Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Zonnepanelen op de zaak

Gratis adviesgesprek aanvragen

Zelf groene stroom opwekken

Heb je stroom van DELTA? Dan draait je bedrijf al op groene stroom, want DELTA levert al jaren uitsluitend 100% groene stroom. Maar je zet pas echt een stap richting verduurzaming door zélf stroom op te wekken. En dat is, zowel door overheidssubsidie als door exclusieve kortingen van DELTA Energie, behoorlijk interessant!

DELTA Energie biedt drie mogelijkheden voor zonnepanelen voor ondernemers

 1. zonnepanelen huren: een prima oplossing voor kleine, startende ondernemers
 2. zonnepanelen kopen tot 40 stuks: snel een makkelijk beginnen met zonnepanelen
 3. zonnepanelen kopen vanaf 40 stuks: volledig op maat en afgestemd op je bedrijfssituatie

Zonneboiler

Voor bedrijven die veel warm water gebruiken is de zonneboiler een uitkomst. Met een zonneboiler kun je op een duurzamere manier water verwarmen. Je gebruikt namelijk de zon als natuurlijke bron in plaats van gas.

In alle gevallen worden je zonnepanelen vakkundig geïnstalleerd door Saman Groep, de Zeeuwse totaalinstallateur voor Zuidwest-Nederland.

Zonnepanelen huren

Duurzame DELTA Deals: 2,50 korting p.m.

 • Geen grote investering nodig

 • Geld over voor andere dingen

 • Een duurzamer bedrijfspand


Vanaf 54,50* per maand

Zonnepanelen kopen

Duurzame DELTA Deals: 5% korting*

 • Volledig op basis van jouw bedrijfssituatie

 • Direct jouw eigendom

 • Een duurzamer bedrijfspand

 • Vanaf 40 stuks: grote fiscale voordelen


* De vermelde vanaf prijzen zijn inclusief btw, installatie en Duurzame DELTA Deals korting. De Duurzame DELTA Deals korting geldt alleen voor DELTA Energie klanten die een adviesgesprek via de DELTA Energie website aanvragen

Zonnepanelen kopen
Tot 40 stuks

Duurzame DELTA Deals: 5% korting*

 • Snel geregeld met standaardpakketten

 • Direct jouw eigendom én direct besparen

 • Een duurzamer bedrijfspand


Vanaf 4.110* eenmalig

Zonnepanelen kopen
Vanaf 40 stuks

Duurzame DELTA Deals: 5% korting*

 • Volledig op basis van jouw bedrijfssituatie

 • Grote fiscale voordelen

 • Een duurzamer bedrijfspand


Vanaf 11.580** eenmalig

Al 67 jaar klant bij DELTA: ondernemen op een duurzame manier

"Ik ben van 1946 en al 67 jaar klant bij DELTA. Ik heb meegemaakt hoe we in het buitengebied werden aangesloten op het elektriciteitsnet. Dat was in 1956. Ik ben opgegroeid in dit bedrijf en heb van jongs af aan geleerd om zuinig te zijn met energie. Je deed altijd het licht uit als je een kamer uit ging. Het zit dus een beetje in m’n genen om zuinig met energie om te gaan."

Landbouwer Lies Hage, Tholen

Altijd passend bij jouw bedrijf

Als het om zonnepanelen gaat werkt DELTA samen met Saman Groep, de grootste totaalinstallateur van Zeeland. Zonnepanelen installeren is écht een vak en moet vooral veilig gebeuren.

Voordat je definitief tot het kopen of huren van zonnepanelen over gaat, heb je altijd een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren adviseur van Saman Groep. Op locatie of op afstand. Samen komen we dan tot de beste zonne-installatie voor jouw bedrijf. 

Zonnepanelen zijn het geld waard

Zodra je zelf groene stroom gaat maken, gaat je stroomrekening natuurlijk naar beneden. Hoe groot die daling is hangt af van het totale stroomverbruik én de hoeveelheid stroom die je opwekt.

Alle stroom die je opwekt maar niet in je bedrijfspand verbruikt, lever je terug aan het stroomnet. Daarvoor krijg je een vergoeding die gelijk is aan de prijs per kWh die je voor je stroom betaalt volgens je actuele energiecontract, inclusief energiebelastingen. Dat heet salderen. Lever je op jaarbasis meer terug aan het net dan je van het net afneemt? Dan krijg je daarover dezelfde prijs als de leveringsprijs voor stroom van DELTA, exclusief energiebelastingen.

Whitepaper: Investeren in zonnepanelen. Interessant voor zzp’ers in de agrarische sector?

Klimaatverandering, stikstofdepositie en de energietransitie zorgen voor onrust in de agrarische sector. De nood voor verduurzaming was nog nooit zo hoog. Steeds meer agrariërs investeren in zonnepanelen. Dit is, zeker nadat de energieprijzen in 2022 zo hoog waren, extra interessant door de huidige salderingsregeling. Maar blijft dat zo? En zijn zonnepanelen met de aanstaande afbouw van de regeling nog rendabel?

Korting op zonnepanelen: Duurzame DELTA Deals

DELTA is fan van lokale en kleinschalige opwek van groene stroom. Daarom geven we ondernemers die zélf groene stroom willen opwekken graag een duwtje in de rug. Heb je al groene stroom en/of gas van DELTA? Dan maak je automatisch gebruik van aantrekkelijke kortingen als je via DELTA zonnepanelen koopt of huurt.

Leverbaar in de volgende gebieden

Let op: zonnepanelen van DELTA Energie zijn leverbaar in het op de kaart oranje gekleurde gebied.