergy werkt met professionals en eersteklas materialen. Ze zijn gespecialiseerd in na-isolatie en gaan voor de beste kwaliteit. Isolatie is maatwerk. Er komt altijd een ervaren adviseur bij je langs om de situatie bij jou thuis te bekijken en je wensen te bespreken. Op die manier krijg jij goed en betrouwbaar advies op maat.

Waarom ISOenergy?

 • Ervaren adviseurs uit eigen regio
 • Vrijblijvend, gratis adviesgesprek
 • Uitgebreide check en opname van je huis
 • Hulp bij het aanvragen van de subsidie

Klanten waarderen ISOenergy met een 9 via klantenvertellen.nl

Aan welke investering moet je denken?

Isolatie is altijd maatwerk. De exacte investering is afhankelijk van veel factoren. Het type huis, de staat, soort isolatie, de specifieke afwerking, etc.

Om je toch een prijsindicatie te geven hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt. In deze indicaties is het vrijblijvend adviesgesprek meegenomen, het aanbrengen van de isolatie, 10 jaar garantie en de Duurzame DELTA Deals korting.

Woningtype

Isolatievorm

   
  Spouwmuurisolatie Dakisolatie Vloerisolatie             
Gemiddelde hoekwoning € 2.750 € 3.400 € 3.620  
Gemiddelde tussenwoning € 1.500 € 3.400 € 3.620  

Voor een vrijstaande woning is het niet mogelijk om een prijsindicatie af te geven, gezien deze te veel van elkaar verschillen.

 Aan bovengenoemde prijsindicaties kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoe werkt het?

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Inplannen adviesgesprek
Ontvangst offerte
Uitvoering isolatie
Geniet direct!

Vraag een gratis adviesgesprek aan op de website om samen met de adviseur van ISOenergy te bekijken welke isolatievorm het beste bij jouw situatie past.

Nadat je het formulier hebt ingevuld neemt ISOenergy binnen drie werkdagen contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Na het adviesgesprek ontvang je binnen drie werkdagen de offerte in je mailbox. Daarna neemt een adviseur van ISOenergy contact met je op om de details door te nemen. Zodra je akkoord geeft op de offerte, ga je een overeenkomst aan met ISOenergy en plannen zij de afspraak in voor de isolatie.

ISOenergy isoleert je woning op het afgesproken tijdstip en dag.

Je geniet direct van een hoger wooncomfort en bespaart meteen op je energiekosten.

Vloerisolatie én vloerverwarming

“Als je wilt gaan verduurzamen, kun je eigenlijk het best met isolatie beginnen. Dat las ik pas later toen die zonnepanelen er al lagen.” Die isolatie was geen overbodige luxe. “We hebben een hoekhuis en er kwam altijd overal wel tocht binnen in huis. We hadden een kleine verbouwing gepland, waarbij we onder andere de vloer wilden vervangen. Daarbij wilden we graag vloerverwarming en als je daarvoor kiest, is bodemisolatie ook een goed idee.”

- Fam. Krijger, Arnemuiden-

Wil je isoleren?

Heb je het idee dat jouw huis veel warmte verliest? Neem contact met ons op via het formulier hiernaast. Een adviseur van ISOEnergy neemt binnen drie werkdagen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Hij of zij helpt je ter plaatse bij het maken van de juiste keuze aan isolatie.

ISOEnergy kan isoleren binnen Zeeland en iets daarbuiten. Ze isoleren niet in heel Nederland. Bekijk hier of jouw woning binnen het levergebied staat.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

 • Exclusieve Duurzame DELTA Deal: 100 euro korting
 • Start direct met besparen
De informatie die ik hier invul wordt gedeeld met DELTA Energie B.V. en ISOenergy. ISOenergy neemt vervolgens contact met mij op voor het maken van een afspraak.
 • Honderden DELTA klanten gingen je voor en vroegen een adviesgesprek aan.

Tijdens de bouwvak is ISO Energy gesloten van maandag 31 juli t/m vrijdag 18 augustus.  

Leverbaar in de volgende gebieden

ISOenergy levert isolatie in Zeeland in de op de kaart hiernaast oranje gekleurde gebieden.

Meest gestelde vragen over isoleren

Wanneer je je huis isoleert, kun je subsidie krijgen van de overheid. Met deze subsidie krijg je maximaal 30% van de kosten terug. Wel zijn hier enkele voorwaarden aan verbonden. Deze kun je hier nalezen.

Je kunt zelf subsidie aanvragen via de website van de rvo. De subsidieaanvraag kan ook uitbesteed worden aan een partner van ISOenergy. ISOenergy geeft je hier meer informatie over.

Wanneer je klant bent bij DELTA profiteer je van korting wanneer je isoleert, een cv-ketel, zonnepanelen, een warmtepomp of zonneboiler huurt of koopt. Lees hier alles over de Duurzame DELTA Deals

De besparing varieert per isolatievorm. Bij vloerisolatie kun je denken aan een besparing op je stookkosten van gemiddeld 15%. Voor spouwmuurisolatie is dit gemiddeld 20% en voor dakisolatie is dit 30%. Dit zijn gemiddelden, de exacte besparing is afhankelijk van meerdere factoren.

Benieuwd naar de isolatie mogelijkheden in jouw huis?