Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Cv-ketel kopen

Betrouwbaar en zuinig

Tijdelijk aanbod

Kies de cv-ketel die bij jouw thuissituatie past. 

De afgelopen paar jaar zijn cv-ketels weer een stuk efficiënter en zuiniger geworden. Daarom bespaar je vrijwel zeker op je stookkosten als je nu een cv-ketel van pakweg 15 jaar vervangt door een cv-ketel van de huidige moderne generatie.

Welke cv-ketel je kiest, is afhankelijk van onder andere de grootte van je huis, de behoefte aan warm water en natuurlijk de mate waarin je huis geïsoleerd is. Hoe meer je van een cv-ketel vraagt, hoe groter de capaciteit moet zijn. 

  • Nu met exclusieve korting via de Duurzame DELTA Deals
  • Nu tijdelijk een gratis cadeaubon van 150 euro cadeau! Te besteden bij Omoda, Bol.com of Wehkamp

Bekijk hier het volledige aanbod

Wil je ook je onderhoud goed geregeld hebben? Geen probleem! Sluit dan ook een DELTA onderhoudsabonnement af voor je cv-ketel.

Let op: cv-ketels van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.

Neem contact met ons op

Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek. We nemen vervolgens contact met je op via onze partner Saman Groep.

Zodat we samen met jou kunnen bepalen welke cv-ketel het beste bij jouw situatie past.

Koop een cv-ketel of vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Contact Us

De informatie die ik hier invul wordt gedeeld met DELTA Energie B.V. en Saman Groep. Saman Groep neemt vervolgens contact met mij op voor het maken van een afspraak.

We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Meest gestelde vragen

Tijdens het offertetraject kun je aangeven of je een cadeaubon van Bol.com, Omoda of Wehkamp wenst.

 

Je cadeaubon wordt binnen vier weken nadat je de aankoopnota hebt voldaan per post door Saman verstuurd.

 

Als je via DELTA een cv-ketel huurt, krijg je 2,50 euro korting per maand op het maandelijks huurbedrag, als je ook stroom en/of gas van DELTA hebt. Meer informatie over de Duurzame DELTA Deals vind je hier.

Onderhoud van je nieuwe cv-ketel

Als je een nieuwe cv-ketel koopt, is deze uiteraard helemaal van jou. Wil je ook je onderhoud goed geregeld hebben? Geen probleem! Sluit dan ook een DELTA onderhoudsabonnement af voor je cv-ketel.

Saman Groep

Koop je een cv-ketel? Dan ga je een overeenkomst aan met Saman Groep. Dit is het bedrijf waarmee we samenwerken voor de installatie en het onderhoud van cv-ketels.

Leverbaar in de volgende gebieden

Cv-ketels van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.