Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Onze partner Saman Groep hanteert de landelijke richtlijnen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bekijk hier de maatregelen.

Cv-ketel kopen

Betrouwbaar en zuinig

50,- aanschaf-korting

Cv-ketel kopen

Ook de afgelopen paar jaar zijn cv-ketels weer een stuk efficiënter en zuiniger geworden. Daarom bespaar je vrijwel zeker op je stookkosten als je nu een cv-ketel van pakweg 15 jaar vervangt door een cv-ketel van de huidige moderne generatie. Wil je ook je onderhoud goed geregeld hebben? Geen probleem! Sluit dan ook een DELTA onderhoudsabonnement af voor je cv-ketel.

Bij DELTA kies je de cv-ketel die bij jouw thuissituatie past. Want welke cv-ketel je kiest, is afhankelijk van onder andere de grootte van je huis, de behoefte aan warm water en natuurlijk de mate waarin je huis geïsoleerd is. Hoe meer je van een cv-ketel vraagt, hoe groter de capaciteit moet zijn. 

Bekijk hier het volledige aanbod

Let op: Cv-ketels van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

 

Cv-ketel kopen

Jouw voordeel:

Een goede investering

Goed voor de waarde van je huis

Snel terugverdiend

Direct lagere stookkosten

Zorgeloze warmte

Kies voor een onderhoudsabonnement


Heb je stroom en gas van DELTA en koop je een cv-ketel via DELTA?

Dan profiteer je automatisch van de Duurzame DELTA Deals. Je krijgt dan 50 euro korting op de aanschafprijs van een cv-ketel van Saman Groep. Mooi meegenomen toch?

Koop een cv-ketel of vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek. We nemen vervolgens contact met je op via onze partner Saman Groep.

Zodat we samen met jou kunnen bepalen welke cv-ketel het beste bij jouw situatie past.

Contact Us

Onderhoud van je nieuwe cv-ketel

Als je een nieuwe cv-ketel koopt, is deze uiteraard helemaal van jou. Wil je ook je onderhoud goed geregeld hebben? Geen probleem! Sluit dan ook een DELTA onderhoudsabonnement af voor je cv-ketel.

Saman Groep

Koop je een cv-ketel? Dan ga je een overeenkomst aan met Saman Groep. Dit is het bedrijf waarmee we samenwerken voor de installatie en het onderhoud van cv-ketels.

Leverbaar in de volgende gebieden

Cv-ketels van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.