Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zonnepanelen op de zaak

Zelf groene stroom opwekken

Heeft u stroom van DELTA? Dan draait úw bedrijf al op groene stroom, want DELTA levert al jaren uitsluitend 100% groene stroom. Maar u zet pas echt een duurzame stap door zélf stroom op te wekken.

Heeft u al groene stroom en/of gas van DELTA? En wilt u ook zelf stroom opwekken met zonnepanelen? Dan hebben we nu een exclusief aanbod voor u. Dus zet een duurzame stap en laat uw klanten zien dat u duurzaamheid serieus neemt.

Zonnepanelen huren
Geen grote investering, toch zonnepanelen!

  • Geen grote investering nodig

  • Geld over voor andere dingen

  • U zet tóch een duurzame stap


* Prijzen zijn exclusief montage.

Zonnepanelen kopen
Een duurzame investering

  • Toegevoegde waarde voor uw pand

  • Korte terugverdientijden

  • Een duurzaam statement

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Wilt u weten welke zonnepaneleninstallatie het beste bij uw situatie past? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een adviseur van Saman Groep.

Een groter oppervlak?

Een groot dakoppervlak voorzien van zonnepanelen? Dat is vaak maatwerk. Vraag een adviesgesprek aan en vermeld als opmerking in het aanvraagformulier dat u een groot dakoppervlak heeft.

Contact Us

Altijd passend bij uw bedrijf

Als het om zonnepanelen gaat werkt DELTA samen met Saman Groep, de grootste totaalinstallateur van Zeeland. Zonnepanelen installeren is écht een vak en moet vooral veilig gebeuren.

Voordat u definitief tot het kopen of huren van zonnepanelen over gaat, heeft u altijd een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren adviseur van Saman Groep. Op locatie of op afstand. Samen komen we dan tot de beste zonne-installatie voor uw bedrijf. 

Zonnepanelen zijn het geld waard

Zodra u zelf groene stroom gaat maken, gaat uw stroomrekening natuurlijk naar beneden. Hoe groot die daling is hangt af van het totale stroomverbruik én de hoeveelheid stroom die u opwekt.

Alle stroom die u opwekt maar niet in uw bedrijfspand verbruikt, levert u terug aan het stroomnet. Daarvoor krijgt u een vergoeding die gelijk is aan de prijs per kWh die u voor uw stroom betaalt volgens uw actuele energiecontract, inclusief energiebelastingen. Dat heet salderen. Levert u op jaarbasis meer terug aan het net dan u van het net afneemt? Dan krijgt u daarover dezelfde prijs als de leveringsprijs voor stroom van DELTA, exclusief energiebelastingen.

Leverbaar in de volgende gebieden

Let op: Zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.