Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zonnepanelen op de zaak

Een aantrekkelijke duurzame stap!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Zelf groene stroom opwekken

Heb je stroom van DELTA? Dan draait je bedrijf al op groene stroom, want DELTA levert al jaren uitsluitend 100% groene stroom. Maar je zet pas echt een duurzame stap door zélf stroom op te wekken. En dat is, zowel door overheidssubsidie als door exclusieve kortingen van DELTA, tegenwoordig behoorlijk interessant!

Zonnepanelen voor bedrijven

Voor ondernemers biedt DELTA drie mogelijkheden:

In alle gevallen worden je zonnepanelen vakkundig geïnstalleerd door Saman Groep, de Zeeuwse totaalinstallateur voor Zuidwest-Nederland.

 

Wat zijn Duurzame DELTA deals?

Exclusieve klantkorting voor ondernemers

Besparen op energiekosten

Stappen zetten naar duurzaam ondernemen

Zonnepanelen huren
Geen grote investering, toch zonnepanelen!

Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting p.m.

 • Geen grote investering nodig

 • Geld over voor andere dingen

 • Je zet tóch een duurzame stap


Vanaf 45,04 per maand

Zonnepanelen kopen
Een duurzame stap

Duurzame DELTA Deals: 5% korting*

 • Snel geregeld met standaardpakketten

 • Direct jouw eigendom én direct besparen

 • Een duurzaam statement

Vanaf 4.090,00 eenmalig

Zonnepanelen op maat
Maatwerk vanaf 40 zonnepanelen

Duurzame DELTA Deals: 5% korting*

 • Volledig op basis van jouw bedrijfssituatie

 • Grote fiscale voordelen

 • Een duurzaam statement

Vanaf 11.580,00 eenmalig

De hierboven vermelde huur en verkoopprijzen zijn inclusief de Duurzame DELTA Deals korting, montage en btw.

In deze prijzen is de Duurzame DELTA Deals korting al verwerkt. Wil je gebruik maken van de Duurzame DELTA Deals? Plaats dan altijd je aanvraag via de DELTA Energie website. Wij zetten je aanvraag door naar Saman Groep.

*De Duurzame DELTA Deals korting geldt alleen op de panelen, niet op de installatie en eventueel meerwerk.

Korting op zonnepanelen: Duurzame DELTA Deals

DELTA is fan van lokale en kleinschalige opwek van groene stroom. Daarom geven we ondernemers die zélf groene stroom willen opwekken graag een duwtje in de rug. Heb je al groene stroom en/of gas van DELTA? Dan maak je automatisch gebruik van aantrekkelijke kortingen als je via DELTA zonnepanelen koopt of huurt: de Duurzame DELTA Deals.

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Wil je weten welke zonnepaneleninstallatie het beste bij jouw situatie past? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een adviseur van Saman Groep.

Een groter dakoppervlak?

Een groot dakoppervlak voorzien van zonnepanelen? Bekijk ons maatwerkaanbod.

Ja ik wil meer weten over zonnepanelen

 • Exclusieve Duurzame DELTA Deals
 • Start direct met besparen

Contact Us

 • Honderden DELTA klanten gingen je voor en vroegen een adviesgesprek aan.

Al 67 jaar klant bij DELTA: ondernemen op een duurzame manier

"Ik ben van 1946 en al 67 jaar klant bij DELTA. Ik heb meegemaakt hoe we in het buitengebied werden aangesloten op het elektriciteitsnet. Dat was in 1956. Ik ben opgegroeid in dit bedrijf en heb van jongs af aan geleerd om zuinig te zijn met energie. Je deed altijd het licht uit als je een kamer uit ging. Het zit dus een beetje in m’n genen om zuinig met energie om te gaan."

Landbouwer Lies Hage, Tholen

Lees hier het artikel

Altijd passend bij jouw bedrijf

Als het om zonnepanelen gaat werkt DELTA samen met Saman Groep, de grootste totaalinstallateur van Zeeland. Zonnepanelen installeren is écht een vak en moet vooral veilig gebeuren.

Voordat je definitief tot het kopen of huren van zonnepanelen over gaat, heb je altijd een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren adviseur van Saman Groep. Op locatie of op afstand. Samen komen we dan tot de beste zonne-installatie voor jouw bedrijf. 

Zonnepanelen zijn het geld waard

Zodra je zelf groene stroom gaat maken, gaat je stroomrekening natuurlijk naar beneden. Hoe groot die daling is hangt af van het totale stroomverbruik én de hoeveelheid stroom die je opwekt.

Alle stroom die je opwekt maar niet in je bedrijfspand verbruikt, lever je terug aan het stroomnet. Daarvoor krijg je een vergoeding die gelijk is aan de prijs per kWh die je voor je stroom betaalt volgens je actuele energiecontract, inclusief energiebelastingen. Dat heet salderen. Lever je op jaarbasis meer terug aan het net dan je van het net afneemt? Dan krijg je daarover dezelfde prijs als de leveringsprijs voor stroom van DELTA, exclusief energiebelastingen.

Whitepaper: Investeren in zonnepanelen. Interessant voor zzp’ers in de agrarische sector?

Klimaatverandering, stikstofdepositie en de energietransitie zorgen voor onrust in de agrarische sector. De nood voor verduurzaming was nog nooit zo hoog. Steeds meer agrariërs investeren in zonnepanelen. Dit is, zeker nadat de energieprijzen in 2022 zo hoog waren, extra interessant door de huidige salderingsregeling. Maar blijft dat zo? En zijn zonnepanelen met de aanstaande afbouw van de regeling nog rendabel?

Leverbaar in de volgende gebieden

Let op: zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.