Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Deze dienst is tijdelijk niet leverbaar door o.a. de coronamaatregelen. Een aanvraag doen is wel mogelijk, we pakken de uitvoering op zodra dat weer kan.

Zakelijk energieadvies op maat

Besparen begint met inzicht

Inzicht in quick wins en structurele verduurzaming

Wie serieus werk wil maken van energiebesparing kiest voor DELTA Op-maatadvies. Dit is een Energie Prestatie Advies Utiliteit (EPA-U) dat u laat zien hoe uw gebouw presteert op energiegebied en waar de mogelijkheden liggen om te besparen. Het energie adviesrapport leveren we nu inclusief energielabel voor uw pand.

Energiezuinig, comfortabel en duurzaam

Naast inzicht in de bespaarmogelijkheden bevat ons advies suggesties om uw pand comfortabeler en duurzamer te maken. Daarmee komt ook een beter energielabel binnen handbereik. Met het DELTA Op-maatadvies beschikt u over een professioneel energieadviesrapport waarmee u logische en gefundeerde keuzes kunt maken die passen bij uw pand, doelstellingen en bedrijfsstrategie.

Afbeelding
Afbeelding

Zo werkt het

Geen bedrijfspand is hetzelfde. Daarom bieden wij nu het DELTA Op-maatadvies:

1. Na akkoord op de offerte maken wij een afspraak voor een ‘gebouwopname’ 
De totale inspectie duurt één tot twee uur en begint met een intakegesprek. De adviseur zal u vragen stellen over:
- het gebruik en energieverbruik van het gebouw
- de aanwezige isolatie
- de aanwezige installaties
- mogelijke (comfort)klachten
- plannen en wensen

2. Vervolgens onderzoekt onze energieadviseur uw pand
Daarbij maakt hij graag gebruik van actuele en complete gebouw- en installatietekeningen. De adviseur bekijkt ook meteen uw mogelijkheden voor duurzame energieopwekking.

3. U ontvangt van ons een adviesrapport en het energielabel van uw pand.
Het DELTA Op-maatadvies bevat een duidelijk overzicht van alle bespaarmogelijkheden, inclusief investering, besparing, financieel rendement en effecten op het binnenklimaat.

Met onze inzichten en analyses kunt u gericht aan de slag!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Met het DELTA Op-maatadvies heeft u een professioneel energie-adviesrapport in handen waarmee u logische en gefundeerde keuzes kunt maken. Keuzes die passen bij uw pand, doelstellingen en bedrijfsstrategie. De kosten voor een DELTA Op-maatadvies (inclusief energielabel) zijn afhankelijk van de grootte en het gebruik van uw pand. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte. Interesse? Vul dan het aanvraagformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

 

Als u een DELTA Op-maatadvies (of alleen een energielabel) aanvraagt, dan verklaart u tevens op de hoogte te zijn van het volgende:

  • De gegevens die worden verzameld voor het uitbrengen van het DELTA Op-maatadvies en een energielabel worden opgenomen in een landelijk gegevensbestand voor de monitoring van deze diensten.
  • De certificatie-instelling kan eventueel een controleonderzoek uitvoeren.
  • U dient bij zo’n controleonderzoek altijd toegang te verlenen tot het gebouw waarop het advies of het energielabel betrekking heeft. Als u dat niet doet wordt het geregistreerde energielabel ingetrokken.
  • DELTA zal u zo spoedig mogelijk na een eventuele intrekking schriftelijk daarvan in kennis stellen.
  • U heeft het recht om het volledige projectdossier op te vragen.

Advies over energiebesparing?

Wij kunnen u op weg helpen met de energiebesparingsplicht. Met het DELTA Op-maatadvies krijgt u direct inzicht in de besparingsmogelijkheden van uw gebouw(en). Vraag een maatwerk energieadviesrapport inclusief energielabel (EPA-U) aan voor het terugdringen van het energieverbruik in uw bedrijfspand.