Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

DELTA Warmtemaanden

DELTA Warmtemaanden

Tijdelijk extra korting op warmte-installaties

Je profiteert nu van éxtra korting op energiezuinige cv-ketels, hybride warmtepompen en airconditioning: Welkom in de DELTA Warmtemaanden!

 

Ben je benieuwd naar welke verwarmingsoptie het beste bij jouw situatie past?  

Hier kun je een gratis adviesgesprek aanvragen

 

Welkom in de DELTA Warmtemaanden

De winter komt eraan! Dat betekent dat de verwarming vaker aanslaat en dat het gasverbruik weer oploopt. Daarom zijn er nu de DELTA Warmtemaanden: korting op korting op energiezuinige cv-ketels, hybride warmtepompen en airconditioning.

Als je al stroom en gas van DELTA hebt heb je sowieso al recht op de Duurzame DELTA Deals: aantrekkelijke kortingen voor klanten op bijna alle manieren om je huis te verduurzamen.

Tijdens de DELTA Warmtemaanden zetten wij én onze installatiepartner Saman Groep er nog eens een extra voordeel bovenop!

 • Een gratis slimme Intergas thermostaat t.w.v. 168 euro bij de aanschaf van een cv-ketel!  (1)

 • 250 euro éxtra voordeel bij de aanschaf van een warmtepomp! (2)

 • 150 euro éxtra korting bij de aanschaf van een airco!  (3)

Warmtemaanden Warmtepomp Cv-ketel Airconditioning

Cv-ketels

Cv-ketel Duurzame DELTA deal korting Extra voordeel
Koop een cv-ketel € 50 korting Gratis Intergas thermostaat
Huur een cv-ketel € 2,50 korting per maand Gratis Intergas thermostaat
     

Warmtepompen

Warmtepompen Duurzame DELTA deal korting  Extra voordeel
Koop een warmtepomp 100 korting € 250 extra korting
Huur een warmtepomp € 2,50 korting per maand € 250 extra cashback
     

Airconditioning

Airconditioning Duurzame DELTA deal korting  Extra voordeel
Koop een airco 100 korting 150 extra korting
     
     

1. Cv-ketels

 • Tijdelijk een gratis slimme thermostaat van Intergas t.w.v. 168 euro
 • Duurzame DELTA Deals: 2,50 korting per maand bij huur of 50 euro bij koop
 • De financieel aantrekkelijke optie

2. Warmtepompen

 • Tijdelijk met 250 euro éxtra cashback bij huur of 250 euro éxtra korting bij koop
 • Duurzame DELTA Deals: 2,50 korting per maand bij huur of 100 euro bij koop
 • De duurzame optie

3. Airconditioning

 • Tijdelijk met 150 euro éxtra korting
 • Duurzame DELTA Deals: 100 euro korting
 • Bespaar op je gasverbruik
 • De slimme oplossing voor plaatselijk verwarmen

Wil je graag voordeliger verwarmen maar weet je niet hoe?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan!  Zo kan je uitzoeken hoe je minder gas kan verbruiken én een duurzame stap kan zetten. Een adviseur van Saman Groep helpt je een aanbod samen te stellen dat het beste past bij jouw woonsituatie en wensen!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Veel gestelde vragen over de DELTA Warmtemaanden

Als je energie hebt van DELTA profiteer je van korting als je een airconditioning, cv-ketel, zonnepanelen, een warmtepomp of zonneboiler huurt of koopt bij Saman Groep. Lees hier alles over de Duurzame DELTA Deals.

Tijdens de DELTA Warmtemaanden profiteer je, bovenop de Duurzame DELTA Deals, nu ook van: een gratis slimme thermostaat van Intergas bij een cv-ketel, 250 euro extra voordeel bij een hybride warmtepomp of 150 euro extra korting bij een airco.

Een cv-ketel is een financieel aantrekkelijke optie. Voor een prima prijs koop of huur je een splinternieuwe cv-ketel waarmee je toch al snel 10% op je gasverbruik bespaart. Natuurlijk zijn onze cv-ketels allemaal ‘hybrid-ready’: ze zijn geschikt om in de toekomst je huis te verwarmen in combinatie met een hybride warmtepomp.

Wanneer je voor een warmtepomp kiest, kies je voor een duurzame optie. Met een hybride warmtepomp bespaar je tientallen procenten op je gasverbruik. Alleen als het echt kouder wordt springt de cv-ketel nog bij om je huis te verwarmen. Met een hybride warmtepomp verwarm je met groene stroom. Want DELTA Energie levert uitsluitend 100% groene stroom. Zet dus deze duurzame stap!

Een airco is een slimme oplossing voor plaatselijk verwarmen. Wil je alleen specifieke ruimtes verwarmen? Bijvoorbeeld een studeerkamer als je aan het thuiswerken bent en er verder niemand thuis is? Dan is een airconditioning misschien wat voor jou. Want naast koelen kan een airconditioning ook verwarmen. Daardoor hoeft je cv-ketel lang niet altijd meer te draaien en dus bespaar je flink op je gasverbruik.

Gedurende de DELTA Warmtemaanden profiteer je tijdelijk van extra voordeel op een warmte-installatie. De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing:

Actievoorwaarden DELTA Warmtemaanden

 • Het extra voordeel bestaat uit:
  • Een gratis Intergas slimme thermostaat t.w.v. € 168,- (zolang de voorraad strekt) bij koop of huur van een nieuwe cv-ketel.
  • 250 euro extra korting bij aanschaf van een nieuwe (hybride) warmtepomp
  • 250 euro cashback bij een huurovereenkomst van een nieuwe (hybride) warmtepomp
  • 150 euro korting bij aanschaf van airconditioning
 • Deze actie is tijdelijk en is uitsluitend van toepassing op overeenkomsten voor koop of huur van warmte installaties die afgesloten worden in de periode 1 oktober t/m 31 december 2023.
 • De korting bij aanschaf van een warmtepomp of airconditioning wordt door Saman Groep verrekend op de factuur.
 • De cashback op huur van een warmtepomp ontvangt de klant van Saman Groep middels een bancaire overboeking aan het door de klant bij op de overeenkomst aangegeven bankrekeningnummer. Deze overboeking geschiedt binnen 1 maand na de betaling van de eerste huurtermijn van de klant middels automatische incasso en als er geen betalingsachterstanden zijn. Verrekening van de cashback met te betalen huurtermijnen is niet toegestaan.
 • Deze actie mag gecombineerd worden met de “Duurzame DELTA Deals”.
 • Deze actie is alleen van toepassing op particuliere klanten en dus niet op zakelijke klanten.
 • DELTA Energie en Saman Groep behouden zich het recht voor deze actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

Installaties samen met onze partner Saman Groep

Samen met Saman Groep helpen we jou met het verduurzamen van je woning. Saman Groep is dé totaalinstallateur van Zuidwest Nederland. Als je een adviesgesprek aanvraagt helpt een ervaren energieadviseur van Saman Groep jou op weg met een persoonlijk advies. Ook verzorgen zij de plaatsing van alle duurzame installaties en doen ze het periodieke onderhoud als je bij ons een warmtepomp of cv-ketel huurt.

Klanten waarderen Saman Groep met een 8,5 via Klantenvertellen.nl

Leverbaar in de volgende gebieden

Let op: de Duurzame DELTA Deals gelden in het op de kaart oranje gekleurde gebied. Dat is namelijk het gebied waarin onze partners hun producten leveren.