Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Op dit moment is het erg druk. De wachttijd voor de klantenservice is daardoor wat langer dan normaal.

Duurzame zakelijke oplossingen

Producten, oplossingen, advies en inzicht 

Samen duurzaam ondernemen

DELTA werkt stap voor stap toe naar een duurzame toekomst. Nu al leveren we 100% groene energie aan al onze consumenten én zakelijke klanten. Maak net als veel van onze partners de overstap naar DELTA om samen de energietransitie te versnellen en kies de duurzame oplossingen die bij je bedrijf passen.

DELTA Op-maatadvies

Wil je serieus werk maken van energiebesparing? Kies dan voor DELTA Op-maatadvies. Naast inzicht in de bespaarmogelijkheden bevat het advies van onze energie expert suggesties om je pand duurzamer te maken.

Energielabel bedrijfspand

DELTA regelt snel en eenvoudig een energielabel voor je bedrijfsgebouw(en). Zo weet je precies hoeveel energie je bedrijfspand verbruikt en krijg je zicht op de energiebesparende investeringen die het meeste rendement opleveren.

Informatieplicht Energiebesparing

Dient je bedrijf ook te voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing van de overheid? Via de DELTA informatieplicht service zorgen onze ervaren energieadviseurs er snel voor dat je aan de wettelijke verplichtingen voldoet.

Zonnepanelen op de zaak

Heb je stroom van DELTA? Dan draait je bedrijf al op groene stroom, want DELTA levert al jaren uitsluitend 100% groene stroom. Maar je zet pas echt een duurzame stap door zélf stroom op te wekken. Je kunt zonnepanelen huren of kopen. We bieden ook maatwerk-oplossingen.

Laadpalen voor je bedrijf

Je eigen elektrische auto of die van je klanten opladen bij de zaak? In samenwerking met ons moederbedrijf Vattenfall biedt DELTA de laadpaal InCharge Smart Two aan. Een representatief laadpunt voor twee elektrische auto’s.

Ledverlichting

De juiste verlichting in je zaak doet wonderen. Voor de sfeer, veiligheid, het comfort én voor de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zaak? Laat je inspireren en adviseren door de lichtspecialisten van onze partner LuxImprove.​​

Afbeelding

DELTA Op-maatadvies

Wil je serieus werk maken van energiebesparing? Kies dan voor DELTA Op-maatadvies. Naast inzicht in de bespaarmogelijkheden bevat het advies van onze energie expert suggesties om je pand duurzamer te maken. Het rapport wordt geleverd inclusief energielabel.

Energielabel bedrijfspand aanvragen

Wil je je bedrijf verduurzamen? Een energielabel is een uitstekende nulmeting. DELTA regelt snel en eenvoudig een energielabel voor je bedrijfsgebouw(en). Zo weet je precies hoeveel energie je bedrijfspand verbruikt en krijg je zicht op de energiebesparende investeringen die het meeste rendement opleveren. Wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen dan is een energielabel zelfs verplicht. Een energielabel is 10 jaar geldig. Regel het vandaag nog via DELTA!

Afbeelding

Informatieplicht Energiebesparing

Dient je bedrijf ook te voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing van de overheid en heeft u nog geen tijd gehad om u daarin te verdiepen? DELTA verzorgt voor u het complete traject met de DELTA Informatieplicht Service. Onze ervaren energieadviseurs hebben uitgebreide kennis van de energiehuishouding in bedrijven. Zo zorgen ze er snel en vakkundig voor dat u aan uw wettelijke verplichtingen voldoet.

 

Laadpalen voor uw bedrijf

Uw eigen elektrische auto of die van uw klanten opladen bij u op de zaak? Geen probleem! In samenwerking met ons moederbedrijf Vattenfall biedt DELTA de laadpaal InCharge Smart Two aan. Een representatief laadpunt voor twee elektrische auto’s dat bijdraagt aan een duurzamer imago én voor extra inkomsten voor u als ondernemer kan zorgen. Heeft u een energiecontract bij DELTA? Dan laadt u de elektrische auto’s aan uw laadpaal gewoon met onze 100% groene stroom.

 

Zonnepanelen op de zaak

Heeft u stroom van DELTA? Dan draait úw bedrijf al op groene stroom, want DELTA levert al jaren uitsluitend 100% groene stroom. Maar u zet pas echt een duurzame stap door zélf stroom op te wekken.

Dus zet een duurzame stap en laat uw klanten zien dat u duurzaamheid serieus neemt.