Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Heeft u vragen over de betaling van 190 euro, het prijsplafond of wilt u meer weten rondom de hoge energieprijzen? Kijk op onze grip op energie pagina.

Exclusieve klantkortingen voor
ondernemers

Duurzame DELTA Deals

Uw bedrijf verduurzamen met ledverlichting?

De juiste verlichting in uw zaak doet wonderen. Voor de sfeer, veiligheid, het comfort én voor de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zaak? Laat u inspireren en adviseren door de lichtspecialisten van onze partner LuxImprove.​​

  • Nu met 5% Duurzame DELTA Deals korting!

Meer over ledverlichting voor uw bedrijf

Uw bedrijf verduurzamen met zonnepanelen?

DELTA helpt u graag bij het zetten van die duurzame stap. Als u via DELTA zonnepanelen aanschaft bij Saman Groep krijgt u van DELTA een exclusieve aanschafkorting. Gewoon, omdat u bij ons klant bent en omdat we het belangrijk vinden dat zo veel mogelijk ondernemers duurzame stappen zetten.

Hoe werkt het?
De enige voorwaarde om voor deze korting in aanmerking te komen is dat u al energie van DELTA heeft. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat u aanschaft krijgt u meer korting. Uw voordeel kan oplopen tot 1.250 euro! Deze klantkorting komt bovenop de fiscale voordelen die de overheid biedt bij aanschaf van zonnepanelen door ondernemers. Zo worden zonnepanelen wel héél interessant!

Unieke kortingen tot 1.250 euro
Aantal zonnepanelen Duurzame DELTA Deals
<30 zonnepanelen 150 euro korting
30-40 zonnepanelen  tot 250 euro korting
40-80 zonnepanelen tot 500 euro korting
80-120 zonnepanelen tot 750 euro korting
120-160 zonnepanelen tot 1.000 euro korting
160-200 zonnepanelen tot 1.250 euro korting

In het overzicht hierboven ziet u de verschillende kortingsstaffels bij aankoop van zonnepanelen. Binnen de staffel wordt de korting berekend naar rato van het aantal zonnepanelen dat u koopt.

Zonnepanelen kopen
Een duurzame stap met snelle terugverdientijd!

Duurzame DELTA Deals: tot 1.250 euro korting

  • Aantrekkelijke klantkorting van DELTA

  • Zeer aantrekkelijke overheidssubsidie

  • Installatie door Saman Groep

 

Bekijk startersaanbod (klein dak)

Bekijk maatwerkaanbod (groot dak)

Toch liever huren?

Bent u een startende ondernemer, heeft u nog niet zoveel kapitaal maar wilt u wel een duurzame start maken? Bij DELTA kunt u ook kiezen voor het huren van zonnepanelen. Daarmee zet u toch een duurzame stap zonder dat u gelijk een grote investering hoeft te doen. En ook dán krijgt u korting!

Heeft u stroom én gas van DELTA? Dan krijgt u 2,50 euro korting op de huurprijs per maand. Dat kan over de hele looptijd van uw huurcontract honderden euro's schelen! Heeft u alleen stroom óf alleen gas? Dan krijgt u 1,25 euro korting op de huurprijs per maand.

Zonnepanelen huren
Een duurzame stap zonder grote investering

Duurzame DELTA Deals: 2,50 euro korting p.m.

  • Aantrekkelijke klantkorting van DELTA

  • Geen grote investering nodig

  • Installatie door Saman Groep

 

Bekijk het aanbod