Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Win een uniek wandelpakket

En trek de Zeeuwse natuur in!

Deze actie is gesloten

Voor deze actie ben je helaas net te laat. Houd onze kanalen goed in de gaten voor volgende winacties

Geniet je ook zo van het prachtige landschap in Zeeland met z’n weidse uitzichten, mooie natuurgebieden en unieke fiets- en wandelmogelijkheden? Samen met Stichting Landschapsbeheer Zeeland hebben we een speciaal wandelpakket voor jou samengesteld. Het pakket bestaat uit tien wandelkaarten voor de mooiste Zeeuwse (natuur)wandelingen en een picknicktas met koelvak gevuld met duurzame picknickartikelen, zoals bijvoorbeeld katoenen servetten, een RVS bestekset, RVS waterfles en een powerbank.

Doe mee met de prijsvraag, stuur je antwoord via onderstaand formulier!

Dan kun je nog deze zomer genieten van unieke wandelroutes door de prachtige Zeeuwse natuur! DELTA ondersteunt diverse belangrijke Zeeuwse natuurprojecten. Lees bijvoorbeeld wat de bijdrage van DELTA heeft gedaan voor de bijzondere nestheuvels.

Beantwoord de volgende vraag:

Dit jaar realiseren we samen met Stichting Landschapsbeheer Zeeland speciale buitendijkse nestheuvels voor bedreigde bijensoorten. Om welke bijensoort gaat het specifiek?

Contact Us

Goed om te weten

  • Actievoorwaarden
  • Meedoen kan t/m zondag 31 juli 2022.
  • Deelname staat open voor klanten van DELTA Energie. Je klantnummer staat op de factuur of in mijnDELTA.
  • Hoe langer je al energie van DELTA hebt, hoe meer kans je maakt op een wandelpakket!
  • De winnaars worden in de week van 4 augustus per e-mail geïnformeerd.

Ook aan de minder mobiele wandelaar wordt gedacht. Aan het wandelpakket worden een aantal rolstoelvriendelijke wandelroutes toegevoegd. 

DELTA en de Zeeuwse natuur

DELTA maakt sinds een paar jaar samen met diverse Zeeuwse natuurorganisaties betekenisvolle natuurprojecten in Zeeland mogelijk. Iedereen die bij DELTA een groen gascontract heeft, draagt per 1.000 kuub verbruikt groen gas vijf euro bij aan die Zeeuwse natuurprojecten. Benieuwd welke projecten in 2022 met Stichting Landschapsbeheer Zeeland én met drie andere Zeeuwse natuurorganisaties worden gerealiseerd? Kijk dan op deltaenergie.nl/zeeuwsenatuur.