Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Heeft u vragen over de betaling van 190 euro, het prijsplafond of wilt u meer weten rondom de hoge energieprijzen? Kijk op onze grip op energie pagina.

Duurzame zakelijke oplossingen

Producten, oplossingen, advies en inzicht 

Samen duurzaam ondernemen

DELTA werkt stap voor stap toe naar een duurzame toekomst. Nu al leveren we 100% groene energie aan al onze consumenten én zakelijke klanten. Maak net als veel van onze partners de overstap naar DELTA om samen de energietransitie te versnellen en kies de duurzame oplossingen die bij uw bedrijf passen.

DELTA Op-maatadvies

Wilt u serieus werk maken van energiebesparing? Kies dan voor DELTA Op-maatadvies. Naast inzicht in de bespaarmogelijkheden bevat het advies van onze energie expert suggesties om uw pand duurzamer te maken.

Energielabel bedrijfspand

DELTA regelt snel en eenvoudig een energielabel voor uw bedrijfsgebouw(en). Zo weet u precies hoeveel energie uw bedrijfspand verbruikt en zicht op de energiebesparende investeringen die het meeste rendement opleveren.

Informatieplicht Energiebesparing

Dient uw bedrijf ook te voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing van de overheid? Via de DELTA informatieplicht service zorgen onze ervaren energieadviseurs er snel voor dat u aan uw wettelijke verplichtingen voldoet.

Zonnepanelen op de zaak

Heeft u stroom van DELTA? Dan draait úw bedrijf al op groene stroom, want DELTA levert al jaren uitsluitend 100% groene stroom. Maar u zet pas echt een duurzame stap door zélf stroom op te wekken. U kunt zonnepanelen huren of kopen. We bieden ook maatwerk-oplossingen.

Laadpalen voor uw bedrijf

Uw eigen elektrische auto of die van uw klanten opladen bij u op de zaak? In samenwerking met ons moederbedrijf Vattenfall biedt DELTA de laadpaal InCharge Smart Two aan. Een representatief laadpunt voor twee elektrische auto’s.

Ledverlichting

De juiste verlichting in uw zaak doet wonderen. Voor de sfeer, veiligheid, het comfort én voor de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zaak? Laat u inspireren en adviseren door de lichtspecialisten van onze partner LuxImprove.​​

Afbeelding

DELTA Op-maatadvies

Wilt u serieus werk maken van energiebesparing? Kies dan voor DELTA Op-maatadvies. Naast inzicht in de bespaarmogelijkheden bevat het advies van onze energie expert suggesties om uw pand duurzamer te maken. Het rapport wordt inclusief energielabel voor uw pand geleverd.

Energielabel bedrijfspand aanvragen

Wilt u uw bedrijf verduurzamen? Een energielabel is een uitstekende nulmeting. DELTA regelt snel en eenvoudig een energielabel voor uw bedrijfsgebouw(en). Zo weet u precies hoeveel energie uw bedrijfspand verbruikt en zicht op de energiebesparende investeringen die het meeste rendement opleveren. Gaat u een bedrijfspand verhuren of verkopen dan is een energielabel zelfs verplicht. Een energielabel is 10 jaar geldig. Regel het vandaag nog via DELTA!

Afbeelding

Informatieplicht Energiebesparing

Dient uw bedrijf ook te voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing van de overheid en heeft u nog geen tijd gehad om u daarin te verdiepen? DELTA verzorgt voor u het complete traject met de DELTA Informatieplicht Service. Onze ervaren energieadviseurs hebben uitgebreide kennis van de energiehuishouding in bedrijven. Zo zorgen ze er snel en vakkundig voor dat u aan uw wettelijke verplichtingen voldoet.

 

Laadpalen voor uw bedrijf

Uw eigen elektrische auto of die van uw klanten opladen bij u op de zaak? Geen probleem! In samenwerking met ons moederbedrijf Vattenfall biedt DELTA de laadpaal InCharge Smart Two aan. Een representatief laadpunt voor twee elektrische auto’s dat bijdraagt aan een duurzamer imago én voor extra inkomsten voor u als ondernemer kan zorgen. Heeft u een energiecontract bij DELTA? Dan laadt u de elektrische auto’s aan uw laadpaal gewoon met onze 100% groene stroom.

 

Zonnepanelen op de zaak

Heeft u stroom van DELTA? Dan draait úw bedrijf al op groene stroom, want DELTA levert al jaren uitsluitend 100% groene stroom. Maar u zet pas echt een duurzame stap door zélf stroom op te wekken.

Dus zet een duurzame stap en laat uw klanten zien dat u duurzaamheid serieus neemt.