Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Duurzaam ondernemen met energie van DELTA

100% groene stroom voor ondernemers

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom volledig opgewekt in Zeeland inclusief groen gas: Zeeuws én duurzaam!


DELTA Groene Stroom

100% groene stroom uit Nederland en de rest van Europa met gas naar keuze.


Wilt u een persoonlijk aanbod ontvangen
van één van onze adviseurs?

Bent u grootverbruiker? Kom verder!

DELTA is strategisch energiepartner van bedrijven in de grootzakelijke markt. Samen met u gaan we graag op zoek naar een oplossing die past bij uw bedrijf. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor uw grootverbruik aan.

Twijfelt u of u klein- of grootverbruiker bent? Neem contact met ons op, dan weet u het meteen en verbinden we u direct door met een adviseur die bij u past.

Zo wordt uw overstap zorgeloos geregeld

Aanbod
Aanmelden
Bevestiging
Meterstanden
Start levering

Kies voor groene stroom uit Zeeland of uit Nederland en Europa en bereken uw maandbedrag voor een persoonlijk aanbod. Kies vervolgens voor een vaste of variabele looptijd van uw nieuwe energiecontract.

Vul uw gegevens in en de gewenste overstapdatum om de aanmelding bij DELTA te voltooien.

U ontvangt een bevestiging en vervolgens de voorlopige startdatum van uw contract: uw overstap is geregeld, welkom bij DELTA!

Zodra uw contract ingaat, zien wij op uw slimme meter wat de meterstanden zijn. Geen slimme meter in huis? Dan vragen wij u om de meterstanden even aan ons door te geven.

Vanaf nu krijgt u 100% groene stroom van DELTA!