Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Besparen op je energiekosten met isolatie?

Start met verduurzamen!

Welke soorten isolatie zijn er mogelijk?

Er zijn drie soorten isolatie die er voor zorgen dat je woning geen warmte meer verliest: spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Je kunt gaan voor één van deze soorten isolatie, maar je kunt ze ook combineren. Samen met de adviseur van ISOenergy kijk je wat er bij jouw situatie past. Hoe meer isolatie je toepast, hoe meer je bespaart.

Spouwmuurisolatie
Houdt de warmte binnenshuis

Waarom spouwmuurisolatie?

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • Houdt tot wel een kwart meer warmte binnen

 • Duurzaam isolatiemateriaal

 • Hoger energielabel mogelijk

 • Deskundige hulp bij de subsidieaanvraag


Vloerisolatie
Altijd warme voeten

Waarom vloerisolatie?

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • Minder koude vloeren, meer wooncomfort

 • Een passende oplossing voor iedere vloer

 • Deskundige hulp bij de subsidieaanvraag


Dakisolatie
Laat de warmte niet ontsnappen

Waarom dakisolatie?

 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting

 • Aangenamer klimaat op zolder

 • Een passende oplossing voor ieder dak

 • Deskundige hulp bij de subsidieaanvraag


Kies je voor een combinatie van bijvoorbeeld spouwmuur- en vloerisolatie? Dan krijg je, als je al energie van DELTA hebt,  200 euro aanschafkorting! Mooi meegenomen toch? Bekijk hier de voorwaarden van de Duurzame DELTA Deals. Wil je gebruik maken van de Duurzame DELTA Deals? Plaats dan altijd je aanvraag via de DELTA Energie website. Wij zetten je aanvraag door naar ISOEnergy.

Verduurzamen begint met isolatie

Met isolatie voorkom je dat de warmte in je huis naar buiten verdwijnt. Daarom kan je met isolatie flink op je energiekosten besparen, want je cv-ketel verbruikt dan minder gas.

Waarom isoleren? Nou, daarom:

 • Direct besparen op je stookkosten
 • Comfortabeler wonen: minder vocht en tocht
 • Binnen een paar jaar terugverdiend
 • Het verhoogt de waarde van je huis
 • Je krijgt (onder voorwaarden) 30% overheidssubsidie

Ja, ik wil gratis persoonlijk advies!

Jouw voordeel als je al energie hebt van DELTA:

 • Exclusieve Duurzame DELTA Deals korting: 100 euro korting per isolatievorm

Isolatie is maatwerk. Daarom komt er altijd eerst een adviseur van ISOenergy, de toonaangevende Zeeuwse isolatiespecialist, bij je langs om samen te kijken welke isolatievorm het beste past bij jouw wensen en situatie.

Ken jij onze Duurzame DELTA Deals al?

Exclusief voor DELTA-klanten

Extra korting op bijv. isolatie en zonnepanelen

100 euro aanschafkorting per isolatievorm

 

 

 

DELTA & ISOenergy

ISOenergy, de toonaangevende isolatiespecialist in Zeeland, is de isolatiepartner van DELTA. ISOenergy werkt met professionals en eersteklas materialen. Ze zijn gespecialiseerd in na-isolatie en gaan voor de beste kwaliteit. Isolatie is maatwerk. Er komt altijd een ervaren adviseur bij je langs om de situatie bij jou thuis te bekijken en je wensen te bespreken. Op die manier krijg jij goed en betrouwbaar advies op maat.

Waarom ISOenergy?

 • Ervaren adviseurs uit eigen regio
 • Vrijblijvend, gratis adviesgesprek
 • Uitgebreide check en opname van je huis
 • Hulp bij het aanvragen van de subsidie

Ja, ik wil gratis persoonlijk advies!

Klanten waarderen ISOenergy met een 9 via klantenvertellen.nl

Aan welke investering moet je denken?

Isolatie is altijd maatwerk. De exacte investering is afhankelijk van veel factoren. Het type huis, de staat, soort isolatie, de specifieke afwerking, etc.

Om je toch een prijsindicatie te geven hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt. In deze indicaties is het vrijblijvend adviesgesprek meegenomen, het aanbrengen van de isolatie, 10 jaar garantie en de Duurzame DELTA Deals korting.

Type woning

Isolatievorm

   
  Spouwmuurisolatie Dakisolatie Vloerisolatie             
Gemiddelde hoekwoning € 2.180 € 3.100 € 3.200  
Gemiddelde tussenwoning € 1.100 € 3.100 € 3.200  

Voor een vrijstaande woning is het niet mogelijk om een prijsindicatie af te geven, gezien deze te veel van elkaar verschillen.

 Aan bovengenoemde prijsindicaties kunnen geen rechten ontleend worden.

Netjes en goed werk geleverd

"Nadat we een gedetailleerde offerte voor de isolatie van onze zolderverdieping ontvingen, hebben we na het bezoek van de adviseur ons akkoord gegeven. Ook de berekening met mogelijke subsidie vonden wij heel nuttig. De uitvoering van de werkzaamheden werd prima geregeld. Gewoon efficiënt en netjes. Ook de isolatiemethode vinden wij ideaal voor ruimtes met veel hoeken en balken!"

- Hendrik, Goes-

Hoe werkt het?

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Inplannen adviesgesprek
Ontvangst offerte
Uitvoering isolatie
Geniet direct!

Vraag een gratis adviesgesprek aan om samen met de adviseur van ISOenergy te bekijken welke isolatievorm het beste bij jouw situatie past.

Nadat je het formulier hebt ingevuld neemt ISOenergy binnen twee werkdagen contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Na het adviesgesprek ontvang je binnen twee werkdagen de offerte in je mailbox. Daarna neemt een adviseur van ISOenergy contact met je op om de details door te nemen. Zodra je akkoord geeft op de offerte, ga je een overeenkomst aan met ISOenergy en plannen zij de afspraak in voor de isolatie.

ISOenergy isoleert je woning op het afgesproken tijdstip en dag.

Je geniet direct van een hoger wooncomfort en bespaart meteen op je energiekosten.

Meest gestelde vragen over isoleren

Wanneer je je huis isoleert, kun je subsidie krijgen. Met deze subsidie krijg je ongeveer 30% van de kosten terug. Wel zijn hier enkele voorwaarden aan verbonden. Deze kun je hier nalezen.

 

Je kunt zelf subsidie aanvragen via de website van de rvo. De subsidieaanvraag kan ook uitbesteed worden aan een partner van ISOenergy. ISOenergy geeft je hier meer informatie over.

 

 

Wanneer je klant bent bij DELTA profiteer je van korting wanneer je isoleert, een cv-ketel, zonnepanelen, een warmtepomp of zonneboiler huurt of koopt. Lees hier alles over de Duurzame DELTA Deals

 

De besparing varieert per isolatievorm. Bij vloerisolatie kun je denken aan een besparing op je stookkosten van gemiddeld 15%. Voor spouwmuurisolatie is dit gemiddeld 20% en voor dakisolatie is dit 30%. Dit zijn gemiddelden, de exacte besparing is afhankelijk van meerdere factoren.

 

Neem contact op

Heb je het idee dat jouw huis veel warmte verliest? Neem contact met ons op via het formulier hiernaast. Een adviseur van ISOEnergy neemt contact met je op om een afspraak te maken. Hij of zij helpt je ter plaatse bij het maken van de juiste keuze aan isolatie.

Wil je isoleren? Vraag een gratis adviesgesprek aan

De informatie die ik hier invul wordt gedeeld met DELTA Energie B.V. en ISOenergy. ISOenergy neemt vervolgens contact met mij op voor het maken van een afspraak.

ISOenergy is van 8 tot en met 28 augustus gesloten. In deze periode verwerken zij geen aanvragen. Vanaf 29 augustus worden de aanvragen weer opgepakt.

Leverbaar in de volgende gebieden

ISOenergy levert isolatie in Zeeland in de op de kaart hiernaast oranje gekleurde gebieden.