Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Heeft u vragen over de betaling van 190 euro, het prijsplafond of wilt u meer weten rondom de hoge energieprijzen? Kijk op onze grip op energie pagina.

Zonnepanelen op de zaak

Een aantrekkelijke duurzame stap!

Zelf groene stroom opwekken

Heeft u stroom van DELTA? Dan draait úw bedrijf al op groene stroom, want DELTA levert al jaren uitsluitend 100% groene stroom. Maar u zet pas echt een duurzame stap door zélf stroom op te wekken. En dat is, zowel door overheidssubsidie als door exclusieve kortingen van DELTA, tegenwoordig behoorlijk interessant!

Zonnepanelen voor iedere situatie

Voor ondernemers biedt DELTA drie mogelijkheden:

In alle gevallen worden uw zonnepanelen vakkundig geïnstalleerd door Saman Groep, de Zeeuwse totaalinstallateur voor Zuidwest-Nederland.

Een duurzame boost voor uw bedrijf

Direct besparen op uw energiekosten

Kopen of huren: u bepaalt

schuur met zonnepanelen

Korting op zonnepanelen: Duurzame DELTA Deals

DELTA is fan van lokale en kleinschalige opwek van groene stroom. Daarom geven we ondernemers die zélf groene stroom willen opwekken graag een duwtje in de rug. Heeft u al groene stroom en/of gas van DELTA? Dan maakt u automatisch gebruik van aantrekkelijke kortingen als u via DELTA zonnepanelen koopt of huurt: de Duurzame DELTA Deals

Zonnepanelen huren
Geen grote investering, toch zonnepanelen!

Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting p.m.

  • Geen grote investering nodig

  • Geld over voor andere dingen

  • U zet tóch een duurzame stap


Zonnepanelen kopen
Een duurzame stap

Duurzame DELTA Deals: 150 euro korting

  • Snel geregeld met standaardpakketten

  • Direct uw eigendom én direct besparen

  • Een duurzaam statement

Zonnepanelen op maat
Maatwerk vanaf 40 zonnepanelen

Duurzame DELTA Deals: tot 1.250 euro korting

  • Volledig op basis van uw bedrijfssituatie

  • Grote fiscale voordelen

  • Een duurzaam statement

Als u stroom en/of gas van DELTA hebt, krijgt u van ons exclusieve kortingen op zonnepanelen: de Duurzame DELTA Deals! De hierboven vermelde verkoopprijzen zijn exclusief de Duurzame DELTA Deals korting.

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Wilt u weten welke zonnepaneleninstallatie het beste bij uw situatie past? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een adviseur van Saman Groep.

Een groter dakoppervlak?

Een groot dakoppervlak voorzien van zonnepanelen? Bekijk ons maatwerkaanbod.

Contact Us

Altijd passend bij uw bedrijf

Als het om zonnepanelen gaat werkt DELTA samen met Saman Groep, de grootste totaalinstallateur van Zeeland. Zonnepanelen installeren is écht een vak en moet vooral veilig gebeuren.

Voordat u definitief tot het kopen of huren van zonnepanelen over gaat, heeft u altijd een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren adviseur van Saman Groep. Op locatie of op afstand. Samen komen we dan tot de beste zonne-installatie voor uw bedrijf. 

Zonnepanelen zijn het geld waard

Zodra u zelf groene stroom gaat maken, gaat uw stroomrekening natuurlijk naar beneden. Hoe groot die daling is hangt af van het totale stroomverbruik én de hoeveelheid stroom die u opwekt.

Alle stroom die u opwekt maar niet in uw bedrijfspand verbruikt, levert u terug aan het stroomnet. Daarvoor krijgt u een vergoeding die gelijk is aan de prijs per kWh die u voor uw stroom betaalt volgens uw actuele energiecontract, inclusief energiebelastingen. Dat heet salderen. Levert u op jaarbasis meer terug aan het net dan u van het net afneemt? Dan krijgt u daarover dezelfde prijs als de leveringsprijs voor stroom van DELTA, exclusief energiebelastingen.

Leverbaar in de volgende gebieden

Let op: zonnepanelen van DELTA zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.