Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Energie voor
woningcorporaties

100% groene stroom en gas
voor woningcorporaties

100% Groene stroom en gas voor al uw huurders

DELTA is de energieleverancier van woningcorporaties door heel Nederland. We voorzien ook uw complete woningvoorraad graag van groene stroom en gas. Daarbij mag u rekenen op ondersteuning van gespecialiseerde adviseurs. Welke wensen u ook heeft op energiegebied, wij bieden een energiecontract dat aansluit bij uw wensen en bedrijfsvoering.

Kies zelf uw energiebron

Duurzaam is uw keuze voor DELTA altijd, want we leveren uitsluitend 100% groene stroom. Hoe die stroom is opgewekt, bepaalt u zelf. Zo is Puur Zeeuws Groen zelfs volledig afkomstig uit Zeeland, opgewekt door de getijdencentrale in de Oosterscheldekering, windmolens en zonnedaken in Zeeland.

Vast of variabel

Gaat u voor zekerheid, dan zet u onze leveringsprijs voor één of drie jaar vast. Blijft u liever flexibel, dan houdt u de leveringsprijs variabel. Zo profiteert u van prijsdalingen gedurende het jaar, maar eventuele prijsstijgingen in de energiemarkt worden ook aan u doorberekend. Een van onze adviseurs rekent u graag voor wat het effect van mogelijke prijsschommelingen is op uw specifieke woningvoorraad.