Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Heel Zeeland opgeLED!

Win een pakket met acht ultrazuinige ledlampen

Maak de woordpuzzel in het DELTA Magazine van mei 2022 en maak kans op een pakket met acht Philips Ultra Efficient ledlampen ter waarde van bijna 80 euro!

De antwoorden op de vragen in de puzzel in het magazine vormen samen een woord. Alle antwoorden zijn te vinden in het DELTA Magazine.

Vul hieronder het juiste woord samen met je gegevens in en maak kans op één van de 100 pakketten met acht Philips Ultra Efficient ledlampen.

Deze winactie liep tot 20 mei. Je kunt niet meer deelnemen.

Annemarie op bezoek bij Philips

Annemarie wil alles weten over de Philips Ultra Efficient ledlamp, Dé revolutionaire ledlamp die 60% minder energie verbruikt en een 3,5x langere levensduur heeft dan een normale ledlamp. Ze gaat langs bij Signify in Eindhoven, het bedrijf dat de Philips ledlampen produceert.

Annemarie op bezoek bij Philips

Annemarie wil alles weten over de Philips Ultra Efficient ledlamp, Dé revolutionaire ledlamp die 60% minder energie verbruikt en een 3,5x langere levensduur heeft dan een normale ledlamp. Ze gaat langs bij Signify in Eindhoven, het bedrijf dat de Philips ledlampen produceert.


Goed om te weten

  • Actievoorwaarden Heel Zeeland opgeLED.
  • Je kunt je antwoord tot en met 20 mei 2022 insturen via bovenstaand antwoordformulier.
  • We sturen alleen een bericht naar de winnaars. De 100 winnaars krijgen een e-mail binnen twee weken na 20 mei. De lampen worden dan in juni bij u thuisbezorgd.
  • Deze Philips Ultra Efficient ledlamp is dezelfde lamp die je als cadeau kunt kiezen bij de verlenging van je energiecontract en die je kon ophalen bij de DELTA-ledbus in februari en maart 2022.
  • Deelname staat open voor klanten van DELTA Energie en DELTA Fiber.

 

Gooi je oude spaar- en ledlampen niet weg maar breng ze naar de recyclebak in je supermarkt of bouwmarkt of naar de ZRD-milieustraat in jouw gemeente.

DELTA geeft je positieve energie

Wij helpen je graag met het zetten van duurzame stappen. Zoals met de energiezuinigste Philips ledlamp. Maar de beste stap blijft: minder energie verbruiken! Want de energie die je niet verbruikt, hoeft niet opgewekt te worden en hoef jij niet te betalen. Je bespaart al veel energie door je gedrag te veranderen. We geven je een paar voorbeelden. Nog veel meer praktische besparingstips vind je op deltaenergie.nl/energiebesparingstips.

Zet je thermostaat één graad lager en trek wat warms aan

Gewoon standaard één graad lager. En trek een trui aan of een lekker huispak. Je voordeel loopt zo op tot wel 100 euro per jaar. Trouwens: als je fysiek bezig bent in huis is 18 of 19 graden al warm genoeg. Is het koud maar schijnt wel de zon? Geef de zon dan alle kans om naar binnen te schijnen. Dat warmt lekker op! Meer besparingstips.

Hou binnendeuren dicht en verwarm alleen wat nodig is

Een slaapkamer hoef je overdag niet te verwarmen. Je slaapt zelfs beter in een koele slaapkamer. Laten de kinderen altijd deuren openstaan? Met een simpele deurveer gaat ie vanzelf weer dicht. Met dichte binnendeuren en met gerichte verwarming bespaar je tot wel 250 euro per jaar. Meer besparingstips.

 

Doe verlichting altijd uit als je er geen gebruik van maakt

Zit je ’s avonds lekker op de bank? Dan kan het licht in de gang, op de slaapkamers en zelfs in de keuken meestal wel uit. En kies voor buitenverlichting met bewegingsdetectie. Dan gaat de buitenlamp alleen aan als het moet.  Meer besparingstips.

 

 

Direct energie besparen? Start met isoleren!

Door je huis te isoleren voorkom je dat warmte naar buiten toe ontsnapt. De warmte die jouw cv-ketel produceert blijft door isolatie binnen in je huis en dus hoeft je cv-ketel veel minder hard te werken. Je huis blijft immers op temperatuur door die isolatie.

Bij DELTA krijg je áltijd 100% groene stroom. Maar wist je dat je als klant van DELTA automatisch recht hebt op korting op zonnepanelen, warmtepompen, cv-ketels, zonneboilers en isolatie? Dat zijn de Duurzame DELTA Deals!

Naar de duurzame oplossingen