Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zorgeloos Thuisladen Compleet

Het alles-in-1 pakket voor elektrische rijders

Elektrisch rijden met een laadpunt thuis

Als je een elektrische auto leaset of koopt en een eigen parkeerplek hebt, dan heb je een thuislaadpunt nodig. Daar komt best wat bij kijken. Maar geen paniek: wij regelen alles van a tot z. Daarvoor werken we samen met ons moederbedrijf Vattenfall. Zij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van elektrisch rijden. Heb je groene stroom van DELTA? Dan laad je met die stroom straks ook je auto op.

Stel direct je pakket samen

Zorgeloos Thuisladen Compleet

We bieden je een alles-in-1 pakket voor thuisladen via InCharge. Wij regelen de volledige plaatsing en installatie. Onze gecertificeerde installateurs gaan pas weg als alles werkt. We installeren de Alfen Eve Single: een laadpunt voor één elektrische auto. Mét draadloze internetverbinding zodat je altijd inzicht heb in je oplaadgegevens via My InCharge, de online omgeving van Vattenfall. Als je een leaseauto rijdt dan kun je bovendien eenvoudig je stroomkosten verrekenen. 

Zorgeloos Thuisladen Compleet

  • Van a tot z alles geregeld
  • 1-fase of 3-fase oplossing
  • Universeel laadpunt voor één auto
  • Inclusief uitgebreide installatie
  • Online inzicht in je laadgegevens via My InCharge
  • Automatische verrekening van stroomkosten voor leaserijders


Snel en eenvoudig aanvragen

Stel je pakket samen
Installatiegegevens doorgeven
Afspraak plannen
Laadpas aanvragen
Installatie laadpaal
Activeren My InCharge

Vul uw gegevens in via het online formulier van Vattenfall.

Je ontvangt van ons een vragenlijst waar je online je installatie specificaties kunt doorgeven. 

Na jouw akkoord op de aanvraag neemt de monteur contact met je op voor een installatieafspraak.

Je kunt gratis de InCharge laadpas aanvragen. Wil je automatisch je stroomkosten verrekenen omdat je een leasauto rijdt? Vraag dan een pas aan bij MTc-Vattenfall laadpas, Travelcard en XXImo Card.

De monteur komt bij je langs om het laadpunt te installeren en gaat pas weg als alles werkt. Je kunt direct laden.

Je krijgt een e-mail met een activatielink. Na activatie kun je online in My InCharge je laadsessies inzien en je gegevens bekijken of wijzigen.

Verrekening stroomkosten voor leaserijders

Als je een leaseauto rijdt kun je je stroomkosten die je thuis maakt voor je auto automatisch verrekenen. Deze laadpassen zijn daar geschikt voor: MTc-Vattenfall laadpas, Travelcard en XXImo Card. Vraag één van deze kaarten aan als je van het automatisch verrekenen gebruik wilt maken. Zodra je de kaart hebt vul je het aanvraagformulier voor automatische verrekening van onze partner Vattenfall in.

Binnen een week koppelen we het laadpasnummer aan je thuislaadpunt. Zo ontvang je voortaan automatisch een vergoeding voor de stroom die je thuis laadt. Heb je je leaseauto al en is je laadpunt geïnstalleerd? Bel dan de Vattenfall InCharge-klantenservice op 088-363 7991. We zorgen er dan voor dat je direct kunt laden.

InCharge Smart abonnement

Om zorgeloos thuis te laden zit er bij jouw laadpunt het InCharge Smart abonnement. Hiermee heb je inzicht in al je laadsessies via MyInCharge, ontvang je de nieuwste updates voor je laadpaal en heb je 24/7 hulp op afstand. Je kunt de thuis geladen kWh gratis verrekenen met je werkgever of met je eigen bedrijf.

Het InCharge Smart abonnement kost 4,84 euro per maand. Je betaalt het abonnement eens per jaar. Heb je stroom en gas van DELTA? Dan krijg je het InCharge Smart abonnement er de eerste drie jaar gratis bij!

Extra: Dynamic Load Balancing

Wisselt het beschikbare vermogen in je meterkast sterk gedurende de dag? Bijvoorbeeld als je een warmtepomp, jacuzzi of inductiekookplaat hebt die in korte tijd veel stroom vragen? Dan is, wanneer je een slimme meter hebt, Dynamic Load Balancing een oplossing. Dat is een load management oplossing die constant rekening houdt met het beschikbare vermogen in je huis. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare stroom en kun je je auto sneller opladen. Dynamic Load Balancing kost 242 euro (incl btw). Twijfel je of dit nuttig is bij jou in huis? Informeer dan bij de specialisten van onze partner Vattenfall.

Gratis: InCharge-app

Op zoek naar een laadpaal? Gebruik dan de InCharge-app. Daarmee vind je een laadpaal in de buurt of dichtbij jouw bestemming, zie je direct of deze vrij is en kun je met een druk op de knop ernaartoe navigeren. Makkelijk toch? Je kunt via de app ook laden door eenmalig je creditcard te registreren. Daarnaast zijn er meer opties die het leven van de elektrisch rijder aangenamer maken. Ontdek het zelf en download de app in de App-store of Google Play.

Tip: Verhoog je termijnbedrag

Als je thuis je elektrische auto op gaat laden ga je natuurlijk meer stroom verbruiken. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en verhoog je maandelijkse termijnbedrag dat je voor je energie aan DELTA betaalt. Dat doe je snel en eenvoudig via MijnDELTA.