Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Cv-ketel kopen

Betrouwbaar en zuinig

Kies de cv-ketel die bij jouw thuissituatie past. 

De afgelopen paar jaar zijn cv-ketels weer een stuk efficiënter en zuiniger geworden. Daarom bespaar je vrijwel zeker op je stookkosten als je nu een cv-ketel van pakweg 15 jaar vervangt door een cv-ketel van de huidige moderne generatie.

Welke cv-ketel je kiest, is afhankelijk van onder andere de grootte van je huis, de behoefte aan warm water en natuurlijk de mate waarin je huis geïsoleerd is. Hoe meer je van een cv-ketel vraagt, hoe groter de capaciteit moet zijn. 

  • Nu met exclusieve korting via de Duurzame DELTA Deals

Ontdek de mogelijkheden

Wil je ook je onderhoud goed geregeld hebben? Geen probleem! Sluit dan ook een DELTA onderhoudsabonnement af voor je cv-ketel.

Let op: cv-ketels van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Ken jij onze Duurzame DELTA Deals al?

Exclusieve klantkorting op b.v. zonnepanelen en warmtepompen

Besparen op je energiekosten

Meteen stappen zetten naar een duurzamer leven

Een zuinige cv-ketel in slechts 5 stappen

Kies je cv-ketel
Offerte aanvragen
Ontvangst offerte
Installatie van je cv-ketel
Zorgeloos verwarmen

We hebben verschillende soorten zuinige cv- ketels. Daardoor is er altijd wel eentje die bij je past. Liever eerst een adviesgesprek? Dat kan natuurlijk ook.

Keuze gemaakt? Vraag een offerte aan voor de cv-ketel van jouw keuze via het aanvraagformulier.

Binnen vijf werkdagen heb je onze offerte in je mailbox. Daarna neemt een adviseur van Saman Groep contact met je op om de offerte te bespreken. Zodra je akkoord geeft op de offerte, plannen we de afspraak in voor installatie.

De monteurs van Saman Groep installeren je ketel op de afgesproken dag en tijdstip. Je oude cv-ketel nemen ze mee. Ben je daar ook gelijk vanaf!

Vanaf nu geniet je van een comfortabel warm huis en een lagere energienota!

Neem contact met ons op

Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek. We nemen vervolgens contact met je op via onze partner Saman Groep.

Zodat we samen met jou kunnen bepalen welke cv-ketel het beste bij jouw situatie past.

Koop een cv-ketel of vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Contact Us

De informatie die ik hier invul wordt gedeeld met DELTA Energie B.V. en Saman Groep. Saman Groep neemt vervolgens contact met mij op voor het maken van een afspraak.
Kies een datum op maandag t/m vrijdag

We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Onderhoud van je nieuwe cv-ketel

Als je een nieuwe cv-ketel koopt, is deze uiteraard helemaal van jou. Wil je ook je onderhoud goed geregeld hebben? Geen probleem! Sluit dan ook een DELTA onderhoudsabonnement af voor je cv-ketel.

Saman Groep

Koop je een cv-ketel via DELTA? Dan ga je een koopovereenkomst aan met Saman Groep, maar maak je wel gebruik van unieke Duurzame DELTA Deals kortingen.

Leverbaar in de volgende gebieden

Cv-ketels van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.