Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Profiteer ook bij DELTA van de extra lage prijzen vanwege de jubileumsactie van Saman Groep! Deze actie loopt t/m 31 december 2020.

Warmtepompen

Verwarmen zonder gas

Duurzaam verwarmen

Van het gas af is een veelgehoorde kreet tegenwoordig. Met een warmtepomp gebruik je stroom voor het verwarmen van je huis in plaats van gas. Maar wanneer gebruik je welke warmtepomp? En wat moet er in huis allemaal voor gebeuren? Warmtepompen roepen vaak veel vragen op.

Bij DELTA kun je een warmtepomp huren of kopen. Maar gelukkig hoef je vooraf niet direct een keuze te maken voor een bepaald type warmtepomp. Het installeren van de juiste warmtepomp is maatwerk. DELTA biedt warmtepompen aan in samenwerking met Saman Groep.

Voordat je een definitieve keuze maakt, geeft een ervaren adviseur van Saman Groep advies over wat in jouw situatie de beste keuze is.

Warmtepompen van DELTA

Jouw voordeel:

Een duurzame stap

Minder of geen gas meer verbruiken

Maatwerk

Voor iedere situatie een warmtepomp

Goed geregeld

Met uitgebreid advies

Warmtepomp huren
Duurzaam voor een vast bedrag per maand

2,50 euro korting per maand

  • Een vast bedrag per maand betalen

  • Geen grote investering nodig

  • Voor iedere situatie een warmtepomp


Vanaf € 51,72 per maand

Warmtepomp kopen
Een duurzame investering

100 euro eenmalige korting

  • Een duurzame investering in je huis

  • Direct jouw eigendom

  • Op weg naar een duurzaam en CO2-neutraal leven


Vanaf € 2.842,50 eenmalig


Heb je stroom en gas van DELTA en huur of koop je een warmtepomp via DELTA?

Dan profiteer je automatisch van de Duurzame DELTA Deals. Je krijgt dan korting op de maandelijkse huurprijs of een eenmalige korting op de aanschafprijs. Mooi meegenomen toch?

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Wil je weten welke warmtepomp het beste bij jouw persoonlijke situatie past? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van de adviseurs van Saman Groep.

Contact Us